Se på karta

personalutveckling, kompetensutveckling stockholm 

gav 3633 företag inom detta område

Wenehult & Partners, AB

Hammarby allé 16512065 Stockholm
logo

Gnistra Städ AB

(5)

Tegnérgatan 1211358 Stockholm
logo

Med Gnistra Städ får du en leveratör av kontorsstädning i Stockholm som håller högsta kvalitet och säkerhet i sin verksamhet.Medlemmar av Svenskt Näringsliv, Almega och medarbetare med kollektivavtal.All servicepersonal bär Service-ID. Digital nyckelhantering och paginerade nyckelringar med polisbrickor. Inloggning och utloggning via SMS med GPS koordinaterVi gör allt vi får göra för att hålla total kontroll på allt i verksamheten.

KompetensUtvecklingsInstitutet Sverige AB

Drottningholmsvägen 3711242 Stockholm
logo

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) är specialiserade på utbildning inom vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder Komvux, Yrkeshögskola och Företagsutbildning för yrkesverksamma.

Företagsuniversitetet AB

Vasagatan 2811120 Stockholm
logo

Företagsuniversitetet är den perfekta arenan för just det. Hos oss lär du dig att bli ännu bättre i ditt jobb och får de aktuella kunskaper, de utmaningar och den inspiration som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll, att gå från bra till bäst.

ZP Zwedberg Person AB

Klarabergsviadukten 6311164 Stockholm
logo

ZP utbildar ledare i förändringsledning och faciliterande ledarskap. Och ger konsultstöd och handledning mitt i er utveckling.Vi ger dig förståelse och språk för att du ska kunna handla utifrån det du ser och pågår nu. Praktiskt och jordnära. Våra avancerade förändringsledarutbildningar riktar sig till människor som tar ansvar, oavsett position och roll.Vi bidrar starkt till ett klimat bland människor i organisationer som gör det möjligt att vara i förändring, oavsett vilken.

Johan Wisén - Samtal AB

Båtbyggargatan 1012068 Stockholm
logo

Johan Wisén leder utvecklande samtal för individer, familjer, grupper och organisationer.

Framfot företagsutbildning AB

(5)

Rålambsvägen 1711259 Stockholm
logo

Företagsutbildning för framgång! Framfot utvecklar människor, organisationer och affärer genom företagsutbildningar, kurser, coachning och konkret hjälp. Hos oss når du som är ledare, säljare, marknadsförare, personalansvarig, rekryterare eller egen företagare framgång genom kompetensutveckling.

Yesbox Solutions Stockholm

Swedenborgsgatan 1011848 Stockholm
logo

Yesbox erbjuder digitala lösningar med hjärta och hjärna för att kontinuerligt behålla, samt utveckla ledare och medarbetare. Yesbox plattform omfattar:Medarbetarundersökningar och Pulsmätningar, Utvecklingssamtal och andra Dialoger tex Kompetensuppföljning.Vi erbjuder Team utveckling och 360 graders-analys för att utveckla både medarbetar och ledarskap.Yesbox stödjer med hög servicenivå samt skräddarsydda enkäter och dialoger. Alla moduler kan kopplas till Aktiviteter och måluppföljning

Lennart Holmgren Utbildning AB

Bastugatan 4311825 Stockholm
logo

Välkommen till Lennart Holmgren Utbildning AB!Lennart Holmgren Utbildning AB arbetar med handledning, konsultationer, utbildning konfliktlösning, personalvård, teambuilding, problemlösning och terapi.Handledning kan ske individuellt eller i grupp och har oftast en problemställning som utgångspunkt. Det kan både handla om strategier för att lösa problemet samt att uppnå en önskad situation.

CRU International AB

Banérgatan 6311553 Stockholm
logo

CRU International grundades år 2001 och har i snart 20 år hjälpt stora och små företag med strategiska, hållbara och strukturerade HR beslut. På CRU är vi övertygade om att den viktigaste komponenten i ett företag är dess medarbetare.

Adrenaline Key AB

Wittes väg 4C13834 Älta
logo

Vi skapar förståelse och förankring kring organisationens interna budskap genom att FÖRENKLA, KONKRETISERA, VISUALISERA, PAKETERA och INVOLVERA.

