Om Plusbyrån Sverige AB

PlusByrån erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomisk administration och företagsutveckling. Vi är en partner att räkna med åt alla företag, stora som små, som vill få ekonomin att spira och växa på ett sunt sätt.

Våra ekonomitjänster

PlusByrån är en auktoriserad redovisningsbyrå med många års erfarenhet och kunskap om företagsekonomi. Med grundlighet och noggrannhet erbjuder vi ekonomisk rådgivning och heltäckande administrativa lösningar för ditt företags behov, oavsett storlek.

Som kund får du tillgång till ett team med rätt ekonomisk expertis. Teamet är så insatt i ditt företags verksamhet och affärsmål att de alltid kan ligga steget före och ge relevanta råd. Deras uppgift är att tryggt och kontrollerat ta hand om all ekonomisk administration så att du istället ägna dig åt ditt företags kärnverksamhet.

Våra Plustjänster

Som namnet PlusByrån avslöjar så kan vi mer än redovisning. Vi triggas av utmaningar och att vara en högpresterande affärspartner. Att ge relevanta råd, vara proaktiv och en ledstjärna för ditt företags utveckling. Det kan vara i nystarten av ett bolag, skattefrågor, effektivisering och affärsutveckling, ägarskiften och att vara bollplank i förekommande bolagsfrågor.

Om outsourcing

Allt fler kunder nyttjar PlusByråns möjligheter att helt ta hand om redovisning och lönehantering. Kostnaderna sänks, kvaliteten höjs och processerna blir effektivare genom vår personals ekonomiska kompetens och höga kunskap. Som kund får du en ökad kontroll och bättre lönsamhet – samtidigt som du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Om digitala lösningar

Vi hjälper dig att hitta den bästa digitala lösningen för din ekonomi. Detta för att effektivisera och göra det enklare för dig. Som exempel kan vi hjälpa dig med att hitta digitala lösningar inom bokföring, betalning från kunder, betalning av fakturor, hantering av kvitton och reseräkningar, lön till anställda, ekonomiska rapporter med mera.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Plusbyrån Sverige AB Redovisningskonsult, Uddevalla - 1
  • Plusbyrån Sverige AB Redovisningskonsult, Uddevalla - 2
  • Plusbyrån Sverige AB Redovisningskonsult, Uddevalla - 3
  • Plusbyrån Sverige AB Redovisningskonsult, Uddevalla - 4
  • Plusbyrån Sverige AB Redovisningskonsult, Uddevalla - 5

Plusbyrån Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPlusbyrån Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.10.2006
Org.nr:5567135404
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Sten Ole JensenOrdförande
Sten Ole JensenLedamot
Rolf Niclas CarlénLedamot
Christian Olov Ludvig JanssonSuppleant
Linda Marie PalménRevisor

Möjliga telefonnummerformat

05221359005-221 35 90052-21 35 900522-135 90