Om Perfekt Måleri

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Perfekt Måleri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAB Perfekt Måleri i Göteborg
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.01.2009
Org.nr:5567756811
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ulla Gunilla SondellOrdförande
Mats-Erik Håkan SondellVerkställande direktör
Ulla Gunilla SondellLedamot
Mats-Erik Håkan SondellLedamot
Erik Niklas SondellSuppleant
Jan Jörgen NilssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Perfekt Måleri

Mariana Jansson

mer än ett år sedan

Bra första kontakt via app i november 2017. De svarar då är de är fullbokade till januari men att de kan hjälpa mig därefter. Jag svarar då att januari funkar bra. Kontaktar dem 10 feb och meddelar att jag har ny mailadress. De svarar inte på det meddelandet. Har de senaste dagarna ringt och skickat sms. Idag frågade de om de kunde ringa tillbaka om en stund vilket de inte kunde eftersom jag jobbade men att de kunde ringa efter kl 12 idag. Han svarade ok men ringde inte tillbaka. Han har heller inte skickat sms eller mail.

Svar från företaget

Hej Mariana
Det blev lite fel i kommunikationen , men vi kunde inte hjälpa er , och ert projekt ,
Samt att jag råkat blockera ert Tele nr
Trodde att ert nr var säljare som ringer hela tiden

Jenny Berg

mer än ett år sedan

Tack Perfekt måleri för att ni gör vad ni heter! Trevliga målare som höll sig inom tidsramarna och jobbade in i perfektion. Jag är mycket nöjd med ert bemötande, utförande och offert. Ni sticker ut bland ett hav av målarfirmor i Göteborg. Bravo!!

Lars Nilsson

mer än ett år sedan

Perfekt Måleri bytte elen och fixade ytskikten i vår nya lägenhet. Vi var tvungna att flytta ut från gamla lägenheten ett visst datum och Perfekt Måleri lovade att de skulle hålla deadline – vilket de också gjorde! Mycket fint resultat och god kommunikation under arbetets gång vilket vi uppskattade. Rekommenderar varmt Mats och teamet!

Aso Saeed

mer än ett år sedan

Vi hade tidigare anlitat Perfekt Måleri (PM) när vi målade om huset. Det har varit en positiv erfarenhet. Det var därför en självklarhet att vända sig till PM för vårt nya projekt med köksrenovering. PM titta på köket och kom en del bra idéer och lösningar. PM skulle komma en skriftlig kostandsberäkning med sikte på att starta arbetet under maj. Tyvärr kom aldrig någon offert trots mina upprepade sms, mail och tom telefonkontakt. Svaren var: ”nästa vecka”, ”nästa vecka”, ”bortrest på semester”, ånyo ”nästa vecka”… sedan helt tyst. Än idag har vi inte hör något från PM. Det blev alltså inget, bara en besvikelse

Karina och Aso

Svar från företaget

Hej Aso
tråkigt att du är besviken.
vid det tillfället du frågade mig, så var vi fullbokade med flera stora projekt
jag var inte riktigt förberedd att ta på mig ert projekt.
vår elektriker var nämligen också fullbokade fram till semestern
och vår snickare likaså..

kommer att kontakta er efter semester och ta nya tag.
vårt mål är att få nöjda kunder ,

dom projekt vi åtar oss är viktiga att kunna slutföra.. ibland så lämnar vi ej offert,då vi inte är säkra på kunna göra klart i rimlig tid

David

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med resultatet av takmålningen på bottenplan. Även snickerier och fönster. Henry var mycket hjälpsam och visade även tips på fortsatt renovering. Vi har även anlitat Perfekt Måleri tidigare för takrenovering i gammal sekelskifteslägenhet. Blev väldigt fint och det blev klart enligt tidsplan.
Trevligt bemötande av alla, tack!

Hans Berndtsson

mer än ett år sedan

Anlitade Perfekt måleri på rekommendationer på nätet för en tapetsering. Resultatet blev perfekt, lätta att ha att göra med. Kononbra helt enkelt.

