Om Pizzeria Söder I Göteborg AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Pizzeria Söder I Göteborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Pizzeria Söder i Göteborg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.10.2004

Org.nr:

5566693940

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

< 1 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Eva Persson

moreThanAYearAgo

En i vårt sällskap var rullstolsburen. Servitrisen var märkbart irriterad över detta. Stolar fick flyttas, för att vi skulle kunna komma fram. Sedan hade den rullstolsburne synpunkter på hur han skulle sitta. Inte populärt det heller. Ändå hade vi bokat bord, så restaurangen var förberedd.

Nöjd!

moreThanAYearAgo

Här får man alltid bra service och god mat. Har varit där flera gånger och alltid blivit nöjd oavsett vad jag valt att äta. Jättegod risotto, pizza, pasta bl.a.. Det lilla extra är att man alltid får pizzasallad och bröd innan maten. Personalen har jag alltid upplevt som trevlig, snabb och kunnig som bryr sig om dig som gäst och även om det är många gäster så får man alltid maten så snabbt man kan begära.

Robert

moreThanAYearAgo

Vi var ett sällskap på fyra pers. Vi alla är överens om att maten är bra, men inte mer än så. Presentationen på tallriken kan göras bättre.. Det som drar ner betyget så mkt är den okunniga personalen..

Vi fick inget hej/välkomna när vi kom, vi blev hänvisade till ställets sämsta bord vid ytterdörren där folk kom och gick varje minut så man fick en iskall vind på sig.

Inget leende eller ett uns till att ge en personlig service och maten dumpas bara på bordet. När vi ska betala så hade en i sällskapet enjoy-kort vilket irriterade servitören.

Maten får 3 av 5 men omhändertagandet var så pss dåligt att vi väljer nog att inte komma tillbaka.

responseFromCompany

Restaurang Söder har drivit sin verksamhet i 21 år med samma ägare.
Ni blev hänvisade till ett bord vid ytterdörren pga att det var fullbokat. Ni kunde lika gärna tacka nej till förslaget och kommit en annan dag. Hur som helst får man väl ringa och boka bord och begär restaurangens bästa plats, eller hur?

Angående bemötande och hälsning skall jag säga att mina service personal kan sitt jobb, annars har Söder gått i konkurs för länge sedan.
Vad menas med dumpa maten på bordet? Kasta maten på bordet om jag förstått rätt. Ska ni komma med kritik så säg någonting som åtminstone är sant. I en fullsatt restaurang har man högre tempo och en gäst bör ha tillräcklig förståelse för detta, tycker jag.

Angående att vår servitör skulle bli irriterad över att ni hade med er enjoy kupong är också helt felaktigt. Eftersom vår personal har fast lön så är enjoy kuponger ingenting som de skulle bli irriterade över.

Jag tror att, eftersom du fick en sittplats vid dörren så började du se det negativa i allt, och låt mig få påpeka igen att det var du som gjorde valet att sätta dig där.

Hossein, Restaurang Söder

S

moreThanAYearAgo

God mat, bra service och hyffsade priser.

Malin

moreThanAYearAgo

God mat, bra service.

Dario

moreThanAYearAgo

Middag för sex personer:
Maten kom redan efter en kvart, mycket goda grillade rätter, man blir mätt, det fattas inte mat på talriken. Mycket bra service och trevlig personal. Vi återkommer gärna igen...

marie

moreThanAYearAgo

Vänlig personal, snabb service och bra bemötande trots att vi hade bebis med i sällskapet. Fin lokal och bra läge

alias

moreThanAYearAgo

Trevlig restaurang med fantastiskt god mat
och mycket bra service kommer gärna tillbaka

Clara

moreThanAYearAgo

Placerades vid bord med dörr där servitriserna gick ut och ut hela tiden. Servitriserna såg ut som om det absolut sista de ville var att jobba på stället, inga leenden, inget hälsa välkommen eller några frågor om maten smakade bra,
maten kastades fram på bordet. Maten undermålig och stämde inte alls överens med det som visas på hemsidan, definitivt inte värt pengarna. Beredd att betala för god, vällagad och snyggt presenterad mat men detta var under all kritik.

Jonas

moreThanAYearAgo

God mat, bra service. Smidig onlinebokning.

Flipper

moreThanAYearAgo

Snabb service, trevlig personal och god mat