Vägbeskrivning

plantera skogsplantor

gav 3457 företag
Karta
 • Veberöd 471
  24796 VEBERÖD
  Visa vägbeskrivning
  046-810...
  Visa nummer
  Björkhaga Plantskola odlar och säljer plantskoleprodukter inom hela Sverige. Vi är en partiplantskola och försäljningen riktar sig främst till trädgårdsanläggare, kommuner och liknande. Av försäljningen kommer en stor del från egen odling. Vi finns i Veberöd ca 3,5 mil från Malmö och har odlingar på ca 30 hektar.
 • Gamla landsvägen 41
  37331 NÄTTRABY
  Visa vägbeskrivning
  0455-473...
  Visa nummer
  Stängt
  Vår specialitet är att sälja växter och trädgårdsprodukter med hög kvalitet. Samt inte minst med att bistå med vår mångåriga erfarenhet. Vi hjälper dig med snabba råd och tips eller med hela planeringen av din trädgård.
 • Gammalstorpsvägen 354
  29492 SÖLVESBORG
  Visa vägbeskrivning
  0456-602...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till EGAB färdig gräsmatta! En färdig gräsmatta är det snabbaste och enklaste sättet att få trädgården färdig. Vi odlar och levererar färdig gräsmatta till privatpersoner, anläggare, kommuner, golfbanor och idrottsanläggningar.
 • Edsgarnsvägen 49
  76021 VÄTÖ
  Visa vägbeskrivning
  0176-581...
  Visa nummer
  På självplocket bestämer du själv hur mycket du vill plocka. Ta med eller köp ett emballage på plats. Plocket är en väl besökt plats för turister, lokalbefolkning och sommargäster. I ladan finns en vävstuga där du kan hyra en vävstol och väva din egen matta med hjälp av Eva Bjurström-Anjou som driver Vävloftet.
 • Östra skymnäs TORFOLK
  68495 HÖJE
  Visa vägbeskrivning
  0563-723...
  Visa nummer
  Stängt
  Sedan 70-talet har vi på Torfolk Gård arbetat för en grönare värld. Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak. På gården odlar vi härliga grönsaker och kokar våra egna goda sylter och marmelader. Allt är givetvis ekologiskt och KRAV-märkt. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen till vår gårdsbutik där vi bl.a. säljer våra nyskördade grönsaker.
 • Fjärrvärmevägen 1
  58952 LINKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  013-13 92...
  Visa nummer
  (9
  Stängt
  I vår butik hittar du allt från redskap och jord och gödning till ett stort urval av trädgårdsväxter och rariteter. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förnya vårt sortiment och vår kunskap för att vidareförmedla branschens trender och moden. Välkommen!
 • Svenstorpsvägen 73
  37591 MÖRRUM
  Visa vägbeskrivning
  0454-500...
  Visa nummer
  (1
  Ljungsleds Plantskola är en fullsorterad handelsträdgård som inspirerar dig med växter och inredning för hem och trädgård. I över 100 år har vi hjälpt kunder i vår region och vi är väldigt stolta över vår gedigna kunskap. Välkommen att besöka oss!
 • Gråboväg 17
  62149 VISBY
  Visa vägbeskrivning
  070-697 55...
  Visa nummer
  Välkommen till Hallins trädgårdVi är ett företag som inriktat oss på beskärning, plantering och trädfällning. Utbildning och många års erfarenhet ger oss en kompetens som garanterar yrkesmässigt utförda arbeten. Vi genomför även kurser i olika former.Kontakta oss gärna oavsett vilka trädgårdsarbeten ni vill ha utförda, det mesta går att ordna. Om inte vi har möjlighet hjälpa er så har vi ett nära samarbete med andra företag i branschen.
 • Hamre 112
  88291 LÅNGSELE
  Visa vägbeskrivning
  0620-202...
  Visa nummer
  Du har just hittat till Österåsens Trädgård som ligger i lantlig miljö mellan Långsele och Forsmo, inte långt från Sollefteå stad inbäddad i närhet av vacker djur o natur.Vi hoppas att alla som besöker oss skall känna lite rofylldhet när botaniserandet bland träd,buskar och blommor tar vid.
 • Säter ÅKERSÄTER 5
  54191 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-46 12...
  Visa nummer
  (3
  Rosenlunds Trädgård är en säsongsöppen handelsträdgård, belägen i vackra Skaraborg ca 8km norr om Skövde, på natursköna berget Billingens östsluttning. Hos oss finner Du ett noga utvalt sortiment av buskar och träd. Fyra växthus med odling av vår- och sommarblommor samt grönsaksplantor. Du själv kan botanisera bland plantorna och välja dina favoriter.
 • Hamnviksvägen 2
  94333 ÖJEBYN
  Visa vägbeskrivning
  0911-600...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Vi är en handelsträdgård belägen i Öjebyn, med ett brett växtsortiment och en av Norrlands vackraste visningsträdgårdar. Säljer allt ifrån träd och buskar till snittblommor, krukväxter och presentartiklar. Samarbete med Euroflorist, Interflora & Florister i Sverige - skicka blommor och presenter med leverans idag. Välkommen!
plantera skogsplantor gav 3457 företag
Static map