Om Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB

Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell service i hela Storgöteborg.

Fastighetsskötsel

Underhålla renheten i din företagsmiljö är viktigt eftersom det är det första intrycket din kund får utav ditt företag. På PFSAB är vår prioritet att behålla din professionella bild. Detta innebär att din byggnads utseende måste vara perfekt. Låt inte skräp, röra och damm förstöra din bild. Låt oss ta hand om det så att du kan känna dig stolt över dina lokaler och imponera på dina kunder och besökare. Du får bara en gångs chans till ett första intryck. Säg adjö till klagomål och obekväma situationer som orsakas av tillståndet i dina lokaler. På PFSAB skyddar vi, rengör och vårdar dina lokaler.

Trädgårdsskötsel

Har du några problem med ogräs i din trädgård? Behöver du hjälp med gräsklippning av din gräsmatta, krattning/räfsning på tomten? Vi har svaret på alla dina behov, tack vare våra ogräsrensningstjänster. Vi vill spara tid för alla dessa trädgårdsarbeten som kan vara mycket svåra i ditt fullspäckade schema. Det är därför vi strävar efter att förse dig med ett brett utbud av allmänt trädgårdsarbetstjänster, så att du kan vara säker på din trädgård är i bra form varje säsong och du får spendera mer tid med nära och kära!

Vi finns tillgängliga för antingen enstaka säsonger av trädgårdsarbete eller vanligt jobb under hela året, såsom gräsklippning, beskärning av gräsmattans kanter, gräva över gränserna, ogräsmedelsbehandlingar för uteplatser, enheter och markfrigång.

Städning

PFSAB har en proffsstädservice som specialiserat sig på kontorsstädning och jobbar i Göteborgsområdet. Verksamheten kommer att sälja kontorsstädning och relaterade tjänster till företag med kontorslokaler i alla storlekar. Vi erbjuder kontorsstädning, golvbehandling, mattvätt och fönsterputs för företag med kontor i Göteborg. Verksamheten grundades av Pelles fastighetsservice, med årtionden utav samlad erfarenhet, som har samlat sina resurser för att utveckla en ny strategi för att nå och servera företagskunder. Verksamheten kommer att använda sig av arbetskraft som är utbildade rengöringsbesättningar för att servera kunderna på bästa sätt.

Mer om oss

Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB är ett entreprenadföretag med inriktning på fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel av privata och företagskunder. Företaget har funnits 1987, Före det var namnet Pelles Fastighetsservice. Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell och kostnadseffektiv service i Storgöteborgs-området.

Pelle Ekblad Fastighetsskötsel ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB Fastighetsskötsel, Kungsbacka - 1
  • Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB Fastighetsskötsel, Kungsbacka - 2
  • Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB Fastighetsskötsel, Kungsbacka - 3
  • Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB Fastighetsskötsel, Kungsbacka - 4

Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPelle Ekblad Fastighetsskötsel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.05.2011
Org.nr:5568539117
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68320 Fastighetsförvaltning på uppdrag, 81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Per-Olof EkbladVerkställande direktör
Per-Olof EkbladLedamot
Robin Richard EkbladSuppleant

Möjliga telefonnummerformat

070560016907-056 001 69070-560 01 690705-60 01 69070-5600169