Svar från företaget

tack Hans, du är en av många kunder som andvänder vår app ( perfekt måleri ).
perfekt för små projekt

Viktoria

mer än ett år sedan

Med kort varsel från min sida så kunde de snabbt komma och hjälpa mig med spackling och målning i min 2:a. Resultatet blev kanon och min lgh-försäljning blev mycket mer lyckad än förutspått. Shivan som var den som hjälpte mig med detta är en mycket trevlig kille med stor noggrannhet i sitt jobb. Han såg alla små detaljer i jobbet och åtgärdade minsta lilla grej i min lägenhet. Resultatet blev suveränt och min lägenhet gjorde succé på hemnet och visning. Mycket tackvare detta fina grundjobb på väggar och i tak.

Ett toppenföretag och Shivan är en toppenkille!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anton och Patrik utförde patentning, bredspackling och målning av ca 80 meter vägg samt tak. Väggarna blev jämna avseende både underarbete och målning. Nedrasade delar av strukturmålat tak åtgärdades snyggt. Hantverkarna var mycket trevliga och tillmötesgående. Bra pris och snabbt utfört arbete. Vi är mycket nöjda och skulle utan tvekan anlita dem igen!

Svar från företaget

härligt att ni är nöjda, lycka till med er nya lägenhet'
fast ni bara flyttade 4 våningar..

Birgitta Waldton

mer än ett år sedan

ALLT.!TACk för att vi fick Shivan och Henry. De har gjort ett MYCKET BRA jobb och varit mycket vänliga och trevliga. Vi ser dem gärna här igen!

Helene och Christer Lerum

mer än ett år sedan

Henry och hans team tvättade och målade om vår villa med garage inkl. fönster. Bra projektledning från början till slut. Stolta yrkesmän som vill leverera det bästa! Henry rättade snabbt till misstag och lyssnade på oss som kund, och tog t.o.m. extrabeställning trots tidsbrist. Vi kommer anlita dem igen!

Adam

mer än ett år sedan

Mycket duktiga hantverkare och tapetserare. Henry och hans gäng kan sin grej, vare sig det är att tapetsera så noga att man knappt ser skarvar eller att sätta dörrfoder. De kan det mesta och ger alltid kloka rekommendationer. Sker det fel eller misstag så ordnar de snabbt upp dem utan något krångel. Förseningar och oklarheter kring offert och tidsplanering har snabbt rättats eller ersatts. Kan verkligen rekommendera Perfekt Måleri och då oavsett vad det är man vill göra med sitt hem.

Christopher Vramming

mer än ett år sedan

Vi anlitade Perfekt Måleri och är mycket nöjda. Mats var här och gav förslag på hur vi skulle göra och insåg att det skulle bli den bästa lösningen vilket det vart. Andreas var var här och målade och gjorde ett mycket bra jobb, väldigt ödmjuk och aldrig några problem vid ändringar eller invändningar. Hittade efter några dagar några små saker som vi störde oss på men det var inga problem Andreas kom tillbaka och fixade det dagen efter. Mycket seriöst och prisvärt måleri som jag kommer anlita i framtiden och som jag varmt rekommenderar!

Svar från företaget

tack Christoffer, iband så hittar man små saker när man flyttat in., det är en självklarhet att vi fixar
det. ska hälsa Andres, att ni är nöjda.
nu tar de flesta killarna semester...

Björn o Moa

mer än ett år sedan

I vårt hus skulle väv och struktur tapet spacklas och målas. Likaså taken som hade glasfiberduk. vi ville ha allt slätt. Snabba svar från Mats och vi möttes på plats för genomgång. Mats var ödmjuk med stort kunnande så vi ändra lite enl hans förslag och tog Perfekt måleri. Henry , Anna och deras team startade snabbt och arbetade målmedvetet och nogrant. Henry tänker,pratar och jobbar fort och har inga problem med att man kan vara lite jobbig och velig och vill ändra lite från ursprungs planen. Han har en yrkesstolthet och vill få bra resultat med bra kvalitet. Han ser helheten och har många bra ideer. Allt blev jätte bra. vi blev väl mötta och jobbet perfekt utfört.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lämnade dörrnyckeln till Mats och reste bort i 2 veckor. Kom hem till ett helt nytt kök, större hall och fin entre! ALLT FUNKADE PERFEKT....Från början till slut! Rekommenderar denna firma varmt.

