Om Parasoll Utemöbler

Parasoll Utemöbler erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment inom utemöbler och trädgårdsmöbler. Hos oss hittar du trädgårdsmöbler av högsta kvalitet som klarar västkustens karaktäristiska förhållanden, men som självklart passar bra till trädgårdar och uteplatser över hela Sverige. Våra produkter kommer i alla tänkbara material och utföranden – från rostfritt stål och aluminium till konstrotting och högklassig teak.

DESIGNADE UTEMÖBLER SOM DU VILL HA DET!

För dig som vill köpa trädgårdsmöbler erbjuder Parasoll Utemöbler ett fantastiskt sortiment av allt från skräddarsydda loungegrupper till tidlösa stolar och bord, parasoller och solsängar. Under åren har vi lärt oss känna våra kunder och arbetar aktivt med att ta fram exklusiva sommarmöbler som samtidigt uppfyller alla de krav på komfort och kvalité som krävs. En matstol i teak kan vara hur snygg som helst men går den inte att sitta i så spelar det ingen roll. En konstrottingfåtölj kan vara både bekväm och snygg, men för att komma med i vårt sortiment måste den också klara sig i tufft klimat många år framöver. Eftersom vi är Göteborgsbaserade så har vi den salt och rägnstänkta västkusten som måttstock Därför arbetar vi aktivt ihop med leverantörer både i Sverige och Sydostasien för att ta fram riktigt bra utemöbler.

Även exklusiva utemöbler skall fungera i praktiken. Utemöbler som kommit in hos oss skall klara att stå utomhus hela den göteborgska sommaren med allt vad regn och rusk som det innebär. De flesta av våra möbler klarar sig utomhus året om så länge man täcker över dem och håller dem torra. Man bör dessutom titta över sina trädgårdsmöbler en gång om året, teak behöver borstas med såpa och vatten, rostfria ytor kan behöva putsas, målade möbler kan behöva lite bättringsfärg.

Du handlar dina trädgårdsmöbler från oss antingen i vår butik i Göteborg / Mölndal eller direkt här på hemsidan. Den fysiska butiken är öppen från mitten av april till början av augusti. Vi fyller då Åby Badminton hall med utemöbler istället för badmintonspelare. För den som inte har möjlighet att komma till butiken så tveka inte att ringa och fråga oss om våra sommarmöbler. Vi berättar med än gärna och svarar ärligt på frågor som inte förklaras tillräckligt tydligt på hemsidan.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 1
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 2
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 3
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 4
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 5
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 6
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 7
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 8
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 9
  • Parasoll Utemöbler Möbler, Göteborg - 10

Parasoll Utemöbler, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tragent Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

08.11.1990

Org.nr:

5564067873

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Kjell Oscar Österberg

Ledamot

Kjell Gunnar Österberg

Ledamot

Kjell Oscar Österberg

Ledamot

Elin Sara Elisabet Österberg

Revisor

Jan Robert Brunell

Finansiell information

Omsättning

17 666 tkr

Vinstmarginal

−2,4 %

Anställda

3