Om företaget

Napolitansk pizza precis som i Italien. Boka Pizzatrucken till din födelsedag, möhippa/svensexa, bröllop eller dop.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-071 51...
Adress

Slöjdgatan 9

58277 Linköping


Mer information

Öppettider

Öppet

0:00 - 24:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Napolitansk pizza precis som i Italien. Boka Pizzatrucken till din födelsedag, möhippa/svensexa, bröllop eller dop.

Mattia, mannen bakom Pizzatrucken upplevde att det fanns ett tomrum att fylla inom den svenska restaurangbranschen - nämligen möjligheten att äta pizza med högkvalitativa råvaror, precis som om du vore på plats i Italien. Mattia har arbetat som kock på restauranger både i Sverige och Italien och han upptäckte att det fanns en stor efterfrågan på italiensk pizza – så uppstod Pizzatrucken. Alla våra pizzor är bakade med surdeg vilket vi anser både är en nyttigare och godare variant än klassisk pizza. Självklart gräddas alla pizzor i vedugn. För oss är kvalitet och nöjda kunder det viktigaste och vi vill att alla ska vara mätta och belåtna när de ätit hos oss. Vår foodtruck finner du bl.a. på Ekerö, Östermalm, Södermalm, Bromma eller i Linköping med omnejd. Så visst ses vi på Stockholms eller Linköpings gator, eller hur?!

Pizzatruckens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0700715151

07-007 151 51

070-071 51 51

0700-71 51 51

070-0715151