Om företaget

Parkers Wash grundades 2010 med tanken om att erbjuda bilvård med både god kvalitet och service. Vi vill erbjuda allt från tvätt, rengöring och rekonditionering till polering, vaxning och tjänster inom bilverkstad.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-616 08...
Adress

Arenagatan 10

21533 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Parkers Wash grundades 2010 med tanken om att erbjuda bilvård med både god kvalitet och service. Vi vill erbjuda allt från tvätt, rengöring och rekonditionering till polering, vaxning och tjänster inom bilverkstad.

Vårt fokus är att vara noggranna och vi tvättar alla bilar för hand för att inte repa lacken på din bil. Vi torkar även bilarna med mjuka trasor som även de är snälla mot lacken. Genom att vi torkar bilarna ordentligt efter tvätt minskas risken för rost på din bil.

Vi vill göra det enkelt och smidigt för dig som kund att hålla din bil ren. Med närheten till Hyllie och Emporia kan vi erbjuda en smidig service medan du gör annat exempelvis jobbar eller shoppar. Därför kan du även lämna in bilen vid vår disk på Emporia och sedan låta oss sköta resten.

Lämnar du bilen till oss får du givetvis fri parkering både i P-huset Hyllie och i Emporias parkeringsgarage under hela dagen. Hos oss står din bil alltid tryggt och säkert i vår egen del av parkeringshuset Hyllie och på våra reserverade platser på Emporia.

För att garantera god service kan du som kund själv boka tid i vårt bokningssystem där du själv smidigt väljer den tid och tjänst du vill ha.

Parkers Washs utvalda länkar

Omdömen

Kirk Scott

8 månader sedan

Jättebra om man inte har något emot frätande avfettning. Vissa plastdetaljer har blivit svart p g a deras alltför...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Parkers Wash

Omsättning

4 373 tkr

Vinstmarginal

14.10 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Parkers Wash finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

D.D.R Biltvätt AB

Org.nr:

5591488050

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45201 Bilserviceverkstäder, ej specialiserade

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

09.02.2018

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0406160850

04-061 608 50

040-616 08 50

0406-16 08 50

040-6160850