Se på karta

plåttaksmålning 

gav 88 företag inom detta område

Ågatans Plåtslageri

Stängt

(3.67)

Gastaliden 437431 Karlshamn
logo

Vi utför alla slags tak- och plåtarbeten; takläggningar med bandtäckning, plåtpannor, profilerad plåt m.m. Välkommnen!

Högsbo Plåtslageri

Stängt

E A Rosengrens gata 1342131 Västra Frölunda
logo

Vi utför tak- och fasadarbeten vid renovering, nybyggnation, till- och ombyggnad. Totalentreprenad vid takrenovering såsom plåtslageri, målning, taksäkerhet, papp, tegel- och betongpannor. Tillverkning och försäljning av beslag, lister, huvar, ränndalar, rännor och rör m.m.

Ahlins Plåt, AB

Stängt

Instrumentvägen 1012653 Hägersten
logo

Ahlins Plåt är ett av Stockholms äldsta plåtslagerier och vi utför alla former av plåtslageriuppdrag. Varje arbete genomförs av våra välutbildade plåtslagare enligt gediget, traditionellt hantverk i kombination med modern teknik. Så tveka inte att kontakta oss!

Målarkompaniet i Östersund AB

Stängt

(5)

Bangårdsgatan 2783157 Östersund
logo

Vi utför all slags måleriarbeten i Jämtland och Härjedalen till rätt kvalitet där vi erbjuder en välutbildad och engagerad personal som är väl med i utvecklingen i såväl nya material, trender samt tekniker.

Hinneryds Plåtservice

Stängt

Hinneryd Tallåsvägen 728793 Strömsnäsbruk
logo

Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet av plåtarbeten. Vi arbetar mycket med takplåt och numera även som snickare. Välkommen att kontakta oss!

Tak Compagniet AB

Artillerigatan 2611451 Stockholm
logo

Tak Compagniet Sverige AB är ett väl etablerat företag sedan 1983, och vi har lagt mer än 5.300.000 m2 tak i hela Sverige. Vi är ett företag med stor bredd, kunskap och erfarenhet, och vi har över 39-års erfarenhet av utveckling, renovering och projektledning av takarbete. Detta ger våra kunder en fast ram och ett effektivt resursutnyttjande vid renovering av deras tak.

Falkenbergs Plåtslageri

Stängt

Kanslistvägen 731139 Falkenberg
logo

AB Falkenbergs Plåtslageri grundades 1966 av Uno Johansson. Vi utför allehanda jobb inom plåt och ventilation. Våra kunder finns i huvudsak i Falkenberg med omnejd och består av företag, industrier, byggmästare och privatpersoner. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten, även rostfritt. Ett fönsterbleck eller ett tak, det spelar ingen roll!

Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB

Stängt

Verkstadsgatan 14A23166 Trelleborg

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Plåtslagare Andersson RA AB

Hummelviken 174691 Bålsta
logo

Vi jobbar med tunnplåt i huvudsak på byggnader och tillverkar allt tänkbart i plåt. Vi är ett plåtslageri med 25 års erfarenhet. Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, villaägare, kommuner, nybyggare och andra företag. Vi tillverkar och monterar skorstenar, fönsterbleck, gavelbeslag, fasadlist och utför i övrigt förekommande tunnplåtsarbeten.

Tak Compagniet AB

Argongatan 1643153 Mölndal
logo

Tak Compagniet Sverige AB är ett väl etablerat företag sedan 1983, och vi har lagt mer än 5.300.000 m2 tak i hela Sverige. Vi är ett företag med stor bredd, kunskap och erfarenhet, och vi har över 39-års erfarenhet av utveckling, renovering och projektledning av takarbete. Detta ger våra kunder en fast ram och ett effektivt resursutnyttjande vid renovering av deras tak.

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB

Stängt

Hildedalsgatan 26C41705 Göteborg
logo

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB är företag inom byggnadsplåtslageri.Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och ett miljöriktigt byggande i vår verksamhet.Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi löpande identifierar och utvärderar miljörisker, och genom ständig förbättring minimerar vår negativa miljöpåverkan.

