Om Ocean AB

Miljöanpassade rengöringsprodukter samt hygienpapper.

Välkommen till Oceanshops rena värld!

Miljövänliga produkter med enastående rengöringsförmåga En renare värld är något vi alla strävar efter. En del produker finns även helt parfymfria. De är högkoncentrerade med låga doseringar som följd, vilket innebär betydligt mindre transporter. Positivt för både människa och miljö! Tvättmedlet dubbeldryg är världens första klimatneutrala tvättmedel, märkt med Ecolabel. Fabriken ligger i Vadstena som även den är klimatneutral. När du beställer produkter från oss kan vi alltid erbjuda hemleverans. I vår webshop handlar du enkelt alla de produkter du behöver. Vi levererar dem sedan hem till din dörr och du slipper bära tunga flaskor och förpackningar. Med Oceans produkter har du tagit steget mot en renare framtid. Välkommen med din beställning!

Tvätt

Redan i slutet av 1970-talet, när det första Ocean tvättmedlet såg dagens ljus fanns miljötänkandet med i bilden. Låg dosering (1/2 dl) var en innovation, då standard doseringen var 3 dl/tvätt. Sedan dess har Ocean tvättmedel ständigt utvecklats.

Bäst i test vid 5 tillfällen, varav 2 toppresultat med ensam 5:a i betyg, är framgångar i Konsumentverkets tester. Idag finns bland annat "världens drygaste" tvättmedel, dosering från 25 ml/tvätt. Det "Klimatneutrala" Ocean Dubbeldryg. Givetvis finns den beprövade Bastvätt kvar. Båda sorter finns naturligtvis även helt oparfymerade, de är då godkända av Astma & Allergi förbundet.

Städ

Städ/Rengöringsmedel:

I denna produktgrupp hittas allt från WC rent till fönsterputs. Dryga produkter för skonsam och effektiv rengöring. Alla produkter har högsta miljöstatus och är utan onödiga tillsatser.

Oceans rengöringsprodukter har en utomordentlig rengöringsförmåga, är dryga och ekonomiska samt påverkar miljön så lite som möjligt.

Städutrustning:

I denna grupp ingår allt från diskborstar och slaskskrapor till moppar och kompletta städvagnar. Allt som behövs för städning i hemmet eller lokalvården på den stora eller lilla arbetsplatsen. Samma sak här, saknar du något, fråga oss, vi löser det.

Disk

Här finns det mesta som behövs för att få disken skinande ren; handdisk, maskindisk, spolglans och avkalkningsmedel. Maskindiskpulver och maskindisktabletter som skonar dekoren och är ofarliga för barn därför att det inte är frätande.

Oceans diskprodukter är välbeprövade. God effektivitet i kombination med högt miljötänkande. Praktiska disktabletter som är fosfatfria och lämpliga även för dem med egen brunn.

Hudåterfettande ämnen gör att inte händerna torkar ur vid diskningen.

Hygien

Produkter som är skonsamma mot hud och hår.

Ocean hygien består av vårdande och återuppbyggande produkter med ämnen som ger hud och hår och hud liv, lyster och en sammetslen yta.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ocean AB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 1
  • Ocean AB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 2
  • Ocean AB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 3
  • Ocean AB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 4
  • Ocean AB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 5

Ocean AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKarsjö Miljöprodukter Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande06.10.1993
Org.nr:9168512771
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47789 Övrig specialiserad butikshandel

Exekutiva befattningar/Administration

Karin Maria LundbergBolagsman
Sten Lennart Ingemar LundbergBolagsman