Se på karta

personlig assistans, personliga ombud 

gav 4329 företag inom detta område

Ekens Assistans AB

Stängt

(5)

Vikengatan 524465 Furulund
logo

Vi vill ge dig assistans där du ställer kraven, och som ger dig största möjliga frihet och glädje i livet, vi finns här för dig.

Skånes Nord Ost Kooperativ

Fästningsgatan 19A29030 Kristianstad
logo

Vi arbetar med assistans enligt LASS och LSS och att brukare och assistenter skall kunna ha stor möjlighet att själva bestämma.

Ny Kraft Assistans I Halland, AB

Peter åbergs väg 131142 Falkenberg

Adela Omsorg AB

Framnäsbacken 417166 Solna
logo

VÅR VISIONHos Adela omsorg har vi en tydlig vision:Trygg omsorg på dina villkor.Detta återspeglas både i vårt dagliga arbete ochi vår långsiktiga utveckling.

Solrosa Assistans AB

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs
logo

Solrosa erbjuder personlig assistans till barn och ungdomar med autism eller autismliknande tillstånd.

Kil I Helsingborg AB

Karlsgatan 1025224 Helsingborg
logo

KIL tillhandahåller enligt avtal personlig assistans åt medlemmar med funktionshinder. Välkomna att kontakta oss.

Saki Assistans AB

Stängt

Rosenlundsgatan 521430 Malmö
logo

Hjärtlig välkommen till oss på Saki Assistans AB. Vi har lång erfarenhet av funktionshinder då jag själv, Sanel, sitter i rullstol efter en dykolycka 1994. Vi finns till för Dig som har behov av personlig assistans. Vi behandlar människor som vi själva vill bli behandlade. Din assistans påverkar din livskvalitet. Du vet det, men det viktiga är att även vi förstår. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar. Dessa fyra grundpelare är inflytande, trygghet, flexibilitet och förståelse.

STIL, Stiftarna av Independent Living i Sverige

(5)

Universitetsallén 3285234 Sundsvall
logo

STIL är en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. Vi jobbar för frihet, lika möjligheter och självbestämmande oavsett funktionsförmåga. Vi kallar det Independent Living eller ett jämlikt medborgarskap. Personlig assistans är en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Därför är vi också ett rikstäckande icke-vinstdrivande assistanskooperativ.

Libra Assistans AB

Stängt

Magasinsgatan 979137 Falun
logo

Assistansanordnare och personliga assistenter. Vi skapar livskvalité genom att erbjuda de bästa assistenter som finns på marknaden. Vi hjälper människor med funktionshinder att leva ett så normalt liv som det går.Glöm inte att du är unik och förtjänar en bra vardag. Välkomna.

S.H.I.R.A. AB

Öppet

Brogränd 29A83141 Östersund
logo

Shira står för själ, hjärta, integritet, respekt, ansvar.Erbjuder personlig assistans till dig som är över 18 år o.bor i Jämtland.

Östersunds Assistansförmedling AB

Stängt

Odenskogsvägen 2783148 Östersund
logo

Personlig assistans bygger på den enskildes rätt att själv utforma sim personliga assistans utifrån sina egna behov och önskemål. Brukarens egna vilja och behov skall därmed styra assistansen så länge den håller sig inom gällande lagar och regler. Vi tar alltid hänsyn till din personal och deras åsikter för att de skall trivas och känna att de kan påverka sin arbetssituation men naturligtvis är det alltid ditt ord och din önskan som ytterst gäller vid alla beslut.

Vi Omsorg i Sverige AB

Stängt

Wallingatan 1578434 Borlänge
logo

Vi Omsorg är ett av Sveriges äldsta assistansbolag. Hemma i Dalarna är vi bland de som har flest kunder och medarbetare. Fler än 300 personliga assistenter står redo att hjälpa dig! Vi finns i hela länet och har kontor i Mora och Borlänge.

Albatross Personlig Assistans AB

Sankt lars väg 42A22270 Lund
logo

Albatross Personlig Assistans AB, ett assistansföretag med höga serviceambitioner. Vi har tillstånd från socialstyrelsen att bedriva personlig assistans enligt LSS.

