Om Pa i Östersund AB

Inom Public Address är vi specialister på uthyrning och försäljning av ljud och ljus – med över 15 års erfarenhet och kunskap på området. Public Address levererar lösningar för allt från större festivaler, företagsevent, fasta installationer i restauranger, diskotek, kyrkor, offentliga byggnader till mindre enskilda privata evenemang. Vår styrka ligger i kunskaper inom akustik och ljussättning, tekniskt kunnande och inte minst ett brett sortiment av produkter inom ljud och ljus.

Försäljning

PAAB är auktoriserad återförsäljare av Martin och Yamaha Propartner. Dessutom finns ett brett utbud av andra ljud- och ljusprodukter. För ytterligare information och kataloger kontakta oss på PAAB så berättar vi mer. I Östersund hittar du dessutom vår butik. Kom in och se vad vi har att erbjuda där.

Installation

PAAB har under lång tid utvecklat kunskap inom ljud och ljus. För konserter likväl som fasta installationer för offentliga lokaler som konferensanläggningar diskotek, restauranger, teatrar, kyrkor etc.

Vi åtar oss rådgivandeuppdrag inför större upphandlingar/ projektering. Vi lämnar förslag på utrustning och kostnad för hela eller delar av ert behov. PAAB erbjuder marknadens ledande varumärken inom ljud och ljus. För fasta installationer jobbar vi med erfarna tekniker och akustikkonsulter utifrån kundens behov.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pa i Östersund AB Ljudanläggning, Krokom - 1
  • Pa i Östersund AB Ljudanläggning, Krokom - 2

Pa i Östersund AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPA i Östersund AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.06.1990
Org.nr:5563968444
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch90020 Stödtjänster till artistisk verksamhet, 47430 Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Erik JohanssonLedamot
John Richard UnossonSuppleant
Sven Håkan HjelmRevisor