Om Påskallaviks Gästgifveri

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

11.1 kmBest Western Hotel Corallen

Best Western Hotel Corallen

11.3 kmHotell Rum Oscar

Hotell Rum Oscar

11.3 kmSTF Vandrarhem Oscar

STF Vandrarhem Oscar

11.3 kmForum, Konferens & Teater

Forum, Konferens & Teater

Påskallaviks Gästgifveri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Lyckans Vind i Påskallavik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.09.1993

Org.nr:

5564730124

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 62010 Dataprogrammering, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

K

Karolin Johansson

moreThanAYearAgo

I somras bodde jag, min sambo och dotter här. Vi hade bokat annexet som var det dyraste rumsalternativet. Annexet visade sig till vår fasa var en del av garaget.. Luften i rummet var långt ifrån okej - luktade garage, klor och hade ingen ventilation. De hade satt in en luftkonditionering men den lät och gav en dålig lukt. På vårt rum hade vi använda engångstofflor - inte fräscht! Badrummet var slitet och rummet hade en konstig inredning.

Hela stället (och inte bara vårt rum) kändes bortglömt och smutsigt. Poolen var inte rengjord, det stod klorflaskor ute vid poolen, det låg trädgårdsprylar på tomten, stökigt med kartonger och skräp på huvudbyggnadens altan. Mao, utom all kritik. Här vill jag aldrig bo igen.

Dea

moreThanAYearAgo

Vi har hittills bott här 1 natt men ska bo 2 veckor här ungefär. och vi är fantastiskt nöjda än så länge! mycket trevlig personal och väldigt god mat och fina rum! vi bor i kaptenshytten och där bor vi 4 väldigt bra! fin TV och många kanaler. bra pris. ja, helt enkelt väldigt bra! vi kommer gärna åter i privat syfte någon sommar och njuter av östkusten. tack för gästvänlighet

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04919719704-919 71 97049-19 71 970491-971 97