Om Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB

På taket i mer än 30 år! Vi har gedigen erfarenhet av låglutande tak och är en av de större takentreprenadsföretagen i landet och är verksamma från Stockholm till Norrland, med kontor i Jordbro, Gävle, Kramfors och Skellefteå.

Företaget

Nynäs tak har sedan 1982 bedrivit verksamhet med om- och nytäckning av tak. Från början arbetade vi enbart med BUR-systemet, men mycket har hänt sedan dess. Idag finns vi representerade från Skellefteå i norr till Stockholm i söder och vi har ca 60 anställda. Inriktningen har utvecklats till att omfatta alla typer av tak samt en betydande serviceverksamhet.

Vi är ett av de större takentreprenadföretagen i Sverige och våra kunder finns bland kommunala och kooperativa bolag samt stora privata fastighetsägare, men även mindre fastighetsägare och privatpersoner.

BUR-systemet har kommit att bli synonymt med Nynäs Tak. Men en stor del av de tak och membranisoleringar vi lägger idag utförs också med traditionella tätskikt och takdukar, där Mataki är vår huvudsakliga samarbetspartner. Mataki är ett av Sveriges marknadsledande företag inom tätskiktssystem.

Att erbjuda våra kunder en totallösning är en självklarhet för oss på Nynäs Tak. Det innebär att vi förutom själva tätskiktet även utför bl.a. isolering, trä- och plåtarbeten. Huvuddelen av dessa arbeten utförs av vår egen personal, och om inte, samarbetar vi med olika specialistföretag. Alla dessa är utvalda med omsorg där kvalitet och ansvar är avgörande.

Vår serviceverksamhet har utvecklats till att även innefatta brandventilation och taksäkerhet. Det innebär att du som kund till Nynäs Tak kan få professionell hjälp med service och underhåll men även besiktningar och rekommendationer som följer aktuell lagstiftning.

I allt vårt arbete följer vi en väl utarbetad miljö- och kvalitetspolicy och vi är också ett av de företag som är auktoriserade av vårt bransch förbund, TiB.

Vår kompetens

För oss är det viktigt att våra montörer har en bra utbildning därför satsar vi mycket på att höja deras kompetens.

De flesta av montörerna har yrkesbevis från TIB, certifiering i Säkra Lyft, Heta Arbeten samt Montörsutbildning på de produkter som vi använder.

Vi ser även till att ha montörer utbildade gällande fallskydd, SSG Entre säkerhetsutbildning, klätterutbildning – Vertical Training, montering av taksäkerhet samt flertalet projektledare med Bas-P och Bas-U behörighet.

Kvalitetspolicy

Nynäs Tak AB skall montera fogfria och traditionella tätskikt i rätt kvalité med utgångspunkt för takets funktion.

Nynäs Tak AB skall leverera och installera rätt produkter i rätt tid med högsta kvalité. För att livslängd, funktion och rätt kvalité skall uppnås har Nynäs Tak AB ett eget utarbetat kontrollsystem.

Kontrollsystemets syfte är att säkra bästa kvalité på produkter och montering. Kontrollen skall även ge möjlighet till att spåra eventuella felaktigheter i monterade produkter i efterhand.

För att uppfylla ovanstående krav utbildas all personal som påverkar kvalitén på produkter och tjänster. Utbildning sker både externt och internt. All utbildning dokumenteras och bevaras.

Vår kvalitetsplan innehåller följande punkter:

- Förbesiktning

- Checklista

- Instruktioner

- Egenkontroll och mottagningskontroll

- Heta arbeten

- Dokumentation

- Slutbesiktning

Service

Att ingenting är underhållsfritt vet sannolikt alla, detta gäller förstås även tak. För att ert tak ska fungera bekymmersfritt under många år krävs kontinuerlig service och underhåll.

Förutom att vi ofta lagt de aktuella taken är vi ju också experter på tak, varför det lätt blir en självklarhet att låta oss även sköta underhållet. För dig som kund är det helt enkelt ett både bekvämt och lönsamt alternativ. Ett klokt sätt att förvalta sina tak att teckna avtal med oss. Ett sådant innefattar städning och protokollförd översyn av taken, rensar hängrännor och stuprör, vilket i förlängningen gör att du undviker obehagliga överraskningar. Vi kontrollerar även er taksäkerhet så att lagkraven uppfylls.

Vi utför dagligen servicearbeten samt felsöker läckage och utför mindre lappa/laga arbeten, justering av takavvattning mm åt ägare och/eller förvaltare av fastigheter med stora eller små tak, tillsammans rör det sig om tusentals kvadratmeter tak per år.

Taksäkerhet

Montering av taksäkerhet har sedan länge ingått som en del i våra entreprenader och är en självklarhet för oss när vi arbetar på taken.

Regelverken är oftast snåriga och svårtolkade och därför har vi specialiserat oss på dessa för att kunna hjälpa er så att lagkraven kan uppfyllas och att takarbeten kan utföras på ett säkert sätt. Vi har utbildad personal som kan utföra statusbesiktningar med rekommendationer på vad som behöver kompletteras enligt det regelverk som gäller.

När det ett så väsentligt område som handlar om säkerhet är det extra viktigt att ha en leverantör med expertkompetens och vi hjälper er gärna att se över er taksäkerhet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 1
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 2
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 3
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 4
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 5
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 6
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 7
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 8
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 9
  • Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB Takläggare, Haninge - 10

Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Nynäs Tak Entreprenad Stockholm Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.11.1997

Org.nr:

5565477188

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43911 Takarbeten av plåt

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Bertil Ronny Westerlund

Ledamot

Lars Henry Köhler

Ledamot

Bertil Ronny Westerlund

Ledamot

Jan Erik Niclas Johansson

Extern verkställande direktör

Margareta Elisabeth Hansson

Revisor

Bengt Magnus Wallenius

Finansiell information

Omsättning

156 839 tkr

Vinstmarginal

4 %

Anställda

53

Möjliga telefonnummerformat

085001266008-500 126 60085-001 26 600850-01 26 60085-0012660