Svar från företaget

tack pia och lasse.
härligt att komma hem till ett nytt kök..

Martin Petersson

mer än ett år sedan

Henry var grym !!!!!!
Bara han fick kaffe Jättenöjda

Svar från företaget

ha ha, kaffe gillar han

härligt att höra att ni är nöjda,

Emanuel & Emelie

mer än ett år sedan

Perfekt måleri förvandlade vår slitna övervåning till ett paradis! Det har lagts golv, trappan målades om, väggar målades och tapetserades.

Duktiga och trevliga anställda. Mats kom med bra förslag om hur vi kunde göra. Dom höll tiden utlovades. Slutpriset blev förvånansvärt billigt!

Vi är så nöjda och kommer garanterat anlita dom i framtiden om ytterliggare renoveringar ska ske.

Tack för all hjälp!
Hälsningar
Emanuel & Emelie på Sofiagatan

J

mer än ett år sedan

Perfekt måleri har målat om hela vårt bostadsområde, det gick snabbt men blev också riktigt bra! Noggrant. Duktiga målare. Tack Henry! Vi är jättenöjda!

Anette & PM

mer än ett år sedan

Har haft nöjet att få min lgh på 132 m2 ommålad och tapetserad. Mycket bra förtroende för
Mats som kom med förslag (trots att vi redan bestämt oss :) ) Snabba med offert och jobbet drog igång fort. Noggranna och trevliga målare. Extra tack till Henry. Kan starkt rekommendera denna firma. Kommer absolut anlita de igen när det är dax.

Elisabeth Palmquist

mer än ett år sedan

Fick kontakt med Perfekt Måleri via Servicefinder på nätet. Skulle måla om och tapetsera i stort sett hela vårt radhus i två plan. Fick in tre offterter från olika företag och prisnivån var i stort sett densamma men jag fick bäst förtroende för Mats Sondell som kom med synpunkter och ingav förtroende. Killarna som utförde jobbet var punktliga, ordningsamma och trevliga. De gjorde ett jättebra jobb. Hade jag synpunkter på något så åtgärdades detta med en gång. Man var mycket lyhörd för mig som kund. Anlitar dem gärna igen.

Jan, Göteborg

mer än ett år sedan

Har anlitat Perfekt Måleri för tapetsering och golvläggning i lägenhet. Mycket noggrant utfört arbeta av duktiga och trevliga hantverkare. Fin kontakt med Mats Sondell.
Kan varmt rekommendera dem.

Fadde

mer än ett år sedan

Jag anlitade Perfekt måleri efter ett urval av ca 20 st offerter från hantverkare. Arbetet gällde en totalrenovering av en 2:a på 72 kvm i central Göteborg. Den var ganska nergången och var i behov av bla. nedskrapning av limfärg i tak, patentering samt uppsättning av fiber duk. Samtliga väggar skulle bredspacklas och målas. Öppningar skulle flyttas och vissa byggas igen. Nytt golv skulle läggas i hela lgh utom i badrummet. Allt gick som smort och vi bestämde oss även i sista stund att blåsa ut hela köket. Perfekt måleri har gjort ett jätte jobb med ett fantastiskt resultat. Mats är flexibel, trevlig och mycket samarbetsvillig. Kan varmt rekommendera dem!

E.Ca

mer än ett år sedan

Mycket bra utfört arbete.

Aso

mer än ett år sedan

Jobbet gällde fasadmålning av 70-tals hus (mexitegel + trädel + putsad vägg) och byte av ytterdörr. Vi tog in många offerter. Mats gav mycket förtroendegivande intryck redan vid första besöket. Prismässigt var Perfekt måleri jämförbar med andra målare. Det blev Parfekt måleri för oss och vi är mycket glada över det valet. Mats var lättillgänglig, svarade omgående på sms om han inte kunde ta tel-samtal. Arbetet utfördes av två proffsiga, noggranna och mycket trevliga målare; Hendren och Dana. Vi fick tom altanstaketet målat utan extraavgift.
Sammantaget är Perfekt måleri= proffsigt resultat och mycket trevligt bemötande
Rekommenderas varmt till alla som behöver måleritjänst

