Om Praktikertjänst Psykiatri avd 150

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Praktikertjänst Psykiatri avd 150, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAleris Psykiatri AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.09.2000
Org.nr:5565961587
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1500000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 86103 Specialiserad sluten psykiatrisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Kristoffer ErikssonOrdförande
Jens Kristoffer ErikssonVerkställande direktör
Jens Kristoffer ErikssonLedamot
Maja Cecilia NilssonLedamot
Charlotta Maria MorénSuppleant
Mikael SjölanderHuvudansvarig revisor

Omdömen om Praktikertjänst Psykiatri avd 150

Tommy Stenberg

mer än ett år sedan

Var inlagd för transplantation av axelled i slutet på Augusti, underbart bemötande och omhändertagande av personalen Tack!

Marita Melcher

mer än ett år sedan

Jag låg inne på infektionsavdelningen i 8 dygn, fantastisk personal (ingen nämnd ingen glömd). Ett underbart omhändertagande på alla plan. En stjärna till var och en.

Marita

Alex

mer än ett år sedan

Norrorts kanske största sjukhus levererar inte någonstans. Min sjuksköterska satte droppnålen fel tre gånger så armen svälde upp något fruktansvärt. Fast än jag påpekat hennes misstag, vägrade hon sätta om nålen med hänvisning till att den satt korrekt. De flesta sköterskorna, speciellt de lägre utbildade undersköterskorna var helt kassa och otroligt otrevliga. Vanligt är att man inte vill skada sig för att man är rädd för sin hälsa men nu får man vara extra försiktig då man verkligen inte vill hamna här igen!!

Ave

mer än ett år sedan

Sitter på medicinakuten och här har jag suttit i fem och en halv timme utan att få träffa en läkare. Det är kallt, luktar från toaletten som är jätteäcklig, finns inget kaffe att köpa ( undvik deras termosvariant) personalen är snorkig och otrevlig. Inget gäst Wifi. Kan inte ge tider alls utan man blir sittande i kylan utan besked. Undvik! Om jag behöver akut igen blir det KS Solna.

Svar från företaget

Har du någon koll på hur mycket personalen har att göra? Har du inte hunnit träffa en läkare inom 5 timmar beror det på
1: Du är inte såpass allvarligt sjuk/skadad att du behöver träffa en läkare snabbt. Dvs du är inte AKUT sjuk/skadad.
2: Det saknas läkare. Utan läkare som ordinerar vad som ska göras spelar det ingen roll hur många undersköterskor och sjuksköterskor det finns. De får inte ordinera undersökningar och prover hur som helst.

Min erfarenhet är att personalen på SöS-akuten är både professionell, vänlig, korrekt och omtänksam.

Anna

mer än ett år sedan

Helt underbar servicekänsla av personal i receptionen och de personer som utförde undersökningen var mycket trevliga och proffsiga.

Tack för all hjälp från hjärtläkare och övrig personal!

L

mer än ett år sedan

Alla vi mötte, både läkare, sköterskor och annan personal var helt fantastiska. Rekommenderar verkligen att föda på Danderyd :)

set kannerberg

mer än ett år sedan

Hur en Ortoped tar sig rätten att Diskriminera en Rökare och bemötandet på Ortopedmottagningen på D.S

Betyg eller Omdöme är -10 Röda ringar varför bara Gröna?

Att Diskriminera någon vad det nu må vara är ett Lagbrott i Sverige.

Någon som har ett vårdbehov skall Ej bedömas annorlunda Enligt Socialstyrelsen på grund av om den som söker vård är Rökare eller ej.(ännu)

Vetenskap är bra och Vetenskapen säger att det tar betydligt längre tid för sår att läka och komplikationer ökar efter Operation är större för en som Röker än en Rökfri person.

Principer är något vederbörande Läkare på D.S Ortopeden kan hålla för sig skälv.

Mitt vårdbehov var och är mycket stort.

Skadade vänster fot.

Enligt röntgen fins det något fel då jag ordineras(se nedan Åtgärd)

Åtgärd: en som jag kallar hårdplast stövel i stället för gips som man kan ta av och på 1-3 mån.

Återbesök: jag klagar på smärta och svårt att gå.

Åtgärd: behåll stöveln på 1 månad börja sedan att belasta foten utan stövel på,

Skall kallas till nytt återbesök och röntgen men får aldrig någon.

Tar egen fysisk kontakt går direkt till Ortoped mottagningen och påtalar att jag ej fått någon Återbesöks tid som utlovades och att foten ej läker.

Ortopeden låter mig vänta exakt i 3 mån.

Efter 3 månader Återbesök samt röntgen.

Nu ser en AT-SE Läkare en tydlig fraktur på ovansidan av foten. och förstår att det gör ont och säger att en operation är nödvändig för att fixa frakturen men måste rådgöra med den Läkare som är ansvarig innan Remiss kan skrivas om operation.
.
Åtgärd: att jag skall få en ny tid på grund av att Ansvarig Läkare var upptagen.

Det blir en ytterligare 3 mån väntan på Återbesöks tid.

Återbesök som resulterar i att jag får beskedet av D.r .... att det fins inte en Läkare i Sverige som kommer sätt en kniv i min fot så länge jag Röker.

Har hållit på snart över 4 år med D.S som fortfarande håller varandra bakom ryggen.

Och som jag tolkare det då jag även har skrivit till Danderyds sjukhus ABs Vd.

Att med Ledningens vetskap och tillåtelse ge någon rätten att Diskriminera och rätten att Vägra någon Vård på grund av om man är Rökare eller Ej i Sverige.

Lägg ner hela Skiten eller byt ut Ledningen på det Sämsta Sjukhuset i Sverige där Personalen i Stort gör precis som dom vill och det är att vara Oförskämda

Ninni Bergstrand Wanngård

mer än ett år sedan

Mycket kort väntan efter remiss till mammografi, ultraljud och biopsi. Ingen väntan på plats och urgullig personal. Snabbt och proffsigt!

Anna

mer än ett år sedan

Allt var dåligt! Från första till sista kontakten. Intagen på akuten sedan neurologmottagningen. Ingen diagnos trots flera besök. Ingen lindring av symptom. Framförallt vedervärdigt bemötande!!!!! Har aldrig varit med om så oerhört otrevlig och okompetent personal!!! Vad du än gör så välj ett annat sjukhus.

Niz

mer än ett år sedan

Satt på akuten i 5 timmar utan och få hjälp, en annan tjej hade suttit i 7 timmar, De hade knappt några patienter, det var 3 patienter där på den avdelningen. Dåligt bemöttande kunde inte ens ge ett uppskattat värde på hur lång tid det skulle ta och få träffa en läkare, för de hade nämligen bara en läkare som jobbade.
Har ingen tillit till dem där, om ni har ett val åk någon annanstans.

Svar från företaget

Det är omöjligt att ge en tidsangivelse eftersom vad som helst kan hända under din väntan. Det kan ramla in flera akut sjuka patienter och då går de före i kön. Det är vad triagering handlar om.

Petra & Jonas

mer än ett år sedan

Födde vår son där som kom 10 veckor för tidigt. Kanon ställe att bo på, personalen helt
underbara :)
Tar väl om hand om barnet och föräldrarna.
Kan VARMT rekommendera att föda där!!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Växeln har alltid varit toppen när jag ringt men nu senaste tiden har jag fått en sur kärring som varit riktigt otrevlig.....hon va inte tillmötesgående alls och har en dålig attityd