Se på karta

personlig träning 

gav 286 företag inom detta område

Pilates Complete Göteborg AB

(4.84)

Kastellgatan 141307 Göteborg
logo

Välkommen till Pilates Complete! Vi är en komplett Pilates-och träningsstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates, Yoga, Garuda och Barre.

TR Motion & Hälsa (Tjust Rehab)

Edholmsgatan 1559361 Västervik
logo

Vi bedriver träning individuellt och i grupp, sjukgymnastik, viktkontroll & företagshälsovård. KLASSER Hos oss på TR hittar du alltid en klass som passar dig. Välj någon av våra populära Les Mills-klasser som till exempel Bodypump, body balance, Sh’bam. I den stora salen kör vi även grymma klasser med Easy Line och Core.Du hittar hela vårt utbud av klasser och kommande nyheter på den här sidan. Klicka runt, inspireras och läs mer om passen. OBEMANNADE ÖPPETIDER ALLA DAGAR 05.00-24.00

Onlife

(5)

Gjutarplan 2517671 Järfälla
logo

"Lider du av rygg- och nackbesvär, huvudvärk, migrän, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge eller stress? Vi kan hjälpa dig! Välkommen att boka tid eller läs mer på hemsidan."

Naprapatcenter i Visby AB

(4)

Cypressgatan 1B62158 Visby
logo

Naprapatcenter i Visby AB har tre legitimerade naprapater och är en modern privatmottagning för rehabilitering av rygg- och muskelbesvär, ofta i form av arbets- och idrottsskador.

Emmaboda Bad- och träningscenter

Fritidsvägen Emmaboda
logo

Välkommen till en gemytlig bad- och träningsanläggning belägen i naturskön miljö i utkanten av Emmaboda.

Team Hälsa AB

Göteborgsvägen 9743137 Mölndal
logo

Vi är experter inom hälso & friskvård som valt att arbeta med hälsoutveckling för både företag och privatpersoner. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

Ryggakuten

Visborgsallén 2362150 Visby
logo

Vi är ett team av naprapater, friskvårdskonsult, dipl. massör och sjukgymnast. Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan vi erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder.

Sundkraft Gym 2013 AB

Traktorvägen 6B22660 Lund
logo

Sundkraft Gym erbjuder dig som medlem ett gym med många inriktningar där du kan utföra all sorts träning. Välkommen!

Träningskliniken

Kollungsvägen 2647131 Skärhamn
logo

Tider för medlemmar över 16 år: Mån-tors kl.04-21. Fre-sön kl.04-19. (Dagkort: alla dagar kl.04-16.) På Träningskliniken finns träning för alla dagar i veckan! Vi har ett stort välutrustat gym samt rymliga omklädningsrum med bastu. Hos oss finns gruppträning av många olika slag bl a spinning, skivstång, tabata, olika typer av yoga, zumba, step, core, mjukgympa, sittgymnastik och andra seniorpass. Även sommartid har vi pass. Vi har Personlig tränare och Massör. Varmt välkommen till oss!

Friskbyggarna i Trelleborg AB

Lastvägen 323162 Trelleborg
logo

Vi på friskbyggarna arbetar med din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss kan du träna din kropp som passar just dig. Därför börjar vi med en introduktion som vi tillsammans med dig arbetar utefter. Vi arbetar med David-maskiner som är mycket väl anpassade efter att få full rörelseutveckling i din träning.

Åhus Träningscenter AB

(5)

Stormgatan 1929632 Åhus
logo

Hos oss kan du träna aerobics, step, boxing, yoga, pilates, spinning m.m. samt utnyttja våra maskiner och fria vikter i gymet.

Kisa Träningscenter

Tvärgatan 459037 Kisa
logo

Kisa Träningscenter erbjuder friskvård och träning för muskeluppbyggnad och kondition.Här kan du också köpa träningskläder och kosttillskott.Till Kisa Träningscenter är alla välkomna, gammal som ung.

Friskis&Svettis

Blåportsgatan 15F37156 Karlskrona
logo

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt.

