Se på karta

pälsvård 

gav 3163 företag inom detta område

Göteborgs Djurklinik AB

Stängt

(4.56)

Backa strandgata 1042246 Hisings Backa
logo

En fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svensk Djursjukvårds krav på djurkliniker. Välutrustad veterinärklinik för vård av din hund, katt eller gnagare. Veterinärer och djursjukvårdare med lång erfarenhet. Hos oss får du ett professionellt och vänligt mottagande.

Hellströms Veterinärpraktik

Stängt

Börjegatan 5675229 Uppsala
logo

Välutrustad och nyrenoverad veterinärklinik centralt belägen i Uppsala. Vår målsättning är att göra ditt och ditt djurs besök till en behaglig upplevelse! Rutinerade veterinärer med många års erfarenhet av både medicin och kirurgi. Tidsbokning, Drop-in och akuttider. Välkommen!

Veterinärgruppen Växjö AB

Stängt

Hejaregatan 1335246 Växjö
logo

Modern trevlig smådjursklinik med inriktning på hundar, katter och exotiska djur.Totalt nio anställda varav fyra veterinärer. Komplett utrustad med laboratorium, operationsavdelning, tandavdelning, röntgen, ultraljud mm. Noggrann, kunnig och omsorgsfull personal med många års erfarenhet tar emot dig och ditt djur med stort engagemang.Väl mött hos Veterinärgruppen Växjö!

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

Stängt

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Rocco hundfrisör salong

Stängt

(5)

Värnhemsgatan 1021215 Malmö
logo

Rocco hundfrisör salong har diplomerade hundfrisörer.Här kan era fina pälsvänner bli klippta, trimmade, badade samt få spabehandling, inklusive hygienpaketet som består av öron, ögon och klo behandling. Salongen är helt ny och utrustad med professionell utrustning för professionella resultat för era hjärtevänner!Fina öppningspriserbjudande !! Varmt välkomna till Rocco salong

Håkanssons Klipp & Trim

Stängt

(5)

Industrigatan 524332 Höör
logo

Vardagstrim för ALLA raser. Jag trimmar, klipper, badar, klipper klor & öronvård. Klor & öronvård ingår i klipp eller trim. Bad ingår inte,det får ni boka utöver.

Strömstads Järn & Industri AB

Stängt

Råggatan 445233 Strömstad
logo

Vi på Strömstads Järn & Industri är säljer fästmatrial, till trä och stål. Vi har även försäljning av hundfoder. Vi tillhandahåller även tillbehör till din hund- koppel, selar, hundgodis med mera.

Käglinge Katthotell

Krombyvägen 5923841 Oxie
logo

I Käglinge driver vi, Sten och Annika Irenberger, vårt fina katthotell. Vi har 24 rymliga och trevligt inredda rum. Rummen har låda, matta, ligghylla, gömställe och fin matplats. Rogivande musik spelas. Det finns luftkonditionering. Katthotellet är öppet året runt.

Hjorts Gård AB

Bälinge-svista LILLA BLOMSBERG 22675593 Uppsala
logo

Vår vision är att skapa hållbara samarbeten.Hjorts Gård AB är sedan hösten 2020 hyresvärd till Bälinge Ryttarförening som bedriver sin ridskoleverksamhet på anläggningen och är belägen Utanför Uppsala på Lilla Blomsberg.

Pälsvårdsteamet

Öppet

Kungsgatan 2644730 Vårgårda
logo

Välkommen till din hundfrisör på Kungsgatan 26 i Vårgårda.Vi badar, fönar och klipper vardagsfrisyr på alla hundraser.

Djurfavoriten Norrtälje

Stängt

August Strindbergs gata 376146 Norrtälje
logo

Din lokala djuraffär i Norrtälje. Vi är familjeföretaget som besitter massor av kunskap om de djur och tillbehör vi säljer. Alla medarbetare i butiken har utbildning inom djurvård och inom företaget finns ytterligare spetskompetens inom områdena; fysioterapi och friskvård/beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära och utfodring hund/katt, pälsvård (hundfrisör). Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar, katter, kaniner och höns. Välkommen!

