Om O'Learys Bar & Restaurant

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

O'Learys Bar & Restaurant, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kenol Restaurang AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

02.06.1997

Org.nr:

5565428611

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

Sunsilkis

moreThanAYearAgo

Så dåligt! Tvingar en att lämna in jackan mot betalning! Grovt överpris för halvfabrikat-burgare! Ofräscht att äta ur en korg med bara ett papper som skydd, pappret går såklart sönder och min mat nuddar en snuskig korg som bara gudarna kan veta vart den varit! Till råga på det serveras maten kall! Maten känns ofräsch!

Johan

moreThanAYearAgo

Allt är av hög klass här. De löser i stort vilken match du vill se. Maten är riktigt riktigt bra om du gillar lite macho käk. Vingarna saknar motstycke! Personal trevlig och jag rekommenderar alla att gå till just denna O`Learys.

Alexander

moreThanAYearAgo

Käkade här igår. Svin goa hamburgare, ska komma hit oftare.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

O'learys är en av mina favorit sportbarer oavsett vilken stad jag är i.

Ej Nöjd

moreThanAYearAgo

Som någon skrev vill jag inte tvingas betala för att hänga in jackan, då jag inte har något alternativ.
Trasig toalett vilket skapade kö till den enda fungerande, lång kö då personalen vid två tillfällen lät gravida kvinnor gå före alla oss som köat länge. Sjyst mot dem, men tröttsamt för oss andra som fick vänta ännu längre och stod i vägen för suckande personal som ville förbi med disk och beställningar. Aldrig mer går jag dit. Rekommenderas dock för gravida..hmm..

ida

moreThanAYearAgo

Vi gick för att kolla på matchen tillsammans en söndag o ville inte dricka alkohol eftersom vi skulle åka bil lite senare. Bartendern skällde ut oss efter råge när vi beställde alkoholfritt o inte hade kontanter. Hade det varit kväll hade vi inte varit välkomna att dricka alkoholfritt o betala med kort sa han. "se till att ta med kontanter om ni ska visa er här igen" sa han. Sen när är det lag på att man måste betala med cash o måste dricka alkohol? Sämsta servicen i övrigt jag varit med om!! Tacka vet jag red lion på Mariaplan, alltid toppservice, god mat o grymt o dricka!

Malin

moreThanAYearAgo

Möllenöö du e ju bara konstig..... gå till mc då om du e så gnällig å de gäller alla andra åxå...Dom har så fruktansvärt bra personal. Maten är kanon...
Snacka om att ni alla inte har nått liv sitta och klaga...

BW

moreThanAYearAgo

Enligt vårt tycke som är stamgäster sedan 90 talet
så är detta den absolut bästa amerikanska sportsbaren i Gbg mycket trevlig personal & god mat testa gärna ex Buffalo wingsen men det man kan anmärka på däremot är att priserna är för höga på kötträtterna,
Ofta så är det totalspikat i hela restaurangen då bör en del förstå att det kan halta till i kvaliteten ibland det gäller de flesta krogar & då får man klaga vilket vi gjort någon gång på Olearys & då har de ordnat till det omg.

LEV

moreThanAYearAgo

Vi fick vänta i 45 minuter innan vi fick in maten. Nachosen liknade en blöt, sorglig pannkaka. Fajitasen serverades kall, minimalt med kyckling, därtill kalla pommes. Kycklingvingarna gick inte att äta och serverades med uppenbarligen utspädd blue-cheese dip. När vi påpekade vårt missnöje för servitören var ursäkten; "vi har faktiskt haft väldigt mycket att göra i helgen!"
Tänker aldrig mer sätta min fot på O´Learys!

M

moreThanAYearAgo

Personalen glömmer vad man har beställt, maten var inte färdiglagad, ingen mozarella i mozarella sticksen och när de har bytt ut de finns fortfarande ingen. Morötterna till hamburgaren var väldigt dåligt skalade och ruttna i topparna. Stället har blivit väldigt mycket sämre! Gå inte hit!!

bord57

moreThanAYearAgo

sämsta ljudet vid sverigematchen troligen från stenåldern dålig mat gått råd boka på en riktig resturang och få valuta för pengarna

Menachem

moreThanAYearAgo

servicen har blivit bättre lokalen fräschare garderobsavgift lite onödigt men nödvändigt kanske??

Och till er som tar barplatser och bord och dricker vatten gå till stadsmissionen för ni tar plats och snålar och förstör för oss andra som vill äta gott och se på match.

Kycklingvingarna är världens goaste. Ta in lite vackra tjejer och ni får 5.a:)

Göteborgskan

moreThanAYearAgo

De är snabba i köket och maten brukar vara god. Garderobsavgift känns lite onödigt.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag var där med syster och systerson för något år sedan och jag gillade det konceptet. Vi fick en trevlig servitris och maten var riktigt god. Jag hade aldrig ätit på en sådan restaurang innan så jag tyckte det va lite kul att man fick popcorn innan maten kom. Bra underhållning när man väntar på maten :) Jag rekommenderar detta ställa i alla fall.

D

David Eriksson

moreThanAYearAgo

Bokade precis bord på Ólearys i GBG. Går alltid dit nära jag vill se sport när jag är på genomresa. Blir alltid lika förvånad att det känns som ett helt annat ställe än deras systerrestauranger i bla Stockholm. De skulle kunna öka omsättningen rejält om service var bättre och om det kändes mer som en sportbar. Är ägare o personal intresserade av sport? Köp stället för en rimlig summa och dubbla omsättningen inom 2-3 år!

Att vara tvungen att betala för jacka är ruttet men bra att det finns.

Bibliotekspersonalen

moreThanAYearAgo

Vi var fyra hungriga tågresenärer som hade lite tid på oss. Tjejen som serverade oss hade jobbat där i en vecka ordnade snabbt fram bord och mat och var dessutom supertrevlig och rolig. God mat var det också. Nu sitter vi på tåget mätta belåtna och med ett leende på läpparna.

Conny

moreThanAYearAgo

Testade oxfilén och potatisgratäng och de smaka toppenbra. Ett minus var den stora ventilationen ovan borden på översta våningen vilket gjorde de lite kallt om man sitter under.

Andreas K

moreThanAYearAgo

Det värsta jag har vart med om, Vill ni ha dålig service där personalen är nonchalanta och tykna. Där dom severar RÅA Hamburgare sm kostar svin mycket för inget!! Då skall du gå hit.
Sen har dom även personal som inte kan prata svenska så du är tvungen att kunna engelska när du skall hit. Svin dyr öl, vi var ett stort sällskap som gick dit. Usch vilken värdelös MAT. GÅ inte dit..

anonymousUser

moreThanAYearAgo

jag tycker att O´Learys bra!! har bra mat och har bra personal. Dom som har klagemål dom själva är svartsjuka!

M

moreThanAYearAgo

Sämsta sportbaren i stan!

6-6 - 09

moreThanAYearAgo

ur uselt.
biffen blodig som skulle vara well dune ( kunde bara beställa på engelska !!?? servitrisen ( engelsk jättetrevlig ) när jag klagade blev jag utskälld !!!! fick vänta ca 45 min på ersätningsbiffen medan potatiden kallnade , seg som få fy fan !!!!!!!!!!!!!

karin

moreThanAYearAgo

För mkt pengar för i inget.. kass hamburgare, fick den RÅ. Sen när den skickades tillbaka.. kom den med kalla pommes.. servicen helt okej.. men stressad personal. Men kass mat.. även dyrt