Om Osteopatkliniken

Vi behandlar bl.a. besvär som smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan också få hjälp med huvudvärk, migrän, idrottskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär m. m. Vi har specialistkompetens i kraniell osteopati.

Den osteopatiska behandlingen hjälper till att återskapa balans i kroppen, vilket ökar dess självläkande förmåga. Vi behandlar bl.a. besvär som smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan också få hjälp med huvudvärk, migrän, idrottskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär mm. Vi har också specialistkompetens i kraniell (craniosakral) osteopati.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Osteopatkliniken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Osteopatkliniken

Pierre Sandklef

mer än ett år sedan

Hade ryggont i ca 1år... trodde det var förslitningsskador, läkarna sa att jag skulle träna mer(tränar riktigt 4 dagar i veckan), tänkte gå till en kiropraktor och se om dom kunde "laga mig", men så råkade en arbetskamrat höra mig nämna mitt ryggont och berättade en hel livshistoria om ryggproblem(som började likt mitt) som löstes av något som hette "osteopat"... så jag drog det långa strået i stacken och bokade mig en tid... på 30minuter fick Ralf på Osteopatkliniken min 1åriga smärta att försvinnna! det var som magi... lyckan som kom när jag reste mig upp går inte att beskriva!

Om mig själv:
Jobbar inom bygg som Kranbilsförare, ´vilket innebär många tunga lyft & mycket bilkörande, så problemen började i ländryggen och arbetade sig upp, till slut tog det sig till nacken... kunde knappt gå upp på morgonen utan att först knäcka rygg i 5 minuter... och det värsta med detta var, att för 650kr och 30 minuter av min tid så var det löst! så gör för guds skull inte som jag och gå med detta i onödan! Allt du har att förlora är 650kr, och det du har att vinna är att få tbx ditt liv!

MVH En mycket nöjd kund!

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

03113241103-113 24 11031-13 24 110311-324 11