Svar från företaget

Tack Aso
Trevligt att ni är nöjda
Ska hälsa killarna

Ricky

mer än ett år sedan

Vi fick in offerter på målning av vår BRF:s trappuppgång samt källare. Perfekt Måleri kom och gjorde en förtroendeingivande bedömning, gav en offert, fick klartecken av oss och genomförde jobbet på ett proffsigt sätt. Vi fick dessutom olika färgprover samt målat två källardörrar utan extra avgift. Det kallar jag service på högsta nivå.

Nikolas

mer än ett år sedan

Jag hittade perfekt måleri via nätet. Först fick jag ett offert i mitt mail och jobbet började med en gång, så fort jag bestämde mig. Dom var på plats i tid och jobbade också under helgen för att slutföra arbetet eftersom jag ville flytta in snarast till min lägenhet. Ingen extra kostnad för det. Det blev renovering av limfärgstak samt väggar, bredspackling, målning(2gånger) etc.
Det enda som inte blev gjort var dammsugning efter arbetet, deras dammsugare gick sönder. Hade kontakt med Mats via mail och förklarade situationen. Fick 400kr tillbaka för att jag fick dammsuga själv. Trevligt personal också.I slutet väldigt nöjd.

Chho

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med Mats och hans personal, de dök upp i tid och utförde arbetet med mycket gott resultat

Arbetet blev klart i tid, killarna som gjorde jobbet var mycket trevliga och professionella!

Vi anlitar Mats igen, för nästa projekt inomhus

Fredrik Ericson

mer än ett år sedan

Hittade Perfekt måleri genom Eniro och är riktigt nöjd med det arbetet som dom utförde hos mig. Bra kommunikation och väldigt proffsigt arbete till ett bra pris. Skulle utan tvekan rekommendera dom till mina vänner och familj!

Hans Berndtsson

mer än ett år sedan

Har anlitat Perfekt måleri flera gånger. Alltid bra resultat och ett proffesionellt genomfört arbete till bra pris. Jag kan varm rekommendera dem.
Hans Berndtsson

Andreas Roman

mer än ett år sedan

Vår kontakt med Perfekt Måleri var strålande fram tills dess att vi fick träffa dem, och även då. Bra kontakt över mejl, bra kontakt över telefon, toppenmöte hemma i vår bostad där de tittade på att bygga till ett extra rum och även hjälpa oss med en enklare uppgift i badrummet. Därefter kom ingen offert, inte heller något svar på när offert skulle komma, och vårt möte slutade alltså i total tystnad från Perfekt Måleri. Jag har ingen uppfattning om varför de inte ens svarade på frågan om varför de inte ville ge offert, men möjligen har de mycket att göra och vill inte ta på sig mer än vad de mäktar med. Detta respekterar jag, men vill ändå ha något slags svar på varför efter ett så lyckat och proffsigt möte, det följs upp med total tystnad från Perfekt Måleri. Så vi blev besvikna, eftersom det verkar så bra hela vägen och vi hoppades hitta någon som kunde hjälpa oss med vårt extra rum nu.

Svar från företaget

tyvärr så blev det ett missförstånd.
och vi hörde inte av oss , som vi borde ha gjort.

Tobias

mer än ett år sedan

Vi hade just köpt ett hus där ytskikten behövde målas, efter att fått en konstig offert från en annan hantverkare blev vi tipsade om Perfekt Måleri.

Mats var toppen och kom även med bra förslag om hur vi kunde få vissa saker bättre. Allt fungerade smidigt och målarna vi träffade var väldigt vänliga. Vi kommer säkert anlita firman igen vi är mycket nöjda.

Christoffer

mer än ett år sedan

Efter två missade möten för besikting/offert av mitt renoveringsobjekt vände jag mig till annan firma.
Efter att de aldrig dök på avtalad tid fick jag varken svar på sms, mail eller telefonsamtal.

