Se på karta
Karbingatan 1625467 Helsingborg

5 (1)

Ulf Jönsson har sedan 1979 arbetat med plåtslageri, 2005 startade han Jönssons Plåtslageri i Helsingborg AB och har idag 6 st anställda. #nl# #nl#Med skåne och Danmark som arbetsområde har de på dessa år skaffat sig synnerligen gott rykte i både Sverige och Danmark, vilket har lett till ökade antal uppdrag och goda vitsord. #nl# #nl#I vår moderna verkstad har vi möjlighet och erfarenhet att utföra all slags tillverkning.

Aschebergsgatan 1D25430 Helsingborg

Vi utför alla typer av plåtarbeten så som vindskivor, kupor, rännor, fönster och mycket mycket mer. Står du frågande till hur ditt tak mår? Vi utför även taköversyn med tillhörande konsultation.

Andesitgatan 11X25468 Helsingborg

Peter Lindborgs Plåtslageri erbjuder helhetslösningar för dig och ditt tak. Vi utför alla arbeten när det gäller byggnadsplåtslageri och reparationer. Vi är ett väletablerat företag i plåtslageribranschen som grundades 1994 och har bra kännedom inom branschen. Bland våra många nöjda kunder finns fastighetsbolag, privatpersoner och företag. Vi använder oss av marknadsledande produkter av högsta kvalitet och lämnar därför garanti på både utfört arbete och material. Välkommen!

Ekvändan 625467 Helsingborg

4.43 (7)

Tak & Plåt i Ramlösa utför alla typer av takarbeten. Vi utför arbete åt både privatpersoner och företag samt bostadsrättsföreningar och andra föreningar. Vi hjälper gärna till vid val av material och produkter.

Grenadjärgatan 825453 Helsingborg

Helsingborgs Byggplåt AB är din totalentreprenör för husets yttre skal: Tak, Fasad & Fönster. Förutom rena entreprenadjobb i alla storlekar utför vi även servicejobb, felsöker läckage, utför snöröjning av tak, besiktning av taksäkerhet, statusbesiktningar av era tak samt serviceavtal mm.

Makadamgatan 625464 Helsingborg

Vi utför kvalificerad legotillverkning i tunnplåt, främst i rostfritt, där rätt kvalitet och hög leveransservice är resultatet av en process där kundens behov är utgångspunkten.

Södra hunnetorpsvägen 96A25662 Helsingborg