Holmqvist Måleri AB

Karl knutssonsgatan 2273232 Arboga
logo

Holmqvist Måleri är ett helt fristående familjeföretag med fast anställda, professionella yrkesmålare. På kundlistan finns fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, byggmästare, offentlig sektor och näringsliv. Som inte bara låter Holmqvist måla nytt och om, utan också ber oss om tips och råd, färgsättningar och tapetval.

Gålstads Plåtslageri, AB

Stängt

Skånings-åsaka GÅLSTAD 153296 Skara
logo

Gålstad Plåtslageri är en del av gruppen TJ Tak & Fasad och Stjärnfönster. Vår verksamhet finns i Skara. Vi vill erbjuda våra kunder en nivå av service som vi upplevde saknades på marknaden. Med 3 byggföretag under samma tak så gör vi allt för din fastighet gällande tak, fasad och fönsterbyten. Vi har egna Hantverkare med stor och bred kunskap. Vi jobbar enbart med kvalitétsprodukter från kända leverantörer.

R T-Plåt AB

Stängt

Södra industrigatan 3159840 Vimmerby
logo

Jannes Blästring & Sprutmåleri AB

Silarevägen 1236391 Braås

Vi utför all måleri-sprumålming tak och fasader-tvätting tak.fasader-blästring ladugård ekonomi byggnader och hus innan rödfärgning-plåttak målning-tvätting och målning betong tak-äkta linolje målning-Tvättning och målning indrusti byggnader-slipning och målning betong gålv med epoxy

Starfors Måleri, AB

Kyrkogatan 2574431 Heby
logo

Starfors Måleri AB bedriver entreprenadverksamhet inom byggnadsmåleri. Företaget omfattar en kombination av kunskap inom måleri. Vi kan erbjuda det mesta inom måleriyrket allt efter kundens önskemål. Med mångårig erfarenhet från branschen, åtar vi oss såväl små som stora projekt. Inget jobb är för stort eller litet.

Bohustak Munkedal

Vaktelvägen 145532 Munkedal
logo

Välkommen till Bohustak Munkedal! Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Svärds Måleri

Asa Kråketorp Norregård 136394 Lammhult
logo

Välkommen att kontakta oss!

Ingelstads Plåtslageri

Hasselvägen 535571 Ingelstad
logo

Bra Tak Grillby AB

(1)

Villberga håra 574951 Grillby
logo

Vi är certifierade av Mataki och utbildade enligt tak och tätskiktsentreprenörernas branschregler för tätskiktsmontörer. När du anlitar Bra Tak i Grillby kan du känna dig säker på att arbetet utförs korrekt och med material av hög kvalitet.

Axelssons Takteknik AB

Öppet

Möllenäsvägen 1037292 Kallinge
logo

Mörrums Byggnadsplåt AB

Öppet

(5)

Bräknebodavägen 6137591 Mörrum
logo

Mörrums Byggnadsplåt AB är ett plåtslageri som utför alla förekommande takarbeten av plåt, besikting av tak och fasader, samt även ventilationsarbeten i Mörrum med omnejd. Företaget åtar sig små som stora uppdrag och vänder sig till såväl privatpersoner som fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Företaget har genomgått utbildning för att kunna besiktiga tak detta för att kunna ge kvalitet och säkerhet till sina kunder.

Mika Pekki

Stängt

Korsvägen 11846393 Västerlanda
logo

Vi har välutbildade plåtslagare som utför alla typer av byggnadsplåtslageri, industriunderhåll och plåtlösningar. Arbetar med plåtslageri och smidesarbeten. Byggnadsplåtslageri och lättbyggnadsteknik. Vi erbjuder professionella plåtarbeten, välkommen att kontakta oss!

GEMAB MÅLERI AB

Stängt

Industrivägen 2543361 Sävedalen
logo

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.