Se på karta

plåtslagare 

gav 4689 företag inom detta område

Plåtslagaren AB

Bredåkravägen 3537292 Kallinge
logo

Vi på Plåtslagaren utför alla sorters tunnplåtsarbeten tex. traditionellt falsade tak, skorstenar, tegelliknandeplåt, trp-plåt, spiskåpor, taksäkerhet, byggnadsvård, fönsterbleck och villa ventilation. Vi utför kvalificerade plåtarbeten på kulturhus. Sedan 2015 säljer och installerar vi även braskaminer med rökrör/skorsten av danska märket Heta samt svenska Landyvent.

J.P.N Plåtslageri AB

(5)

Ridspögatan 1221377 Malmö
logo

Vi arbetar med alla förekommande arbeten inom byggnadsplåtslageri. Medlem i Plåtslageriernas Riksförbund. Ansvarsförsäkring.

Byggnadsplåt AB

Bultvägen 955302 Jönköping
logo

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av tjänster inom plåtslageri och lämnar en kvalitetsgaranti på alla arbeten vi utför. Vår personal har lång erfarenhet och en stor kunskap inom branschen. Vi utför arbeten som takläggning, reparationer, fönsterbleck och avrinningsanläggningar.

SO Tak & Plåt AB

(4.44)

Domnarvsgatan 3116353 Spånga
logo

Vi är ett byggnadsplåtslageri som utför alla typer av takarbeten. Vi utför takrenoveringar, plåtslageriarbeten och takplåtsmålningar. Våra yrkesskickliga plåtslagare och takläggare står bakom en mängd erfarenheter samt gedigna kunskaper inom allt som rör yttertaket. Vi utför tjänster åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata villaägare i hela Stor-Stockholms området.Allt från att laga ett litet rost hål till att lägga om hela bostadskvarter.

Plåtslagarelind AB

(5)

Norjevägen 4929476 Sölvesborg
logo

Du anlitar en expert på alla typer av tak. Plåt, betong/tegel eller papp. Vissa tak kräver flera olika lösningar. Som vår kund får du generationer av erfarenhet – det ökar värdet på din fastighet.

Husby Tak

Mått Johanssons Väg 3063346 Eskilstuna
logo

Vi är ett trippel A-företag, högsta kreditvärdighet, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi utför takarbeten, takskyddsanordningar, takunderhållsarbeten, takmålning, byggnadsplåtslagerier, ventilationsarbete, taksnöskottning m.m.Välkomna!

Östergrens Tak & Plåt AB

(5)

Snickarvägen 1815335 Järna
logo

Vi erbjuder det totala konceptet när det gäller tätskikt, taksäkerhet, träarbeten på tak och bjälklag. Entreprenader i och runt stockholm är vårt huvudsakliga arbetsområde. #nl# #nl#Vi erbjuder även hjälp med teknisk information genom att svara för rådgivning till bl.a. arkitekter, byggare, konstruktörer, förvaltare och byggherrar. Att även erbjuda kostnadsfria besiktningar av tak är för oss en självklarhet. Våra Takläggare / montörer genomgår kontinuerlig utbildning.

Sverige Stroj AB

Veddestavägen 2417562 Järfälla
logo

Vi är ett företag inom byggbranschen med främsta inriktning på tak- och fasadrenovering samt plåtarbeten.

BiWi Plåt AB - Plåtslagare Växjö

Brändabacken 535573 Gemla
logo

BiWi Plåt AB startades i oktober 2015 som ett dotterbolag till BiWi Bygg AB. Vi utför allt från mindre servicearbeten till nybyggnationer och renoveringar av villor och andra fastigheter. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner och vi utför byggentreprenader så väl som totalentreprenader. En ny komplett plåtmaskinpark är investerad och finns i Biwi Byggs lokaler på Brändabacken i Gemla.

Plåtslagare Åhrby AB

Drottninggatan 144735 Vårgårda
logo

Företaget är beläget i Vårgårda och drivs av Rickhard Åhrby med många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri. Företaget erbjuder tjänster inom plåtslageri till privat och företagskunder med kvalité efter kundens krav och förväntningar.

MB-Tak AB

Fabriksgatan 354157 Skövde
logo

MB-Tak är ett familjeföretag i tredje generationen som startades under 1960-talet. Utvecklingen har varit positiv under åren och idag erbjuder MB-Tak helhetslösningar inom tak- och plåtentreprenader. Med utgångspunkt från Skövde vänder MB sig till industri och byggföretag, bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner i Skaraborgs län.

