Om Oasen Blommor & Exotiska Växter AB

Oasen Blommor & Exotiska Växter AB, beläget i hjärtat av Malmö, erbjuder en förtrollande upplevelse av färg och doft. Med ett otroligt sortiment av blommor, växter, fröer och gödselmedel fyller de våra liv och hem med vackra, levande inslag. Denna specialistbutik etablerades 1973 och har förtjänat ett anseende för att leverera förstklassiga växter och tillbehör till sina kunder.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Oasen Blommor & Exotiska Växter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOasen, Blommor & Exotiska Växter Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.07.1973
Org.nr:5561826107
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel, 66120 Verksamhet utförd av värdepappers- och varumäklare

Exekutiva befattningar/Administration

Robert Anders Tommy TomejVerkställande direktör
Robert Anders Tommy TomejLedamot
Ann-Christin TomejSuppleant
Erik Andreas MauritzsonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Oasen Blommor & Exotiska Växter AB

Simon Vandetta

mer än ett år sedan

Billiga växter - stort utbud. Man kan hitta växter för 10kr i fyndhörnan, vissa några dagar från att helt tyna bort, men med lite kärlek, omplantering och ett nytt hem har iaf jag fått mig underbart stora och välmående växter för strax under hundringen. De säljer även ut stötta och spruckna krukor till vrakpris.

St Vincent

mer än ett år sedan

Ganska bra utbud av växter med hyfsat hög kvalitet och ok priser. Men VÄLDIGT OTREVLIG, PÅ GRÄNSEN TILL FIENTLIGT INSTÄLLD PERSONAL, som saknar all form av social kompetens. Mcdonalds har bättre kundservice.
Från och med nu så handlar jag bara på oasen i yttersta nödfall då jag inte vill stödja deras otrevliga personal.

David

mer än ett år sedan

Jag köpte 2 vxter här i år, och en på Vellingeblomman o en på Trädgårdspaletten, alla var fria från ohyra efter noggrann koll i 1½ månad. Otroligt stora fina blad på doftdracenan och de enda i Sverige som tycks sälja Hawaiipalm förutom de eländiga Bakker.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Oasen är ett riktigt bra ställe om man vill fynda. Visst har jag fått problem med ullöss när jag handlat där, men med tanke på de mängder som affären köper in, kan man inte riktigt förvänta sig klimiska plantor. Och är man dessutom växtintresserad kan det bli en nyttig läxa att bekämpa lite med hemkokta häxor... De har dessutom massor av misskötta, bortglömda guldkorn lite här o var som man med rätt skötsel kan få riktigt fina plus för, till obefintliga priser. Oasen, kör på!

Tess

mer än ett år sedan

Har handlat här ett antal gånger och alltid blivit väldigt väl bemött av personalen. Min favorit är orkidèrummet, kan vandra runt hur länge som helst utan att kunna välja. Kvalitèn är varierande..vissa orkidèer har stått hur länge som helst och blommat om många gånger och andra har vissnat direkt men så är det nog överallt. Jag älskar denna butiken men man får leta lite bland mycket skräp för att hitta guldklimparna. Kanonpriser!!

Bonsaimannen

mer än ett år sedan

Jag tycker att Oasens personal ger ett oerhört svalt bemötande. Har köpt bonsaiträd vid flera tillfällen och bara fått som tips "vattna mycket" men inget mer om typ av träd, vilken jord man ska ha osv. Frågar man får man typ en axelryckning till svar.

Daniel

mer än ett år sedan

så är Oasen nr 1, både i utbud och pris faktiskt. Även Trädgårdspaletten och Vellingeblomman är värda besök. Till "Mini": Om en växt är full av liv när du köper den men ser ut som skräp eller dör några månader senare så kan jag inte se hur det beror på annat än köparen..

Ina

mer än ett år sedan

riktigt uselt bemötande både på plats och när jag ringde, kan jag verkligen inte rekomendera!!

David

mer än ett år sedan

Här kan man gå omkring minst en halvtimme, nästan gå vilse, bland otaliga exotiska växter... en butik så stor att den nästan är en turistattraktion

kanap hill

mer än ett år sedan

Best price in town!
Although some plants are not in the best shape, if you ask for a discount for it I got satisfying deal for it.

Nader Gholamhosseinian

mer än ett år sedan

Ganska många varianter av växter men tyvärr extremt otrevliga personal och priser som inte stämmer med deras annonsener

Stefan

mer än ett år sedan

Ringde in för att höra mig för om utbudet på Oasen, bemöttes av en otrevlig man som i princip skrek åt mig att jag bara skulle ringa om jag skulle köpa blommor, och sen la på luren i örat på mig...

X Y

mer än ett år sedan

Köpte en orkidé för 80.-kr, gav en 500-lapp, bad om en kasse, som skulle kosta en till krona, som jag ville lägga till; då blev jag distraherad med diskussionen kring kassen till den grad, att jag fick tillbaka av en 100-lapp! Upptäckte för sent. Dagen därpå var jag där vid öppningen för att be tillbaka min växel. Jag anade ugglor i mossen, för på kvittot som jag rafsade fram stod det 41:-kronor istället för 81.- Så kvittot var värdelös med. Jag sa att de måste ha märkt vid stängningen att det blev 400.-kr-or extra kvar i kassan. Han har inte rört kassan sa han och bad henne titta. De hade 100.-kr-or extra! Av vad? Självfallet fick jag ingenting tillbaka, för de hade bara 100.- plus. Sluthandlat där för min del.

Buu

mer än ett år sedan

Varning!
Jag fick en utskällning när jag skulle reklamera en rutten kaktus. Bara 4 dagar efter att jag köpt den på Oasen ramlade den fullkomligt sönder. Helt rutten. Jag tog med mig delarna och gick till butiken för att reklamera. Mannen i kassan vägrade tittade på de ruttna delarna och anklagade mig för att ljuga om att den ramlat i golvet. Flera gånger har växter jag köpt där varit av riktigt dålig kvalitet. Det här var droppen. Tänker aldrig slösa pengar där igen.

Ragge

mer än ett år sedan

Köpte plantor för 6 år sedan. Stått rätt sköt om den efter de rekommendationer jag fick. Vilka plantor kan inte ha dem i fönstren längre fast jag har 3.60 i tak och stora fönster. Har en djungelhörna......

Christian

mer än ett år sedan

Där finns allt man behöver. Fyndhörnan är guld!

Mini

mer än ett år sedan

Har alltid älskat att vandra i Oasens lokaler och köpt otaliga blommor hos dem. På senare år har dock kvalitén försämrats avsevärt. Växterna håller inte ens sex månader innan de börjar vissna och dö ut och jag har även fått ohyra med hem på en del växter. Trist att en så trevlig butik har blivit så dålig i sin kvalité.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

0407853104-07 85 31040-785 31