Se på karta

personlig assistent, personligt ombud stockholm 

gav 1189 företag inom detta område

Framnäsbacken 417166 Solna
logo

VÅR VISIONHos Adela omsorg har vi en tydlig vision:Trygg omsorg på dina villkor.Detta återspeglas både i vårt dagliga arbete ochi vår långsiktiga utveckling.

STIL är en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. Vi jobbar för frihet, lika möjligheter och självbestämmande oavsett funktionsförmåga. Vi kallar det Independent Living eller ett jämlikt medborgarskap. Personlig assistans är en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Därför är vi också ett rikstäckande icke-vinstdrivande assistanskooperativ.

(5)

Gustavslundsvägen 14316751 Bromma
logo

Linnea Assistans – Ett assistansbolag som bryr sig. Du som assistansberättigad och ingen annan har den bästa kunskapen om hur din personliga assistans ska genomföras. För oss är det därför en självklarhet att du bestämmer utformningen av ekonomi, personal och genomförande. Tillsammans lägger vi upp en plan som är anpassade efter dina behov och förutsättningar.

Nejlikevägen 3A14650 Tullinge
logo

Mitt företag arbetar med en målsättning att behålla grundsynen av Independent Living, att själv avgöra och utforma vad som är viktigt i mitt liv.

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs
logo

Solrosa erbjuder personlig assistans till barn och ungdomar med autism eller autismliknande tillstånd.

Torsbyvägen 1113951 Värmdö
logo

Hem för vård och boende (HVB), särskilt boende samt LSS boende i Gustavsberg. Vi erbjuder rehabilitering och behandling för vuxna med psykiska problem/funktionshinder samt boende för vuxna enligt socialtjänstlagen.

(5)

Bättringsvägen 716252 Vällingby
logo

"Starbogårdens dagverksamhet är belägen i Råcksta, Vällingby. Här bedriver vi dagverksamhet för dig med demenssjukdom. Verksamheten ligger i markplan i trevliga omgivningar vilket ger många möjligheter till avkoppling och aktiviteter. Starbogården dagverksamhet är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

Strandbergsgatan 6111251 Stockholm
logo

Misa är till för dig som behöver stöd för att ta dig fram i arbetslivet. Orsaken kan vara en funktionsnedsättning eller annat. Vi fokuserar på det du kan och ser till att du får använda och utveckla dina förmågor på en arbetsplats som passar dig. Vi erbjuder daglig verksamhet, daglig sysselsättning och arbetsmarknadstjänster via kommunen.

Nockeby torg 2116774 Bromma
logo

Allt inom hemstäd, flyttstäd, visningsstäd, byggstäd, och sanering i Ekerö, Bromma och hela Storstockholm. Vi utför städning både för privatpersoner och företag.

(3.67)

Vasavägen 3317752 Järfälla
logo

Företaget Proffssystern i Stockholm AB har lång erfarenhet inom vård och omsorg av äldre och funktionshindrade.Vi fokuserar ständigt på att tillfredsställa den enskildes behov på bästa möjliga sätt och med bästa kvalitet.

Labanskolan är en fristående särskola i Uppsala för årskurs 1-9 samt 4-årigt gymnasium. Vi undervisar i alla teoretiska ämnen/ämnesområden och skolan har inriktningen kultur, pedagogisk drama och teater.Vi undervisar enligt grundsär- och träningsskolans läro- och kursplaner samt enligt det individuella programmet för gymnasiesärskolan GySär13.

Storgatan 7017152 Solna
logo

Move & Walk vänder sig främst till barn, ungdomar och vuxna som har olika neurologiska funktionsnedsättningar, som t.ex. CP-skada (cerebral pares), Stroke, MS, Parkinson etc.

Gamla vägen 32A19467 Upplands Väsby
logo

Välkommen, vi erbjuder distanssupport för såväl PC som MAC, kontakta gärna oss för mer information om vad vi kan göra för er!Ulrika HallBefattning:Marketing, Web designer & Joomla! implementorBengt HallBefattning:CEO

Repslagargatan 1611846 Stockholm
logo

Ferla AB är ett brukar-och personalstyrt företag som arbetar med personlig assistans sedan 1994 utan ekonomisk vinstinriktning. Vi är medlemmar och godkända av IfA (Intresseföreningen för assistansberättigade) och är även medlemmar i KFO sedan 1994 och har genom dem kollektivavtal för anställda. Vi finns i södra och mellersta Sverige.

Söderby gårds väg 7914451 Rönninge
Solberga Ängsväg 6512544 Älvsjö
Rissneleden 6317444 Sundbyberg
Kvarnplan 217764 Järfälla
Löfströms allé 1B17266 Sundbyberg
Kyrkogatan 117232 Sundbyberg
Kommendörsvägen 3218492 Åkersberga
Grönlandsgatan 176130 Norrtälje
Saltsjö Torg 2-813331 Saltsjöbaden