Bestermans Plåtslageri AB

Vretbovägen 1363509 Eskilstuna
logo

Lundaplåt, AB

(1)

Höstbruksvägen 622660 Lund
logo

Byggnadsplåtslageri med noggrannhet och god kundkontakt i fokus. Passa på att utnyttja rot avdrag som privatkund.

Jäla Plåtslageri, AB

Sidvallsgatan 1152136 Falköping
logo

Det traditionella moderna plåtslageriet med familjär förankring.Vi gör allt för din fastighet gällande tak, fasad och fönster.Fokus och genuint hantverk genomsyrar hela bolagetMed rätt vision och tydligt fokus på genuint hantverk togs bolaget till nästa nivå, från 0 anställda till idag ca 40 anställda. Under åren har vi investerat i fler plåtslagerier och i dagsläget äger vi även Vara Plåtslageri, Lidköping Plåtslageri, Tibro Plåtslageri och Gålstads Plåtslageri.

Sörmlands Ventilation & Plåt AB

Östra Åsgatan 10A63225 Eskilstuna

Gånvalls Plåt AB

Skeldingevägen 3B26635 Munka-ljungby
logo

Gånvalls Plåt AB startades 1983 som ett traditionellt byggnadsplåtslageri för att arbeta med taktäckningar, fasadarbeten samt reparationer och underhåll av byggnader.

Industrientreprenad AB

Skruvgatan 1033333 Smålandsstenar
logo

Industrientreprenad AB utför ventilationsarbeten för både ny- och ombyggnation. Vi projekterar, konstruerar och installerar efter kundens önskemål. Med vår gedigna erfarenhet kan vi också på egen hand ta fram lösningar som är anpassade för varje kunds behov och lokaler.

Falkenbergs Plåtslageri

Kanslistvägen 731139 Falkenberg
logo

AB Falkenbergs Plåtslageri grundades 1966 av Uno Johansson. Vi utför allehanda jobb inom plåt och ventilation. Våra kunder finns i huvudsak i Falkenberg med omnejd och består av företag, industrier, byggmästare och privatpersoner. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten, även rostfritt. Ett fönsterbleck eller ett tak, det spelar ingen roll!

Wykmans Plåt AB

Metallgatan 1326272 Ängelholm
logo

Vi utför all typ av plåtslageri, ex. bandtäckning, vattenavrinning och taksäkerhet. Vi erbjuder dessutom snöskottning som en av våra tjänster.

Sporrongs Plåtslageri, AB

Börje-broby 2175592 Uppsala
logo

Sporrongs plåtslageri utför all typ av plåtslageri arbeten med kvalite. En stor del av våra kunder idag behöver hjälp med att byta tak, därför väljer dem Sporrongs plåtslageri.

Agne Eriksson Byggnadsplåtslageri AB

Karlsrovägen 7630241 Halmstad
logo

Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri så som tex taktäckningar, vattenavrinning, garneringsarbeten m.m.

Gunnarssons Plåt

(5)

Verkstadsvägen 79D59146 Motala
logo

Vi är en firma med många års erfarenhet i branschen som arbetar i Östergötland och har Motala som utgångspunkt. Vi satsar på service, kunskap, kvalitet och med en nära relation till dig som kund. Alla som arbetar på Gunnarssons plåt i Motala AB har yrkesbevis, stor erfarenhet och goda kunskaper inom branschen.

NP-Gruppen AB

Stallarholmsvägen 2212459 Bandhagen
logo

Vi är ett plåtslageri i Stockholm som levererar största möjliga kundnytta - med kreativitet, kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder tjänster inom tak- och fasadentreprenad, tätskikt, takmålning, snöröjning av tak och service.

Gute - Plåt AB

Tofta Kroks 61162266 Gotlands Tofta
logo

Vi arbetar med byggplåt, ventilationsarbeten, OVK, takservice samt allt förekommande inom plåtslageri. Även skylift. Hör med oss!

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB

Hildedalsgatan 26C41705 Göteborg
logo

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB är företag inom byggnadsplåtslageri.Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och ett miljöriktigt byggande i vår verksamhet.Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi löpande identifierar och utvärderar miljörisker, och genom ständig förbättring minimerar vår negativa miljöpåverkan.