Vägbeskrivning

osynlig tandställning

gav 4685 företag
Karta
 • Västra torggatan 11
  65225 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  054-21 21...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är ett positivt team som består av en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vårt mål är att du som patient alltid ska känna dig väl omhändertagen hos oss.Hos tandläkare Gunilla Preger och hennes medarbetare hittar du ett brett utbud av tandvård. Vi vill att du ska kunna få det mesta av ditt tandvårdsbehov tillgodosett här på plats. I de fall där det krävs remitterar vi till specialist. Alla i i vårt team har bred kompetens och går kontinuerligt på vidareutbildning.
 • Kronobergsgatan 22
  35233 VÄXJÖ
  Visa vägbeskrivning
  0470-122...
  Visa nummer
  Vi utför allmäntandvård med inriktning på förebyggande "frisk" tandvård och samarbetar naturligtvis med specialister inom såväl landstinget som privat tandvård. Vill du göra en mer estetisk behandling, t.ex. tandblekning, så hjälper vi givetvis till med det.
 • Gamla Torget 10
  60232 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  011-13 37...
  Visa nummer
  (1
  Välkommen till tandläkare Christina Alvarsson!Praktikertjänst sätter alltid dig som patient i fokus och du väljer själv vilken av våra mottagningar som du och din familj ska gå till.Vi erbjuder allt från allmäntandvård, implantat och kirurgi till estetisk tandvård. Dessutom har vi många specialister.
 • Danvikshemsvägen 8A
  13131 NACKA
  Visa vägbeskrivning
  08-720 20...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till oss! Vi bedriver tandvård i en unik slottsmiljö på Danvikshem. Danvikshem ligger otroligt vackert vid Stockholms inlopp i Nacka. 10 minuters resväg med bil och 15 minuter med buss 53 från Slussen. Vi utför tandvård med modern utrustning och behandlingsmetoder. Är anslutna till Försäkringskassan och medlem i Privattandläkarna.
 • Torggatan 19
  50334 BORÅS
  Visa vägbeskrivning
  033-20 43...
  Visa nummer
  Stängt
  Varmt välkommen till vår moderna tandläkarmottagning på Stora torget i Borås. Vi tar emot hela familjen för att underlätta er vardag. Du som är tandvårdsrädd kan känna dig extra trygg hos oss. I nära dialog med dig ser vi till att du får den behandling som passar just dig bäst. Vid akuta besvär försöker vi alltid ordna en tid till dig snarast möjligt. Vår klinik är handikappanpassad. Barn och ungdomar bosatta i Västra Götaland har gratis tandvård upp till 24 år.
 • Stora torget 3
  57242 OSKARSHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0491-779...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi erbjuder en komplett tandvård, allmän och specialisttandvård. Välkommen till oss på Tanden i Centrum önskar tandläkarna Per Deiver och Johan Strinnholm med personal.
 • Rättarvägen 4
  16968 SOLNA
  Visa vägbeskrivning
  08-27 90...
  Visa nummer
  (2
  Stängt
  Vi på Råsunda Tandklinik har ett gemensamt mål, målet är att frambringa nöjda patienter som är friska livet ut. Detta vill vi åstadkomma genom att utföra noggrann tandvård med hög kvalitet och omtanke. Patienterna ska vara delaktiga, motiverade och välinformerade. På så sätt vill vi etablera livslånga relationer med tillfredsställda patienter.
 • Torggatan 8
  28941 BROBY
  Visa vägbeskrivning
  044-412...
  Visa nummer
  Öppet
  Stationstandläkarna i Broby finns i gamla järnvägsstationen. Stationshuset är inrett som en modern, miljövänlig och handikappanpassad tandläkarpraktik med det senaste av teknisk utrustning. Vår personal har gått utbildning för att använda hjärtstartare. Vi är ett glatt gäng i en lugn, avslappnad miljö.
 • Bankgränd 2
  82445 HUDIKSVALL
  Visa vägbeskrivning
  0650-181...
  Visa nummer
  Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Du kommer givetvis att bli behandlad av samma tandläkare och tandhygienist varje gång. Med den erfarenhet vi har kan vi erbjuda dig allt inom tandvård. Vi har alla stor erfarenhet av t.ex implantatvård och annan protetisk behandling.
 • Rådhustorget 10
  25221 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-21 83...
  Visa nummer
  Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Som vårdutövare hos oss får du allt stöd du behöver centralt ifrån - så att du kan fokusera på de viktigaste: patienterna.
 • Kungsgatan 8A
  53431 VARA
  Visa vägbeskrivning
  0512-337...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi är en liten Tandläkarpraktik i Vara där vi tar hand om våra patienter på bästa sätt med ett varmt hjärta och glada skratt. Välkommen till oss!
 • Ekeby bruk Industrihuset 2F
  75263 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-51 40...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi hjälper dig med de flesta tandbehandlingarna. Vi erbjuder lagning, kronor, broar,implantat, tandblekning, rotfyllning, kirurgi. Våra tandhygienister har stor erfarenhet av att behandla tandlossningssjukdom och lägger stor vikt för att förebygga tandlossningen.
 • Forelltorget 2
  14147 HUDDINGE
  Visa vägbeskrivning
  08-711 95...
  Visa nummer
  Hos oss sätts du alltid främst. Vi arbetar kontinuerligt på att ytterligare utveckla kunddelaktigheten. Med hjälp av ny, modern utrustning som t ex bildskärmar och Intraoral-kamera får våra patienter en mycket bättre inblick i vårt arbete och vad som behöver göras. Alla patienter får också efter en första undersökning ett personligt informationsblad. Här kan vi förutom att ge allmänna råd t ex berätta hur stor risken är för nya hål, tandlossning och tandborstskador
 • Smedjegatan 9
  72213 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-12 18...
  Visa nummer
  Öppet
  På vår klinik har vi den senaste tekniken, med bland annat digitala avtryck och 3D-bilder.Vi har en tandtekniker på plats vilket innebär att du kan få din tandersättning redan samma dag.Välkommen!
osynlig tandställning gav 4685 företag