Se på karta

optiska mätinstrument 

gav 110 företag inom detta område

Kistler Nordic AB

Stängt

Kanalstråket 543376 Jonsered
logo

Kistler är en av världens ledande tillverkare av givare för mätning av tryck, kraft, moment samt acceleration. Vi tillverkar också roterande momentgivare samt linjärenheter med inbyggd kraftmätning. Kontrollenheter för mätning och övervakning i realtid ger 100% kvalité.

CIS Technic AB

Verkstadsgatan 429434 Sölvesborg
logo

Vi utvecklar, anpassar och marknadsför kompletta utrustningar för filmning och dokumentering av ledningsnät i mark m.m.

Mitutoyo Scandinavia AB

Stängt

Släntvägen 619461 Upplands Väsby
logo

Marknadens bredaste sortiment av utrustningar för kontroll och kvalitetssäkring; allt från skjutmått till koordinatmätmaskiner.

Opsis AB

Skytteskogsvägen 1624466 Furulund
logo

OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning.

SPM Instrument AB

Stängt

Finningevägen 7164542 Strängnäs
logo

SPM Instrument AB är världsledande inom tillståndskontroll. Vi har levererat lösningar med överlägsen prestanda till industrier världen över i nästan femtio år, och vi brinner för det vi gör. Vi fokuserar helt på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll i världsklass – det skiljer oss från andra.Läs mer om oss här: https://www.spminstrument.se/Om-SPM/Om-SPM-Instrument-AB/

SCIOR Geomanagement AB

Stängt

Svangatan 241668 Göteborg
logo

SCIOR är ett konsultföretag inom mätningsteknik. Företaget startades 1991 och arbetar med mätning främst inom bygg och anläggningsbranschen. Hos oss arbetar flera av Sveriges främsta konsulter med många av de större byggprojekten i branschen. Vår starka gemenskap, samlade erfarenheter och kunskaper ger oss trygghet att leverera den flexibiltet, höga kvalitet och service våra kunder är vana att få.

Piteå Mätcenter AB

Durrnäsvägen 1094139 Piteå
logo

Välkommen till Bygglaser teknik -den nya nätbutiken inom bygglaser och Geodesi. Vi finns för dig som söker de mest professionella bygglasrar och geodetiska instrument som marknaden har att erbjuda. Vi ser fram emot att få dig som kund-och vi lovar att göra vårt allra bästa för att ge vägledning och service så att du känner dig nöjd som kund hos oss.

TerraTec Sweden AB

Hammarbacken 6B19149 Sollentuna
logo

TerraTec är en totalleverantör av geodata och vi är specialiserade på flygfoto- och laserskanningstjänster.

Element Metech AB

Verkstadsvägen 524138 Eslöv
logo

Kalibrering av mätinstrument.Element Metech erbjuder kalibrering av mätinstrument, mätdon och givare inom ett mycket brett område. Vi utför även precisionsmätning av fixturer, utfallsprover m.m.för produktionskontroll.Vi hette tidigare Exova Metech och bytte namn 2018.

GreenS Instrumentservice

Stängt

Bäckemadsvägen 8D51252 Svenljunga
logo

Vi utför service, underhåll och reparation av laser- och Geodesi-instrument för höjd- och vinkelmätning. Vänd dig till oss på Greens Instrumentservice om du vill ha hjälp med olika typer av service- och reparationsärenden för olika typer av mätinstrument inom byggbranschen. Du kan även höra av dig till oss om du vill hyra eller köpa utrustning.

Västkonsult i Trollhättan AB

Fabriksvägen 1546139 Trollhättan
logo

Västkonsult är sedan 1994 etablerat som ett konsultföretag med inriktning mot bygg- och anläggningsbranschen.

Mätservice Industri & Bygg

Löpstensvägen 1639355 Kalmar
logo

Vi är ett Mätföretag med inriktning på GPS inmätning av elkablar samt fiber.Företaget är beläget i Kalmar men uppdrag utföres i hela södra Sverige.

Millimeter Pro Mättjänst Sverige AB

Stängt

Bergavägen 5A44143 Alingsås

Mätteknik / Mätingenjör

TB Metrology AB

Stängt

Kungsgatan 3334131 Ljungby
logo

Vi utför:Kontrollmätning, era egna eller kunds artiklar.3D mätning mot cadunderlag.Form & Läge, GD&TLego mätningUtfallsprover / fulltaks prover / PPAP.Verifiering av fixturer,mallar och jiggar. Vi erbjuder snabba och kostnadseffektiva lösningar för små och stora mätuppdrag.

Unfors RaySafe AB

Uggledalsvägen 2942740 Billdal

Minol Mätteknik AB

Torshamnsgatan 2716440 Kista

Minol Mätteknik AB

(2)

Företagsvägen 4422761 Lund

Exact

Gustavsviksvägen 770230 Örebro

TK Mätservice AB

Stängt

(5)

Virkesvägen 170383 Örebro

TRIMTEC

Stängt

Kylgränd 690620 Umeå

Lundåkra Mm Service

Gissleberga 26872 Teckomatorp

Trakka Systems AB

Stängt

Stationsvägen 4663536 Ärla

SCIOR Geomanagement AB

Trafikgatan 52A85644 Sundsvall

Windcorp

(2.67)

Styrmansgatan 2311454 Stockholm

Geotech AB, Ingenjörsfirman

Datavägen 5343632 Askim