Vägbeskrivning
 • Landsvägen 50A
  17263 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  072-722 18...4
  Visa nummer
  Riksförbundet Sällsynta diagnoser är ett förbund för personer med sällsynta funktionsnedsättningar. De ca 14 500 medlemmarna är fördelade på ca 60 diagnosföreningar. Tillsammans verkar vi för att personer som har en sällsynt diagnos ska få bättre levnadsvillkor, genom förbättrad vård och omsorg.
 • Lagerkvistsgatan 2
  63346 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-14 70...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är din lokala assistanssamordnare i Eskilstuna! Funderar du på att söka personlig assistans eller har du redan beviljats det? Oavsett om du är vuxen eller barn så hjälper vi dig. Prova oss... Det är din rättighet!
 • Industrigatan 6
  11246 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  076-398 38...3
  Visa nummer
  Öppet
  Hiv-Sverige är en nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med hiv och alla som berörs av hiv i Sverige. Vi har funnits sedan 1990 och arbetar med hivprevention och information, juridisk rådgivning och policy- påverkansarbete. Vi samlar organisationer och individer som tillsammans med oss vill förbättra livsvillkoren för personer som lever med hiv i Sverige och internationellt. Hiv-Sverige har sitt säte och kansli i Stockholm.
 • Storforsplan 44
  12347 FARSTA
  Visa vägbeskrivning
  08-685 80...
  Visa nummer
  Öppet
  Unga Rörelsehindrade är Sveriges viktigaste förbund för barn och unga (0 – 32 år) med nedsatt rörelseförmåga. Vi arbetar för att stärka barn och ungas rättigheter i Sverige. Skillnaden mellan oss och andra förbund som DHR och RBU är att vi själva är barn och ungdomar som driver våra egna frågor. Vi är politiskt och religiöst obundna.
 • Liljeholmstorget 7A
  11763 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-505 776...
  Visa nummer
  MyRight är den svenska funktionshinderrörelsens plattform för internationellt utvecklingssamarbete. Vi är en politiskt och religiöst obunden biståndsorganisation som arbetar för att personer med funktionsnedsättning ska få ökad tillgång till sina rättigheter.
 • Viskastrandsgatan 3
  50630 BORÅS
  Visa vägbeskrivning
  076-017 64...
  Visa nummer
  FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv.
 • Slottsskogsgatan 6
  41453 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-13 60...
  Visa nummer
  Vi bryr oss om och driver frågor som rör personer med epilepsi och deras anhöriga. Vi verkar för ökad livskvalitet inom vardagens alla områden och det gör vi genom att informera om epilepsi och dess konsekvenser samt påverka beslutsfattare på alla nivåer. Det kan gälla allt från tillgång till specialist i neurologi, behov av allomfattande rehabilitering till att underlätta situationen i skolan och på arbetsmarknaden genom stöd och saklig information.
 • Landsvägen 50A
  17263 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-28 15...
  Visa nummer
  Öppet
  Personskadeförbundet RTP är en medborgarrättsorganisation. Vi strävar efter att våra medlemmar ska ses som medborgare istället för patienter, och ha samma rättigheter och samma skyldigheter som alla andra i samhället.
 • Blekingegatan 28B
  11856 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-730 05...
  Visa nummer
  Målet är att alla personer med diagnoserna celiaki (glutenintolerans), laktosintolerans samt mjölk- och sojaproteinallergi ska kunna må bra och ha tillgång till gluten-, laktos-, mjölk- och sojafria livsmedel på samma ekonomiska villkor som andra. Kunskapen om dessa intoleranser och allergier ska finnas i samhället så att alla kan få bra mat vid restaurangbesök och i det offentliga rummet/livet.
 • Åkerivägen 7
  44361 STENKULLEN
  Visa vägbeskrivning
  0302-254...
  Visa nummer
  Öppet
  Hos Autoadapt Bilanpassning hjälper vi dig göra det många tar för givet: köra till jobbet, sticka ner till affären, hälsa på hos vänner eller dra iväg på en bilsemester. Vi kallar det bilanpassning men kort sagt handlar det om att ­skräddarsy din bil efter dina behov.
 • Arenavägen 45
  12177 JOHANNESHOV
  Visa vägbeskrivning
  08-564 821...2
  Visa nummer
  Öppet
  Vi tycker att alla ska få leva ett diabetesfritt liv. En del av vårt arbete är att underlätta livet för dem som lever med diabetes. Här samlar vi information om kost, motion, egenvård och behandlingsmetoder. Med rätt kunskap går det att göra vardagen till din, inte till sjukdomens.
 • Kavallerivägen 24
  17458 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-545 622...
  Visa nummer
  Personskadeförbundet RTP Stockholms läns distrikt jobbar för ett tillgängligt samhälle i sin allra bredaste bemärkelse. Vi bedriver opinions- och påverkansarbete för att påverka samhället och dess beslutsfattare. Vi utgör också en plats för våra medlemmar till råd, stöd, gemenskap och egenvård. Som medlem stödjer du vårt arbete för ett tillgängligt samhälle för alla.
 • Rune B Johanssons gata 3
  34143 LJUNGBY
  Visa vägbeskrivning
  0372-133...
  Visa nummer
  Stängt
  Var rädd om varandra – visa hänsyn och lär dig hjärt- & lungräddning. Du lär dig samtidigt ingripa som medmänniska skapa fria andningsvägar och larma.
 • Viskastrandsgatan 5
  50630 BORÅS
  Visa vägbeskrivning
  072-544 00...
  Visa nummer
  Välkommen till Diabetesföreningen i Borås! Vi tycker att alla ska få leva ett långt och friskt liv med diabetes, fritt från orättvisor och fördomar. Genom att sprida kunskap och förståelse i Borås med omnejd är vi en stark röst på lokal nivå.
organisationer för människor med funktionsnedsättning gav 350 företag