Se på karta
Drottninggatan 1965225 Karlstad

5 (1)

Välkommen till oss när du har smärta eller besvär i leder, nerver och muskler.Vi behandlar rygg- och nackproblem och idrottsskador.Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan för att få det bästa resultatet.Kontakta oss för mer information!

Jörgen Ankersgatan 1221145 Malmö

Välkommen att boka din tid hos Citysjukgymnasterna, gör det enkelt via vår hemsida. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Norra vägen 1639249 Kalmar

Välkommen till Illiacus! Min sjukgymnastik bedrivs i en modern mottagning. Jag har en bred kompetens och lång erfarenhet inom rehabilitering samt vidareutbildning i smärtlindring, akupunktur, idrottsmedicin, ryggrehabilitering, elterapi och ortopedisk manuell terapi.

Södra Långebergsgatan 1643632 Askim

5 (1)

Undvik trafiken i stan - Kom till oss i Sisjön! Vi finns nära Söderleden. Precis bakom Bauhaus. Södra Långebergsgatan 16. Gratis reserverade P-platser till er. Vi hjälper Dig med besvär från muskler och leder. Boka Din tid på tel 031-68 59 00. Varmt välkomna önskar Linus & Marie!

Kungsporten 442750 Billdal

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Vi som Osteopater kan hjälpa till vid ryggskott, nackspärr, armsmärta och ischias mm

Viktoriagatan 1941125 Göteborg

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Osteopati är en mjuk behandlingsmetod där man använder händerna för diagnos och behandling(Osteopater behandlar de flesta typer av smärttillstånd) Välkommen!