Om OKQ8

Ok Detaljhandel AB, beläget i hjärtat av Vällingby på Jämtlandsgatan 139, har sedan 1930 varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa petroleumprodukter och tjänster. De riktar sig till motorfordonsägare och oljeförbrukare och erbjuder ett brett sortiment av varor av högsta kvalitet. Deras långa historia och dedikerade service har gett dem ett oöverträffat rykte inom specialiserad detaljhandel med drivmedel.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

OKQ8, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOK Detaljhandel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.11.1930
Org.nr:5560294588
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital2000000
Omsättn.intervall> 10000000
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47300 Specialiserad detaljhandel med drivmedel, 47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Dick Jimmy JanssonOrdförande
Agneta Eva OlssonLedamot
Dick Jimmy JanssonLedamot
Ibrahim BaylanLedamot
Marit Kristina Birgitta LandegrenLedamot
Anders Tomas NorderheimLedamot
Helena Sofia LeufstadiusLedamot
Åsa Gunilla HolmanderLedamot
Maryam YazdanfarLedamot
Britt Margareta HanssonExtern verkställande direktör
Bernt Herbert KarlssonExtern firmatecknare
Kerstin Erika WadstedtExtern firmatecknare
Anders Wilhelm TagdeHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 13

Omdömen om OKQ8

Anneli Sköld

mer än ett år sedan

Från Uppsala Q8 till Välling! Åkte rankningskalan ner från 10 till 1. Mycket otrevligt bemötande, vet inte om människor med annan etnisk bakgrund tycker de gör allt för att sätta dit Svenskar! Men det här var det sämsta sociala bemötandet jag upplevt av Q8:a. En gång trogen kund, lämnar nu denna bensinstation

Bosse Johansson

mer än ett år sedan

Jag lämnade in bilen för att justera handbromsen som drog snett vid besiktning. Då annan verkstad bytt skivor och klotsar men inte efterjusterat handbromsen så vart jag tvungen att lämna in bilen "lokalt". De debiterade mig 3 timmar, 2000 kr för ett relativt okomplicerat arbete. Det tycker jag är lite onödigt dyrt (Opel Vectra 2006).

Elin Windell

mer än ett år sedan

En gång i tiden trevligt bemötande, numera otrevligt, så går det när man anställer folk utan social kompetens. inga mer besök från mig, blir istället konkurenten vid hörnet.

Bosse Johansson

mer än ett år sedan

Lämnade in min bil för service som inkluderade en inspektion av bromsledningar, dagen efter fick jag en 2:a på bilbesiktningen för en bromsslang som hade lossnat p.g.a. ett trasigt fäste.