Om Pepparpeppar

Vår ambition är att bli din favorit bland Uppsalas restauranger. En krog som du gärna besöker med dina affärskontakter, din familj och dina vänner. För oavsett om du besöker oss för att avsluta en affär, fira något speciellt eller bara slinka in på kvällskvisten för att äta något gott, så ska du aldrig bli besviken.

Restaurang Peppar Peppar din favorit restaurang

Peppar Peppar är en restaurang i Uppsala som ligger i närheten av stationen. Vi befinner oss i en av Uppsalas äldsta industri byggnader sedan 9 år tillbaka. Vår ambition är att ge alla en upplevelse med utsökt mat och dryck och skapa en trevlig atmosfär bland kollegor, vänner och familjen.

Pepparpeppars utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 1
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 2
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 3
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 4
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 5
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 6
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 7
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 8
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 9
  • Pepparpeppar Restaurang, Uppsala - 10

Pepparpeppar, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOxxo Trading AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.01.1987
Org.nr:5562915305
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital150000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 64993 Förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare

Exekutiva befattningar/Administration

Astrid Maria HolmgrenOrdförande
Olov Mattias AnderssonVerkställande direktör
Olov Mattias AnderssonLedamot
Astrid Maria HolmgrenLedamot
Lars Mikael KarlssonSuppleant
Jonas Fredrik MårtenssonRevisor
Per Gustaf HammarRevisorssuppleant

Omdömen om Pepparpeppar

He-man

mer än ett år sedan

Jag har besökt Peppar Peppar flera gånger och har tidigare alltid varit nöjd med mat såväl som service. Det har känts naturligt att kunna rekommendera restaurangen till både vänner och bekanta. Tyvärr visade det sig efter mitt senaste besök att det inte är så trevligt när problem uppstår.

Under min senaste middag på Peppar Peppar, råkade serveringspersonalen hälla ut okänd, varm dryck över min rygg. Kavajen tog det mesta av vätskan (så skjortan klarade sig som tur var). Kavajen, som inte kan kemtvättas, genomgick två behandlingar/tvättar innan jag konstaterade att den tyvärr blivit missfärgad och måste kasseras.

Jag kontaktade givetvis restaurangen angående detta. Mannen jag pratade med erbjöd sig att ersätta mig med motsvarande den kostnad som en kemtvätt skulle kosta. Detta erbjudande stod fast även när jag förklarat att kavajen är förstörd. Han blev otålig och otrevlig. Han föreslog att vi skulle peka ut servitrisen som hade spillt på mig och låta henne betala ur egen ficka. Jag tyckte det kändes väldigt konstigt och jag frågade om han verkligen tyckte det var lämpligt. Jag fick inget svar på det, utan han valde att avsluta samtalet och bad att få återkomma… vilket han inte gjorde. Jag ringde tillbaks följande dag. Jag möttes ännu en gång av en mycket kort och otrevlig ton från samma person. Jag försökte förklara flera gånger att kavajen inte kan kemtvättas, men han ville inte diskutera saken och la på luren i mitt öra.

Det är obegripligt hur man kan bli så otrevlig så fort något problem uppstår. Personen jag pratade med sa under vårt samtal att ”olyckor händer”.
- Ja, men varför ska jag stå för kostnaden för en olycka de har orsakat?

Min middag skulle kostat 2000 kr, men slutade nu istället på 4000 kr eftersom jag måste köpa nya kläder. Aldrig att jag någonsin besöker denna restaurang igen. Och aldrig att jag kommer kunna rekommendera någon annan att gå dit.

Avslutningsvis, en fråga till alla som detta till trots, ändå planerar att besöka Peppar Peppar:
Om ni inte tycker det känns rätt att gå till restaurangen i de fulaste och mest slitna trasor ni kan tänkas hitta hemma, utan ni känner för att klä upp er innan restaurangbesöket, fundera först igenom scenariot att olyckan är framme och era kläder råkar vara mottagare av den spillda maten/drycken. Ifall kläderna klarar att rengöras från allt som kan tänkas spillas på dem så är ingen större fara skedd. Om inte, är ni då beredda att ur egen ficka bekosta nya?

Anna

mer än ett år sedan

Alltid lika gott och alltid lika nöjd!

Johan

mer än ett år sedan

Mycket bra mat och bra service. ringklockor vid borden är kanske lite corny men fungerar ju väldigt bra. mycket nöjd! Den enda nackdelen är väl att prislappen inte gör att man kan gå dit varje dag...

Uppsalabo

mer än ett år sedan

Gott kött och vin. Suveränt med en ringknapp vid varje bord, men om man har bra service så borde man ju inte behöva en sån.

Mikael

mer än ett år sedan

Bra service, bäst i Uppsala. Bra vintips och generöst med vin när man beställer ett glas.
Rödingen var fantastiskt god och renytterfilén likaså. Det som är slående genom hela menyn är hur välkomponerad allting är. Sakerna var för sig är bra men långt ifrån fantastiska utan det är när man tar lite av allt på gaffeln man förundras. Tex mjölkchokladpannacottan var lite för söt i sig men tillsammans med tranbären blev den helt underbar.
Rekommenderas verkligen

PK

mer än ett år sedan

Bra service med kunnig personal. Bra tillagad mat och passande viner. Bästa restaurangen i Uppsala!

Grana

mer än ett år sedan

Bra mat, trevlig personal. kommer absolut tillbaka.

Emma

mer än ett år sedan

Riktigt god mat, Trevlig personal och riktigt bra service! Rekommenderas starkt.. =) bara ett måste att prova.

Anders

mer än ett år sedan

Bästa restaurangen jag ätit på, alla kategorier.
Fantastisk mat, service och bemötande i världsklass och mycket trevliga lokaler i avslappnad atmosfär. Rekommenderas varmt!

Lena + 3

mer än ett år sedan

Sober och elegant miljö att inta den fantastiskt goda maten i, bättre kan det inte bli. Mycket välkomnade stämning och detta tillsammans med väldigt bra service och trevlig personal gör att vi verkligen kan rekommendera alla, som älskar god mat att besöka en av Uppsalas bästa restauranger. Vi kommer med glädje tillbaka.

OP

mer än ett år sedan

Jag tyckte inte maten var bra och dyr var den också !?

Fredrik

mer än ett år sedan

Jätte trevlig resturang! Skulle försöka få bord en lördag (allahjärtans) dag ringde för att boka bord men det var tyvärr fullbokat. 10 minuter senare ringde personal upp från restaurangen och sa att dom hade fått en avbokning och att vi kunde få ett bord om vi ville.

Jätte god mat trevlig personal och gott vin.