Åhus Hundcenter AB

Stängt

Martornsvägen 1129641 Åhus
logo

Välkommen #nl#Kristianstad kommuns bästa hunddagis i nya fräscha lokaler! Vi finns nära dig mellan Horna och Åhus, bara 10 minuter från Kristianstad. Vår kompetenta och engagerade personal har ett brinnande hundintresse och månar om alla våra gäster. #nl# #nl#Vill du besöka oss tänk på att vi är ute på promenad varje dag #nl#9:30 - 11:00 samt 13:30 - 15:00!

Missetorpet

Stängt

(5)

Islingby 10573360 Västerfärnebo
logo

Välkommen till Missetorpet Kattpensionat! Hos oss är varje katt en unik individ.

Mammut Hund Katt Hundsport

Stängt

(4.57)

Karhögstorg 22355 Lund
logo

Ett bra hund- och kattliv börjar hos oss – specialbutiken för hund och katt. Förutom ett stort utbud av tillbehör så erbjuder vi även tjänster som kloklippning, vaccinationer och chip-märkning. Välkommen in så hjälper vi dig!

Parma AB

Stängt

(5)

Porlabacken 212477 Bandhagen
logo

Vi säljer, servar, reparerar och slipar din hundtrimningsutrustning m.m.

Djurens Värld - Frölunda Torg

Stängt

Marconigatan 1542144 Västra Frölunda
logo

Vi är en liten mysig zoobutik med fokus på dig som kund och ditt/dina djur. Hos oss kan du hitta ett brett och varierat sortiment. Vi gör gärna specialbeställningar åt dig och kommer med goda råd och tips. Vi har ett djurrum med diverse smådjur och fåglar samt ett mycket inspirerande akvarierum så titta gärna förbi.

Hund & kattspecialisten

Stängt

Elementvägen 1270227 Örebro
logo

Sveriges största butik för hund & katt #nl#Vi har mer än 10 000 artiklar och gratis parkering!

Humlebyns

Stängt

Humlekärrs Byväg 3643793 Lindome
logo

Här finns mångårig hunderfarenhet och brett hundkunnande. Vårt mål är att hundägaren ska få adekvat hjälp, vägledning och ökad kunskap, att hunden mår bättre och känner sig gladare.

Hund & katt specialisten

Stängt

Blockgatan 865341 Karlstad
logo

Sveriges största butik för hund & kattVi har mer än 10 000 artiklar och gratis parkering!

Tälje Hundtrim

(5)

Dalgatan 11A15133 Södertälje
logo

Vi erbjuder hundvård och hundklippning. Vi klipper, trimmar och badar din hund. Kontakta oss för mer information!

BFF Hunddagis i Sollentuna

Stängt

Skälbyvägen 1619149 Sollentuna
logo

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum. Adress 1: Skälbyvägen 16 Adress 2: Skälbyvägen 4 Adress 3: Tingsvägen 28

Lenas Hundsalong

Stängt

(5)

Björnebergsvägen 3456435 Bankeryd
logo

Jag utför Klippning,Trimning, Kloklippning samt Bad. Och jag har 30 års erfarenhet inom yrket.Välkommen till min salong mvh Lena

4 Tassarnas Trim

Centralgatan 43E26338 Höganäs
logo

Jag erbjuder klippning, trimning, badning, tovutredning och kloklippning för hundar, katter, stora och små, renrasiga och blandraser. Jag heter Susanna och är utbildad hund-, katt- och smådjursfrisör och diplomerad sedan 2000. Jag är uppvuxen med hundar och katter och har haft egna hundar sedan 1990. Jag har gått en 60 veckors utbildning utomlands med både teori och praktik som ledde till att jag blev diplomerad hundfrisör.

Hundforum i Örebro

Stängt

(4.5)

Kungsgatan 6070224 Örebro
logo

Hundforum erbjuder i första hand hunddagis men även klippning, bad, kloklippning och problemutredning i mån av tid.Vårt mål är att ge hunden en meningsfull tillvaro i en trivsam miljö. Verksamheten startade år 2000.

Tines Hundklipp

(4.6)

Solhemsgatan 1972335 Västerås