Se på karta

pelletssystem 

gav 94 företag inom detta område

Borlänge Flis & Pellets Service AB

Stängt

Dalsjö 2378478 Borlänge
logo

Försäljning och service av IWABO pelletsbrännare, pannor och kaminer. Vi har lösningar för effektiv pelletseldning. Välkomna!

Forssjö Pellets AB

Stängt

Forssjö bruk 64193 Katrineholm
logo

När du väljer närproducerad Svensk Träpellets från Forssjö Pellets, väljer du klimatneutral energi där råvaran är rent trä från närliggande skogar och till största delen från våra egna sågverk. Det är vi stolta över.

El & Eldningsekonomi i Göteborg AB

(1)

Box 39 43321 Partille
logo

LT Lantmän

Stängt

Finjavägen 328232 Tyringe
logo

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet. Hos LT Lantmän möter Du personal med generationers samlade erfarenhet kring att bo, leva och verka på landsbygden. Det kan handla om odling, husbygge eller djurhållning. När du får problem är vi bollplanket som hjälper Dig med bra lösningar! Butik finns i Ljungbyhed och i Tyringe.

VVS & Kylservice i Broby AB

Västergatan 1928941 Broby

VVS & Kylservice är ett företag med bred kompetens.Vi hjälper dig med det mesta inom värme, vatten och kyla.Vatten och avloppsinstallationer.VattenreningVärmepumpar till värme eller kyla.Ved och pelletsanläggningar.Oljeeldningsanläggningar

Kårarvets Entreprenadservice AB

Stängt

Västermalmsvägen 679177 Falun
logo

Välkommen till Kårarvets Entreprenadservice AB Vi levererar pellets direkt till dörren och utför även en mängd andra transport- och lyftuppdrag. Vi är även återförsäljare av PellasX pelletsbrännare. Ring oss idag!

Mr PellSol

Stängt

Ödtorpsgatan 1 B54351 Tibro
logo

Mr PellSol är ett företag placerat mellan Vänern och Vättern som fixar allt för den klimatsmarte. Vi erbjuder pellets för hemleverans samt en 24/7 hämtdepå där du själv kan komma och hämta pellets när du vill på dygnet. Vi utför även nyinstallationer av pannor och brännare, samt reparerar och servar de vanligaste märkena. Vi är återförsäljare för Ariterm, Baxi, CTC, KMP, PellX, Ulma & Värmebaronen.

Laxå Pellets AB

Stängt

(5)

Logistikvägen 69572 Röfors
logo

Tillverkning och försäljning av bränslepellets och ströpellets. Tillhandahålls genom direktförsäljning och återförsäljare i mellan och södra Sverige. Tillsammans har vi över 300 års kunskap och erfarenhet av hur spånprodukter ska hanteras. Vi kan vår pellets!

Hällefors Ekobriketter AB

Stängt

Ramströmsvägen 171234 Hällefors
logo

Vi tillverkar i huvudsak pellets,träbriketter och loggs.Vi har även försäljning av ströbalar från Staben.

Wollerts Spannmåls AB

Stängt

Kvarnvägen 881593 Tierp
logo

Vi har foder och mineraler till de flesta djurslag. Från hö och lucern till pickbalja för höns.

Varmavillan I Sverige AB

Otto Holms Väg 1328333 Osby
logo

Varmavillan är en uppstickare i värmebranschen och har på kort tid satt ett rejält avtryck. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Vi är också stolta över att alltid kunna erbjuda ett miljömässigt hållbart alternativ.

Guddeby Gård AB

(4)

Guddeby 29044294 Ytterby
logo

Vår verksamhet består av försäljning av biobränsle och lanbruksförnödenheter samt drivande av ett jordbruk.Vi tillhandahåller biobränsle, häst- och djurfoder, vitaminer, utsäde och mineralgödsel för villan och lantbruket. Vi hjälper också till med grovfoderanalyser och foderstatsberäkningar.

Glommers Miljöenergi AB

(5)

Storgatan 193394 Glommersträsk
logo

Vi har personlig service, snabba leveranser, ett hållbart tänkande samt Sveriges energirikaste pellets. #nl# #nl#Bor du i Arvidsjaur-, Arjeplog- eller Skellefteå kommun eller någon närliggande ort i Västerbotten eller Norrbotten så kan vi även leverera hem till dig!

Pellets Handlarn i Växjö

Stängt

Islandsvägen 1735246 Växjö
logo

PELLETShandlar'n i Växjö är återförsäljare av Scandbio Pellets. Vi levererar pellets på pall och med bulkbil samt briketter (värme loggs). PELLETShandlar'n i Växjö har varit återförsäljare av Neova pellets sedan år 2000, från början var det Såbi som bytte namn till Neova 2006. Från och med 2014 ingår Neova och Agrol i ett gemensamt bolag Agroenergi Neova Pellets som nu heter Scandbio. Vårt nuvarande distributionsområde sträcker sig från Sundsvall i öster via Värmland ner till Strömstad.

Scandbio AB

Stängt

Fordonsvägen 155302 Jönköping
logo

Scandbio är Sveriges största företag inom fasta förädlade trädbränslen och vi säljer 100% förnybar energi i form av pellets i bulk, pellet på pall, pellets 8 mm, pellets 6 mm och pulver. Våra produkter värmer privata hushåll, ger energi till företag och kommunala- och statliga verksamheter, samt driver produktionen i små och stora industrier. Scandbio saluför också stallpellets. Stallpellets lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur.

Gotlands Värmepellets AB

Klintehamn 62377 Klintehamn
logo

Vi säljer våra produkter på pall, i säck eller i bulk.

Skyttorps Mek & Bioenergi

Tensta-knivsta 8574394 Skyttorp
logo

Installationer och försäljning av: Pellets, Pelletssystem, Fastighetssystem, Solfångarsystem

Kastebergs Gård i Össlöv AB

Stängt

Össlöv KASTEBERG 234196 Ljungby
logo

På Kastebergs Gård värnar vi om djur och natur. Vi tror att alla gynnas av ett öppet landskap och närproducerad mat. Vi efterstävar en miljömedveten produktion med god djuromsorg, där mycket kärlek och hög kvalitét står i fokus!

Stora Enso AB

Åsgatan 2279171 Falun

Bankälla Energi & Teknik AB

Bankälla HOLMA 254996 Väring

Alvar Jönsson

Olofströmsvägen 639-4029594 Näsum

Pelletsvärme I Sydväst

Tokalynga 30431151 Ätran

Pellets Brasan HB

Hedvägen 44B78542 Mockfjärd

Biobränslebutiken På Kosi'A

Stängt

(5)

Knutsbol 13669391 Degerfors

Pelltec AB

Rosendalsvägen 334155 Vittaryd