Svar från företaget

hej christoffer, beklagar att jag missade er.
det blev så körigt, då vi var flera på företaget som
var sjuka. men det var också det att du endast kunde på kvällstid kl 18. och jag måste även ha lite fritid.. men jag skull förstås avbokat och tackat nej

Michael Petren

mer än ett år sedan

Maken ärvde en lägenhet i Göteborg. Vi bor i Uppsala och letade därför utan kunskap och känningar. Hittade Perfekt Måleri på nätet en målerifirma med mycket bra omdömen. Fick snabb återkoppling och möjlighet att träffas med kort varsel. Lägenheten behövde totalrenoveras pga rökning och Perfekt Måleri lösta alla steg. Vi fick råd gällande val av teknik, utförande och lösningar på plats. Mycket bra och personlig service från start till mål, professionell hantering i hela genomförandet. Hög kvalitet och ett hantverk som vi är mycket nöjda med. Tack vare Perfekt Måleris vilja att ge oss extra service utöver det vanliga så löste sig allt smidigt och på bästa sätt trots avståndet mellan Uppsala och Göteborg. Vi kan verkligen rekommendera PerfektMåleri till nya kunder och uppdrag. Mvh Åsa, Michael och Otto i Uppsala.

Svar från företaget

tack Michael. Tack för ert förtroende.

Pelle Rosander

mer än ett år sedan

Henry & team (glömt namnet..) har gjort kanonsnyggt i vårt renoveringsobjekt! Detta trots att jag inte lämnade de bästa förutsättningar med en dåligt uppsatt väv.. De har fixat allt och mer därtill! Blev lite frågetecken ang vad som var inkluderat i offerten pga missförstånd, men de sista detaljerna hade de ordnat upp och bjöd på likväl. Förbannat nöjd, Perfekt Måleri visar upp ypperlig service! Ha nu en bra semester Henry!

Martin

mer än ett år sedan

Snabbt svar på offerten och strålande arbete (tapetsering av vårt vardagsrum). Vi brukar vara petiga, men det var Mats och Andres också. Dessutom fick vi en "trevlighetsrabatt" på fakturan!

Svar från företaget

tack martin, du är en av våra många kunder som laddar ner vår app,perfekt måleri..
den är perfekt för små projekt..
det var en fin tapet ni valt..

Anna Nömme

mer än ett år sedan

I vårt nyinköpta hus skulle vävtapeter spacklas och målas, vi ville ha släta väggar. Likaså taken och trappräcket skulle målas och ett nytt parkettgolv läggas in.

Bra återkoppling och snabba svar från Mats. Vi möttes på plats för genomgång. Mats var ödmjuk med stort kunnande och kom med värdefulla tips. Vi hade en tidplan som följdes och vi kunde flytta in utan förseningar tack vare duktiga hantverkare och bra projektledning.

Vi är så nöjda och kommer garanterat anlita Perfekt i framtiden för ytterligare renoveringar.

Många tack för bra utfört arbete!
Hälsningar
Mickael & Anna på Räkgången

Lars o Carina

mer än ett år sedan

Vi har fått ett vår villa målad utvändigt efter alla konstens regler. Snabbt och väl gjort. Henry och hans gäng har varit fantastiska på att få med allt och i rasande fart.

Larissa Nilsson

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vårt val av målarfirma. Vår kontakt, Henry, har varit professionell och lyhörd genom hela projektet. Pga av svårbedömt väder blev det en sen start men när de väl börjat måla gick allt på en vecka!! Småsaker fixades till i efterhand och Henry/firman var väldigt förtroendeingivande. Vi kan varmt rekommendera denna firma.

Magnus & Marina

mer än ett år sedan

150 kvm på 3 veckor, mycket bra och med stor servicekänsla. Hade uppskattat om de hade täckt ytor som inte skulle målats bättre. 99% PERFEKT!

Svar från företaget

Tack Magnus & Marina
Det var mycket jobb för killarna
Patrik , Anton , Andres Viktor samt skivan
Killarna tyckte det var stimulerande
Att göra ett home make over så perfekt....

Klas

mer än ett år sedan

De (Henry , Anna m fl) gjorde ett bra jobb och var mycket trevliga att ha att göra med.