Linnea Assistans AB

Stängt

(5)

Gustavslundsvägen 14316751 Bromma
logo

Linnea Assistans – Ett assistansbolag som bryr sig. Du som assistansberättigad och ingen annan har den bästa kunskapen om hur din personliga assistans ska genomföras. För oss är det därför en självklarhet att du bestämmer utformningen av ekonomi, personal och genomförande. Tillsammans lägger vi upp en plan som är anpassade efter dina behov och förutsättningar.

BeOneTeam Personlig Assistans AB

(1)

Nobelgatan 439239 Kalmar
logo

BeOneTeam - Trygghet i Din vardag! Personlig assistans ska göra skillnad i Ditt liv så att du känner dig trygg och har en möjlighet att vara delaktig i samhället. Varje dag! Hos oss kommer Du alltid först i alla lägen. DET - Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla! Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för Dig som kund och är en bra arbetsgivare för Dig som medarbetare. Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.

Acepto Assistans AB

Stängt

Gustav adolfs torg 4721139 Malmö
logo

Välkommen till Acepto Assistans!På Acepto Assistans utgår vi från att varje människas önskemål och behov skiljer sig åt. Därför tar vi alltid fram en individuell lösning, till fullo anpassad efter din situation. På så vis försäkrar vi oss om att du som klient erhåller en så god livskvalitet som möjligt.

Assistera Skandinavien AB

Stängt

(3.4)

Måttgränd 7490624 Umeå
logo

Familjen i centrum. Vi vill vara tillgänglig för alla - brukare, anhöriga och personal. I vår värld finns tid för alla. Vi har lång erfarenhet att vara assistentsamordnare. Välkommen att kontakta oss för mer information eller se vår hemsida.

Norrbottens Assistans AB

Melonvägen 1496148 Boden
logo

Ferla Aktiebolag

Repslagargatan 1611846 Stockholm
logo

Ferla AB är ett brukar-och personalstyrt företag som arbetar med personlig assistans sedan 1994 utan ekonomisk vinstinriktning. Vi är medlemmar och godkända av IfA (Intresseföreningen för assistansberättigade) och är även medlemmar i KFO sedan 1994 och har genom dem kollektivavtal för anställda. Vi finns i södra och mellersta Sverige.

Bo Bra Assistans i Helsingborg AB

Norra stenbocksgatan 33B25443 Helsingborg
logo

Agneta Assistans AB

Nejlikevägen 3A14650 Tullinge
logo

Mitt företag arbetar med en målsättning att behålla grundsynen av Independent Living, att själv avgöra och utforma vad som är viktigt i mitt liv.

Personligt Ombud för personer med psykisk funktionsnedsättning i Värmland

Stängt

Västra torggatan 1165225 Karlstad
logo

Personligt ombud Värmland. Vi erbjuder vård, stöd och service!Välkomna att kontakta oss för vidare information.

Bräcke personligt Ombud Uppsala

Kungsängstorg 275319 Uppsala
logo

"Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en omfattande psykisk funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig att få den service och de insatser du kan behöva och kan till exempel följa med dig till läkaren och vara ett stöd vid kontakt med olika myndigheter. Personligt Ombud Uppsala är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

STIL, Stiftarna Av Independent Living I Sverige

Storforsplan 3612347 Farsta
logo

STIL är en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. Vi jobbar för frihet, lika möjligheter och självbestämmande oavsett funktionsförmåga. Vi kallar det Independent Living eller ett jämlikt medborgarskap. Personlig assistans är en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Därför är vi också ett rikstäckande icke-vinstdrivande assistanskooperativ.

Vi Omsorg I Sverige AB

Stängt

Fridhemsgatan 9A79230 Mora
logo

Vi Omsorg arbetar med personer med funktionsnedsättning.Vi har ett starkt kundfokus där allt bygger på trygghet, värme, glädje och framtidstro.Oavsett om du är kund eller medarbetare så är vårt mål att du ska känna glädje i vår gemenskap.Därför gör vi också många saker tillsammans, ibland för kunder, ibland för personal och ibland för alla tillsammans.