Friskis&Svettis

Björkhemsvägen 1529154 Kristianstad
logo

IF Kristianstad är en ideell idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet och Svenska Friidrottsförbundet. Föreningen startades 1984 och har blivit Kristianstads största idrottsförening. Medlemsantalet är nu uppe i mer än 6800 aktiva medlemmar!All utbildning av våra ledare sker centralt i F&S riks regi. Vi är måna om kvalitén på vår verksamhet och jobbar därför regelbundet med uppföljning och vidareutbildning av våra ledare och instruktörer.

IKSU spa

J A Linders väg 5390363 Umeå
logo

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du kan delta i några av våra gruppträningsklasser och få tillgång till gym- och konditionsrum. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

Badhuset Energikällan

(3.25)

Kungsgatan 3971130 Lindesberg
logo

Badhuset Energikällan är äventyrsbadet med relaxavdelning och Actic gym.

Aktivera Spa & Konferens/Slowmotion Center

Kungsgatan 6563221 Eskilstuna

Slowmotion centret är en vidareutveckling av aktivera spa & konferens som startades 1992 i liten skala av Ann-Sofie Karlsson, 1997 började företaget bedriva delar av sin verksamhet på Stadshotellet i Eskilstuna och 2004 så skedde en utökning av verksamheten och dess lokaler på Stadshotellet .

IKSU sport

Sportgränd 790736 Umeå
logo

Vi jobbar för ett friskare och starkare Umeå, där fysisk aktivitet är en viktig och central grund. En balans med vila, goda kostvanor och gemenskap är andra viktiga förutsättningar i vår syn på vad som främjar hälsa. Vi arbetar med synsättet att människan är organisationens viktigaste resurs. Arbetsgivare som skapar goda förutsättningar för att medarbetarna skall må bra, ser ofta positiva effekter på frisknärvaro, trivsel, prestation och produktivitet.

IKSU plus

Östra Strandgatan 2690333 Umeå
logo

IKSU plus ligger i anslutning till älven i centrala Umeå med gym och gruppträningsklasser i fokus.

Strength By Tina

Åsgatan 1066631 Bengtsfors
logo

Jag hjälper dig somVill komma igång med din träning men inte vet hur du ska börja. Du som vill bygga muskler/styrka, gå ner eller upp i vikt eller bara vill lära dig leva mer hälsosamt.Jag erbjuder min tjänst som Personlig Tränare, Kostrådgivning som kostrådgivare och Online Coaching.Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kontaktar jag dig (kostnadsfritt) om vilken tjänst som kan passa just dig bäst!

Fit Aslan AB

Astris Gata 6641767 Göteborg

Qwinaida

Stora malmgatan 1619335 Sigtuna
logo

Är du antimotionären som vill komma igång med din träning och forma en aktiv och hållbar livsstil? Eller karriäristen som vill orka mer i vardagen och skapa balans i livspusslet? Eller kanske golfaren som vill utveckla din golf och få mer explosivitet i slagen? Jag hjälper dig!

Healthbyanna

Tallkottevägen 537430 Karlshamn
logo

Ett hälsosamt liv börjar med en stark kropp. Som en Personlig tränare identifierar jag dina träningsmål, utformar ett program som passar just dina behov, och vägleder dig genom varje träning.

Kostmotion - Kosttillskott Göteborg

Bratteråsgatan 2841762 Göteborg
logo

Hälsostudio där du får hjälp med kost & träning. Här kan du också handla kosttillskott från kända märken till låga priser samt Hälsosam mat från Foodbox.

PT Boson - PT Västerås - Kostrådgivning Västerås

Fältmätargatan 2272135 Västerås
logo

Fredrik Boson är utbildad kostrådgivare, och personlig tränare med specialisering inom kost, viktminskning, viktökning och tävlingscoachning. Fredrik har även föreläsningar inom kost och träning. dessutom även lång erfarenhet av att arbeta med klienter som lider av olika typer av ätstörningar och förutom detta hjälper han även klienter som lider av IBS, sköldkörtelfel och diabetes. Fredrik hjälper även tävlande atleter med träning, kost och tävlingsförberedelser i sitt företag PT Boson AB