Se på karta
Forskningsringen 83B17461 Sundbyberg
Ursviksvägen 12717446 Sundbyberg

SmediAB är ett smidesföretag som ser säkerhet, utseende och framför allt kvalitet på våra produkter som en självklarhet. Vårt huvudsakliga mål är att kunna bemöta våra kunder med ett mycket brett kunnande inom alla smideskategorier. Vi finns på norrsidan i Stockholm och utför alla former av smidesarbeten i hela Stockholms län, främst till fastighetsbolag och byggföretag.

Ranhammarsvägen 2416867 Bromma

5 (1)

Vi är ett företag som har lång erfarenhet inom branschen med många fina referenser på entreprenader av varierande storlek.Vi utför all slags plåtslageriarbeten såsom reparationer/underhåll, tegelarbeten, takskydd, takmålningar, fogningar m.m. Till vårt förfogande har vi fullt utrustade servicebilar och en komplett plåtverkstad för tillverkning.

Storgatan 11B17163 Solna

Hantverkshjälpen Sverige AB är dedikerat till att stödja hantverkare i deras dagliga verksamhet genom att erbjuda innovativa och effektiva lösningar. Med vårt affärssystem TimeFlow och den tillhörande appen Hantverkaren, hjälper vi hantverkare att administrera och effektivisera sin verksamhet. TimeFlow är designat för att spara tid och förenkla hantverkares vardag genom att hantera allt från tidrapportering till fakturering.