Carl & Linda

mer än ett år sedan

Ska snart sätta tänderna i nästa projekt, en 100 + m2 lägenhet i Linné. Perfekt Måleri kommer även denna gång få göra jobbet med målning, stukaturer, golv, nya golvlister, fönsterfoder, nytt kök, badrum och el.

Tack vare otroligt bra service och snyggt hantverk finns ingen anledning att anlita någon annan firma.

Denna renovering kommer garanterat att bli lika bra som sist, kan inte annat än rekommendera Perfekt Måleri.

Basic

mer än ett år sedan

Öppnade dörren till vår lägenhet, efter att den har varit uthyrd i tre år, och insåg att ALLT behöver målas om innan den kan säljas. På väggarna låg 5-6 lager av gamla tapeter som inte såg roligt ut. Vissa hade börjat lossna och det var hål överallt. Andra problemet var att det var tight med tid innan lägenheten skulle annonseras.
Lite småstressad började jag ringa runt till målarfirmor för en offert samt tidsuppskattning. I den vevan fick jag kontakt med Mats på Perfekt Måleri som kom och kollade läget för att kunna offerera. Jag förklarade hur jag skulle vilja ha det och det var inga problem att hinna med. I samtalet med Mats kom det fram att det inte är bara måleri de sysslar med, utan de kunde erbjuda allt, från elektriker, golvläggare, rörmokare, städ…. Detta passade mig perfekt eftersom jag behövde lägga parkett i två rum, byta ut några el kontakter samt måla allt. Har haft med hantverkare att göra innan och jag vet hur svårt det blir att hålla tidsplan när hantverkare börjar skylla på varandra. Inte i det här fallet!
Perfektmåleri började enligt planen. Man har en kontaktperson som håller koll på allt. Bra kommunikation och allt gick enligt planen. Fick lite rådgivning under tiden på alla detaljerna som jag borde tänka på. Dagen innan allt skulle vara klart kom jag på att elementen, fönster och alla dörrar bör också målas. Inga problem för Perfektmåleri-grabbarna jobbade övertid den dagen för att hinna med allt. Dagen efter var allting klart enligt överenskommelse. Resultatet blev häpnadsvekande, jag kände inte igen lägenheten. Mäklaren som ansvarar för försäljningen hade inte varit där på två veckor sa bara ” Oj…. Det här var lyckat!” när hon öppnade dörren. Vi var nöjda med all i minsta detalj.
För att sammanfatta. Allt med Perfekt Måleri stämde fån första kontaktet tills de lämnade en nyrenoverad och flyttstädad lägenhet. Jobbet Henry, Gojko och Dusan gjorde var enastående och kontakten med Mats var exemplarisk. Jag kommer definitivt att använda Perfekt Måleri för renoveringar i mitt nya boende. Kan inte göra någonting annat än att ge Perfekt Måleri mina varmaste rekommendationer!
Tack Mats, Henry, Dusan och Gojko!

Annelie

mer än ett år sedan

Bra kontakt och håller utlovade tider. Proffsigt och snyggt arbete. Mats kommer med egna förslag och ingenting är omöjligt :) Jag kan verkligen rekommendera Perfekt Måleri.

Birgitta Hammarkvist

mer än ett år sedan

Efter misslyckade kontakter fick jag tag i Mats på Perfekt Måleri. Min bostadsrätt (94 kv) fick en fin uppfräschning och tapetsering. Dessutom idéer och tips som var värdefulla. Offerten kom snabbt och utförandet gick också snabbt och problemfritt trots att jag bodde i Stockholm och hade begränsade möjligheter att vara nära. Fick också hjälp med elektricitet och upphängning av lampor. Jag kommer definitivt att be Mats och company om hjälp vid framtida behov ! Rekommenderas - ni blir inte besvikna

Erik

mer än ett år sedan

Fick besök och offert från 4 olika målare via servicefinder. Gällde målning av väggar å tak i en 2a på 42m2. En av de som svarade var PM. Prismässigt var PM i det övre segmenten men svårt att jämföra då det inte var "äpple vs äpple". Dock gav PM en väldigt gott intryck, hade förslag/ideer, och andra hantverkare än bara målare vilket skulle underlätta då det fanns lite annat att göra. I slutändan fick även PM jobbet att byta kök. Överlag mkt nöjd. Det jag påpekat och inte vare helt nöjd med har fixats utan problem. Offerten som gavs från början hölls.
För framtida projekt kommer PM definitivt vara med i leken och jag kan rekommendera dem till andra.

