Om Plastikakademin i Linköping AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Plastikakademin i Linköping AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKratz Medical Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.04.2003
Org.nr:5566435839
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Gunnar KratzLedamot
Anna Camilla Ulrika KratzSuppleant
Fridolf Elmer GustavssonRevisor

Omdömen om Plastikakademin i Linköping AB

Marie

mer än ett år sedan

Plastikakademin gjorde ett fantastik arbete då jag opererade mig där. Omvårdnaden, kontakten och inte minst Gunnar Kratz operation var över all förväntan.

Lusse

mer än ett år sedan

Fantastiskt bemötande och superlyckad operation. Kan inte tänka mig att man kan önska sig något bättre!

Maria

mer än ett år sedan

Saklig och professionell information. Fantastisk omvårdnad och proffsigt genomförande av vården på alla sätt. Varför kan det inte alltid fungera så här bra i vården. Stort fång rosor till Gunnar Kratz och övrig personal.

Maria

mer än ett år sedan

Det professionella bemötandet som ändå var personligt var helt strålande och trots att jag var själv där utan anhöriga så kände jag mig aldrig ensammen utan blev väldigt bra omhändertagen. Innan operationen blev man ordentligt och lugnt informerad så man kunde ta till sig all information av narkossköterskan och även narkosläkaren och op läkaren (Johan Thorfinn) kom och pratade ordentligt och hade tid att man ställde frågor och lyssnade. Även om man hade "dumma" frågor som är en självklarhet för dom svarade dom mycket glatt på utan att man blev dumförklarad.
Nu vet jag dock inte riktigt hur operationsresulatet blivit än men det känns mycket bra och jag vet att om det skulle vara något är det bara att prata med dom så rättar dom till det. Jag har högsta förtroende för personalen på Plastikakademin. Bara massor med +++++++.

Lollo

mer än ett år sedan

Som de andra skrivit så fungerade allt perfekt. Toppen service, trevliga och kanonfint resultat.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med allt från konsultation till färdigt resultat! Gunnar är väldigt trevlig och sympatisk och resultatet är jättefint! Rekommenderas!

Jossan

mer än ett år sedan

Gjort buk o bröst hos plastikakademin. Gunnar Kratz opererade. Allt har fungerat otroligt bra. Seriöst, proffsigt, superresultat. Rekommenderar varmt!

Gullan

mer än ett år sedan

Är nöjd med hela resan från första besöket till det proffsiga omhändertagandet på operationsdagen och omhändertagandet efteråt. Toppen resultat dessutom.

Karin

mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om ett företag som varit så proffsiga och personligt omtänksamma på en och samma gång. Bara det att plastikkirurgen som opererade mig (Gunnar Kratz) ringde dagen efter och kollade hur jag mådde.

Lollo

mer än ett år sedan

Fantastiskt omhändertagande och ett otroligt professionellt utfört jobb av plastikkirurgen Gunnar Kratz, världsklass! Kan rekommendera honom och kliniken på alla sätt!

Tråkigt

mer än ett år sedan

Första gången jag försökte nå någon på kliniken var 2009, och jag tror att jag ringde varje dag på deras telefontid i flera veckor utan att de svarade. Jag fortsatte dock att ringa, för jag hade hört så mycket positivt. Till sist fick jag prata med någon och boka en tid till operation. Jag var noga med att fråga om jag kunde räkna med att komma in i tid eftersom jag skulle boka resa både dit och hem och hade med sambo och ettåring. De sa vilken jag kunde åka hem, men väl där hade de glömt det och låtit en annan patient bli opererad före mig(!), så jag fick springa nysydd från operationsbordet till mitt tåg efteråt. Under operationen ringde doktorns privata mobil och MITT I OPERATIONEN tog han ett samtal från sin fru som typ gällde vad de skulle äta till kvällsmat! I efterhand har jag försökt kontakta dem för ett följdingrepp som skulle göras efter det första, men först inte fått svar på mejl, efter påtryckningar svaret att de ska höra av sig om en vecka och nu har det gått 3 månander.

Nööööjd!

mer än ett år sedan

Opererade brösten för lite mer än 2 månader sedan, är än så länge jätte nöjd! man kände sig lugn och jätte bra omhändertagen på operationsdagen, alla var super snälla och proffesionella! ska du operera dig, gör det hos Gunnar!:D

Anonym användare

mer än ett år sedan

Gunnar är jättetrevlig och sympatisk och resultatet blev kanon! Kände mig så väl omhändertagen hela vägen från konsultation till färdigt resultat! Återkommer gärna i framtiden! Rekommenderas!

Lollo

mer än ett år sedan

opererade mig på Plastikakademin för två år sedan och är supernöjd. Gunnar är otroligt skicklig och alla var så snälla och hjälpsamma! Världsklass!