Se på karta

pianovärdering 

gav 90 företag inom detta område

Lindhagavägen 5163347 Eskilstuna
logo

Examinerad pianotekniker, utför konsertservice, stämning, reparation, renovering av pianon, flyglar, cembalon, köp-försäljning-värdering, transport av dessa, experthjälp vid privata instrumentköp. Renovering av möbelytan - fransk polering, polyester-och cellulosa lackpolering.

Tegelvägen 664232 Flen
logo

TV-SERVICE/PIANOTEKNIK OVE JONSSON arbetar med pianoteknik. Vi stämmer pianon och flyglar samt utför justeringar. Vi finns i Flen i Södermanland.

Skansvägen 5019133 Sollentuna
logo

Vi erbjuder tjänster så som stämning, renovering, reparation samt underhåll av pianon och flyglar! Ta kontakt för mer information.

Vångstigen 537433 Karlshamn
logo

Vi har över 30 års erfarenhet inom stämning , renoveringar och försäljning av flyglar och pianon.

Alsikegatan 2B75323 Uppsala
logo

Lider du av ett ostämt piano hemma? #nl#Ingen fara. Allt du behöver göra är att bjuda hem en pianostämmare så kommer det låta fantastiskt igen!

Måndagsvägen 1712360 Farsta
logo

Vi erbjuder reparationer och stämmning av pianon. Välkommen att kontakta oss!

Dahlgrensvägen 668493 Ransäter
logo

Jag utför stämning, justering och reparation av pianon och flyglar. Mitt verksamhetsområde är i första hand Värmland.Jag kan anlitas som klarinettist vid t.ex. begravningar eller som extramusiker i symfoni- eller blåsorkester.Jag utför professionella arrangemang i olika stil för ensembler, kör eller orkester.

Gustavslundsvägen 17425655 Helsingborg
logo

Företagets verksamhetsområde spänner över hela Västra Skåne. #nl#Verkstad och showroom finns i Helsingborg där nya och begagnade instrument demonstreras och kan provspelas.

Sofies väg 1243265 Väröbacka
logo

Hjorts Piano säljer renoverade pianon och flyglar. Kvalitet och yrkesstolthet går i arv sedan tre generationer tillbaka. Välj ett nyrenoverat piano eller en nyrenoverad flygel från oss! Du får bästa ljud och jättebra service. Kvalitet och kunskap! Hjorts piano utför alla typer av piano- och flygelrenoveringar.

Skånegatan 8543239 Varberg
logo

Välkommen till Tangenttryckaren. Vi har mer än 20 års erfarenhet och säljer allt inom stråkinstrument, tangentinstrument, stränginstrument samt blåsinstrument. Vi har även en verkstad samt en musikskola. Kontakta oss för mer information eller besök vår nätbutik.

(5)

Larvigatan 15C26139 Landskrona
logo

Ditt piano eller din flygel kan låta fantastiskt. Är ditt instrument ostämt så stämmer jag det åt dig. Jag är pianostämmare, utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag blev examinerad med högsta betyg 1990, och auktoriserad av Sveriges Pianostämmare- och Teknikerförening. Jag hjälper dig med pianostämning i Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Höganäs, Perstorp, Bjärred, Lomma, Trelleborg med flera kommuner. Självklart är jag godkänd för F-skatt.Välkommen!

Björnebergsvägen 2855448 Jönköping
logo

Din pianotekniker!Stämning av både pianon och flyglar, både privat och i olika officiella sammanhang.Jag utför även justeringar av mekanik och klaviatur, reparationer och renoveringar.

Enetorpsvägen 824196 Stockamöllan
logo

Utför service och underhåll av pianon och flyglar, stämning, justering och renovering till skolor, kyrkor m.m. Välkomna.

Norra fiskaregatan 244150 Alingsås
Månskensvägen 1513239 Saltsjö-boo
logo

Sitter du på en oslipad diamant? Många äldre instrument har från början hög kvalitet. Detta går till stor del att återuppliva genom Justering, hammarlagsbyte, omnagling.

Föreningsvägen 1459557 Mantorp
logo

Jag heter Nils Olsson och bor i Linköping. Jag är examineradpianotekniker vid entreprenörskolan i Leksand. Pianoteknikern stämmer, justerar och renoverar pianon och flyglar.

Kakelvägen 72A15155 Södertälje
logo

Renoverar, stämmer och justering av flygel och piano.Vi erbjuder teknisk hjälp till ditt instrument.Pianotekniker och stämmare, Robert Hagert är verksam över hela Stockholmsområdet

Danmarks-bärby 8475598 Uppsala

Välkommen till Fyris Piano! Jag heter Mats Christiansson och arbetar inom Uppsala, Stockholm, Märsta, Upplands Väsby, samt Tierps-området med försäljning av begagnade pianon och begagnade flyglar samt tillbehör som pianopallar och belysning. Jag utför även piano- & flygelrenoveringar samt transporter.

Särlavägen 2917761 Järfälla
logo

30 års erfarenhet av pianostämning i Stockholm. Välkommen till pianostämmare Roger Ärfström, utbildad pianostämmare vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan 1990 har fokus legat på att hjälpa skolor, konserthallar, privatpersoner och företag att stämma och reparera deras piano eller flygel.