Partille Vandrarhem / Partille Ställplats logo

Partille Vandrarhem / Partille Ställplats

Om företaget

Vi finns i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Vi erbjuder ett enkelt, men fräscht och rökfritt budgetboende i 2 till 5-bäddsrum med våningssängar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-44 65...
Adress

Åstebo 6

43349 Partille


Mer information

Öppettider

Öppet

8:00 - 10:00

17:00 - 19:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi finns i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Vi erbjuder ett enkelt, men fräscht och rökfritt budgetboende i 2 till 5-bäddsrum med våningssängar.

Mer om oss

Vi hyr endast ut rum, inte bäddar och okända gäster delar aldrig rum hos oss. Eget sänglinne medtages eller hyrs. WC och duschar i korridor. Enkelheten skapar trivsel och vårt gästkök blir en naturlig träffpunkt där många nya kontakter skapas. Vi har tvättstuga samt strykjärn, sällskapsrum med TV, böcker och spel. Terrass med grillar, fotbollar, krocket etc. Fri Wi-Fi överallt! Fem minuters promenad till Kåsjöns badplats. Elbelysta motionsspår samt Bohusleden och Vildmarksleden bakom knuten. Tre idrottshallar i närheten. Vi anordnar träningsläger. Frukostbuffé är obligatoriskt för grupper. Fri parkering. Från hållplats Åstebo går buss nr 503, 513 samt 516 varje halvtimma in till Göteborg. Direktbuss till Liseberg (buss nr 513) går varje halvtimma och tar 15-20 minuter. Vi finns 13 km från Göteborg Landvetter Flygplats och nära Östra Sjukhuset.

Partille Vandrarhem / Partille Ställplats utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Partille Vandrarhem / Partille Ställplats

Omsättning

3 105 tkr

Vinstmarginal

-11.90 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Partille Vandrarhem / Partille Ställplats finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Kåsjöns Vandrarhem Aktiebolag

Org.nr:

5565456836

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55201 Vandrarhem m.m.

69201 Redovisnings- och bokföringsbyråer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.09.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

031446501

03-144 65 01

031-44 65 01

0314-465 01