Homan Mir

mer än ett år sedan

Perfekt måleri kom jag i kontakt med först efter dem hade gjort en total renovering hos en vän till mig i centrala Göteborg med mycket proffsig resultat. Mats är mycket jordnära och redan på vårt första telefonsamtal visste vi att han var den rätta personen för jobbet. Jobbet gick på 5 arbetsdagar med ut/invändning målning av ett hus på 131kvm i Rävlanda. Bra jobbat, killarna som målade huset hette Hendren och Dana, mycket trevliga personer att ha göra med. Vi är så nöjda att vi anlitade perfekt måleri återigen för en total renovering av kök från HTH.
Sammanfattningen av det hela är, Perfekt måleri i Göteborg är varken dyr eller billgast i sin offert som du får. Söker du efter service och kvalité för ett fantastiskt jobb så ska du anlita Mats & Co.

Ps. Återkommer när köksrenoveringen är klar!

Joel Tillhammar

mer än ett år sedan

Mats Sondell har med sitt företag Perfekt Måleri & Bygg helrenoverat min lägenhet, en etta på 35,7 kvm. Målning av alla tak, tapetsering, målning, golvläggning, nytt kök. Hans hantverkare är yrkesskickliga och trevliga. Mats är en trivsam person, lyssnar och ger goda råd. Det har varit tryggt att ha Mats som ansvarig för hela projektet. Har varit angelägen om att jag ska bli nöjd, är generös.

Joel Tillhammar Majorna Göteborg

Fredrik Hill

mer än ett år sedan

Pga olika omständigheter satt vi med ett riktigt renoveringsobjekt och tvugna till snabbare inflytt än beräknat. Vi är väldigt tacksamma att vi via servicefinder fick kontakt med Perfekt Måleri som räddade oss. Duktiga, hjälpsamma och fantastiska målare som till bra pris gjorde ett mycket bra och noggrant jobb. Speciellt tack till Henry som är guld värd. Eva-Marie Fredrik/Olivedalsgatan, Göteborg

Monica

mer än ett år sedan

Mycket trevligt och proffsigt bemötande samt klart godkänt arbete. Vi är så nöjda att vi har planer på att anlita Mats och hans killar igen för ett större arbete inom närmsta veckorna och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och perfekt måleriresultat!

Fadde

mer än ett år sedan

Hittade företaget via tjänsten servicefinder. Tog in ca 20 offerter innan jag bestämde mig för Perfekt måleri. Jobbet gällde en nergången sekelskifteslägenhet i centrala Gbg. Omfattningen var en totalrenovering invändigt. På plus sidan är Mats trevlig och flexibel men på minussidan har det varit svårt att stänga jobbet. Det drog ut på tiden och det fick vi kompensation för utan att behöva tjata men Mats jobbar för mycket och är mycket svår att nå ibland när det verkligen behövs. Vill dock avsluta med att vi är nöjda med slutresultatet vilket är mycket viktigt

Frida

mer än ett år sedan

Är mycket nöjd med Perfekt Måleri. De tapetserade en fondvägg i min bostadsrätt. Jobbet blev jättebra, det gick snabbt och så var det tydligt med en offert innan arbetet påbörjades.

Jag kommer att anlita Perfekt Måleri framöver igen när jag behöver deras tjänster.

T C

mer än ett år sedan

De kom verkade seriösa och tittade på arbetet och lovade återkomma med en offert inom 3 -5 dagar. Har fortfarande inte fått någon offert och snart är det en månad sen. De har heller inte ringt och talat om varför. Urdåligt!

Svar från företaget

Vet ej vem denna kund är
Jag lämnar alltid offert. Men det kan vara att mailadress inte stämde.
Men har inte hört att nån kund inte fått offert.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03128359003-128 35 90031-28 35 900312-835 90