Om Positionett AB

Vi levererar program och skräddarsyr FileMakersystem för PC, Mac, iPad och iPhone.

Leveransklara program för PC & Mac

PositionEtt har under mer än ett decennium utvecklat dataprogram för mindre och medelstora företag och organisationer. Det har gjort oss till specialister på branschanpassade program. Vi utvecklar alltid i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa bästa möjliga program för den branschen. I dag erbjuder vi en mängd olika leveransklara dataprogram helt anpassade för olika branscher och arbetsområden. Alla våra program fungerar lika bra på både PC och Mac.

Våra tjänster

PositionEtt har lång erfarenhet av att skräddarsy och förädla affärskritiska administrativa program och appar. Vi är medlemmar i FileMaker Business Alliance på högsta Platinum-nivån! Just nu har vi sju certifierade utvecklare i FileMaker 15 och fem st i FileMaker 14. Vårt fokus ligger på färdiga program, FileMaker- och webbutveckling. Vi har konsulterat i mängder av branscher för både mindre, medelstora och en del riktigt stora företag. Vår devis är att datorn ska hjälpa - inte stjälpa eller sinka dig! Alla behöver skarpa anpassade verktyg - speciellt du som använder datorn som ditt arbetsverktyg.

Konsulttjänster i FileMaker

När traditionella stora databaser blir för dyra, eller inte kommer i mål tillräckligt snabbt, bygger vi skräddarsydda lösningar som skapar ordning och reda i din organisation. En bråkdel av kostnaden och snabb leverans. Du kanske har börjat bygga själv och vill få hjälp att komma vidare? Eller kanske har du en idé som går att lösa med en databaslösning? Ett anpassat program får ditt företag att växa.

Webblösningar med FileMaker

När du dynamiskt vill publicera information från din databas på webben har vi både kunskap och driftsmiljö för att kunna hjälpa dig. Vill du samla in data till din databas via anmälningsformulär eller beställningslösningar via webben kan vi det också. Oftast använder vi PHP eller Lasso Professional för att via webben kommunicera med FileMaker eller MySQL. Ibland löser vi det med JSON, XML och XSLT eller FileMaker WebDirect - FileMakers inbyggda webbpublicering.

Utbildningar & Kurser

Våra kurser vänder sig till såväl nybörjare som avancerade användare av FileMaker Pro. Dels har vi schemalagda utbildningar för dig som vill lära dig att programmera i FileMaker vars syfte är att rikta sig till en större målgrupp. Om du har ett eget system byggt i FileMaker erbjuder vi AdWise. Det är en mycket effektiv kombination av både utveckling och utbildning i ditt eget system tillsammans. Du som är användare av någon av våra program kan också utnyttja AdWise eller boka en egen användarutbildning på ert företag. Din lärare är en av våra FileMakercertifierade konsulter som själv jobbar aktivt med utveckling av kundanpassade system.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Positionett AB IT-konsulter, datakonsulter, Lidköping - 1
  • Positionett AB IT-konsulter, datakonsulter, Lidköping - 2
  • Positionett AB IT-konsulter, datakonsulter, Lidköping - 3
  • Positionett AB IT-konsulter, datakonsulter, Lidköping - 4
  • Positionett AB IT-konsulter, datakonsulter, Lidköping - 5

Positionett AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPositionett AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.11.1985
Org.nr:5562667120
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital950000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Anders ErwaldOrdförande
Jan Ingemar KarlssonVerkställande direktör
Jan Ingemar KarlssonLedamot
Karl Anders StafverfeldtLedamot
Bo Magnus WilénLedamot
Mats Anders ErwaldLedamot
Tommy Roger EngströmLedamot
Jan Olof Martin HambergRevisor

Möjliga telefonnummerformat

05102828005-102 82 80051-02 82 800510-282 80