Sandholm Associates AB

Tegnérgatan 4011359 Stockholm
logo

Sandholm Associates erbjuder utbildning och konsultstöd inom kvalitet, kundorienterad verksamhetsutveckling och systematiskt förbättringsarbete. Kvalitet och förbättringsarbete är av största betydelse oberoende av vad en verksamhet sysslar med. Ytterst handlar det om att utveckla en verksamhets processer, ledarskap och kultur på ett sådant sätt att förmågan att möta behoven hos dem verksamheten finns till för ständigt förbättras.

Mc-Mentorial Consulting AB

Tulegatan 1417278 Sundbyberg
logo

Pygmalion AB

Svarttorp 2015395 Järna
logo

Efter den här utbildningen har du den kompetens som krävs för att bedriva tillståndspliktig hundverksamhet, som rastning, dagis, pensionat, uppfödning och omplaceringsverksamhet i större omfattning och även som yrke.Länsstyrelsen är den myndighet som godkänner hela din verksamhet.

Idi Profiling, AB

Alströmergatan 4511247 Stockholm
logo

Vår mission är att hjälpa individer i organisationer att i högre grad bidra till en verksamhetsorienterad organisationskultur som präglas av samarbete, öppenhet och tillit.Vi integrerar djup förståelse för människor, organisationer och digital teknik för att utveckla ett vetenskapligt utprövat och användarvänligt, utvecklingsverktyg för medvetna individer.

Trädmästarna AB

(4.25)

Drottningholmsvägen 8011243 Stockholm
logo

Trädvårdsföretag specialiserat på skötsel av skyddsvärda träd och förvaltning av kulturhistoriska trädmiljöer.

Kontek Lön AB

Västra Järnvägsgatan 711164 Stockholm
logo

Kontek är ett ledande specialistbolag inom hantering av lön- och HR-processer. Vi fortsätter inkludera smart teknik och erbjuder helt webbaserade lösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom. Med Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning. Varmt välkommen att kontakta oss!

Mgb Truckutbildning Stockholm

Dalhemsvägen 4614146 Huddinge
logo

MGB Truck erbjuder truckutbildning & truckkort för såväl privatpersoner som företag i hela Sverige. Vi har framgångsrikt utbildat över 12 000 truckförare sedan starten år 2014 och på så vis bidragit till en säkrare arbetsmiljö på svenska arbetsplatser. MGB Truck har egna utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro samt Västerås, men utbildar även direkt på arbetsplatsen, oavsett var i landet ni befinner er. Kontakta oss idag för mer information!

Reggio Emilia Institutet

Gjörwellsgatan 1811260 Stockholm
logo

Reggio Emilia är en pedagogisk filosofi som har väckt ett stort intresse och engagemang i många delar av världen.

Blue Deep Bemanning

Hagängsvägen 15319445 Upplands Väsby
logo

Vi på Blue Deep har lång erfarenhet av dessa branscher för att du som kund ska känna dig trygg. Din personalbrist blir vårt mål, och vi kan garantera rätt kompetens på rätt plats.

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm
logo

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Inspiro Eq Consulting AB

Ektorpsvägen 7A13145 Nacka
logo

Inspiros uppdrag är att utveckla chefer till emotionellt intelligenta ledare för ett kvalitativt, framgångsrikt och hållbart ledarskap.Vi erbjuder ledarutveckling, coaching och utbildning inom emotionell intelligens och självledarskap.

Dental Keramik Stockholm AB

Helgalunden 1111858 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Evolveria AB

Frans mobergs väg 513239 Saltsjö-boo
logo

Kurser idag för morgondagens behov. Vi är ett flexibelt utbildningsföretag som erbjuder kurser inom agila metoder, projektledning, ledarskap och coaching. Vi kännetecknas av hög kompetens, lång erfarenhet, stort kundfokus och nytänkande.

Mgruppen Svenska Managementgruppen AB

Sankt eriksgatan 2611239 Stockholm
logo

Sedan 1931 utbildar vi mer än 3000 chefer och ledare varje år.Vi erbjuder: Öppna chef- och ledarskapsutbildningar, Executive MBA, Företagsanpassade utvecklingsinsatser, Coaching och individuellt ledarstöd.