Om Nylanders Trädfällning AB

Företaget arbetar med avancerad trädfällning, skogsaverkning samt stubbfräsning och bortforsling. Även höghöjdsarbeten. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Nylanders Trädfällning AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNylanders Trädfällning AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.12.2015
Org.nr:5590434568
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch02200 Drivning, 81290 Annan rengöring, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Carl Christian NylanderLedamot
Anna Maria Gabriella StäkeSuppleant

Omdömen om Nylanders Trädfällning AB

Stefan Engström

mer än ett år sedan

Oerhört professionellt och seriöst utfört arbete. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Kan verkligen rekommenderas!

Dan Johansson

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt.Trevligt bemötande snabba och effektiva och lyckades enkelt fälla ett träd som stod knepigt till!
Tack grabbar!
Hälsar Dan på Tyresö

Roland Palmqvist

mer än ett år sedan

Allting gick väldigt snabbt och smidigt. När jag begärde in offerter kom Christian samma dag för att titta på den 20 meter höga tallen och ge ett mycket konkurrenskraftigt pris. När jag bestämt mig kom han inom någon timma för att ta ner trädet. Ett par timmar senare var tallen nedsågad och bortforslad och allt var undanstädat.
Christian och hans medhjälpare är dessutom mycket trevliga.

Annica Marmlind

mer än ett år sedan

Förutom att han har gjort ett toppenarbete för vägföreningen så kom han också som en räddande ängel och fick ner en katt som satt fast uppe i ett träd.

Tomas Carlbring

mer än ett år sedan

Mycket bra och snabb service i en nödsituation!

Anders Taflin

mer än ett år sedan

Man gjorde en professionell bedömning och påpekade detta trots att det inte gynnade deras affär kortsiktigt.

Inger Ledin

mer än ett år sedan

Snabbt och kunnigt utförde de trädfällning i vår förening Mörtviksgård. Trevliga killar och bra priser, har redan rekommenderat dem till andra Brf. Kanon bra! Kommer att anlita igen om behov uppstår.

Svante Renger

mer än ett år sedan

Detta är något utöver det vanliga. Tre fantastiska killar. Johan, Christian å Örjan. Dom har fällt sju stora träd åt mig i svåra utrymmen. Dom har gjort mer än avtalat å gjort det på ett otroligt professionellt sätt. Städat å kört bort all ris. Bäst behöver inte vara dyrast, dom var billigast. Dessutom fräste dom bort stubbarna. Denna service är något utöver det vanliga. Glada å trevliga. Dessa killar kan jag av hela mitt hjärta rekommendera. Anlita dom så blir ni inte besvikna.

Ulrika från Dalarö

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda över hur snabbt Nylanders fällde över 30 träd på bara 2 dagar! Trevliga, pålitliga och effektiva! Rekommenderas varmt!

Anders Hammarström

mer än ett år sedan

Kom och besiktade snabbt, där vi även fick bra rådgivning hur vi skulle gallra. Mycket prisvärd offert och kunde börja relativt omgående!!
Mycket trevliga, professionella och pålitliga samt att vi fick lite extra grenar kapade utan kostnad när de var på plats. Tveka inte om du vill ha hjälp med trädfällning. Kan inte bli bättre!

Björne

mer än ett år sedan

Vi la upp en förfrågan på Servicefinder mitt under semestern och fick svar från Nylanders inom 24 timmar. Efter att ha jämfört priser mellan olika firmor bestämde vi oss för att anlita Nylanders, de låg ju under halva priset. Killarna kom en fredag eftermiddag och inom en timme var båda träden, en jättebjörk och ett högt körsbärträd fällda och två stubbar bortfrästa.

Vi är supernöjda, trevligt bemötande, snabbt och proffsigt utförande och väldigt prisvärt. Vi rekommenderar Nylanders varmt!

Anna

mer än ett år sedan

Mycket kunniga och trevliga trädfällare, det blev mycket snyggt. Tack grabbar!

Per-Olof Cederholm

mer än ett år sedan

Jag fick utmärkt hjälp av denna trädfällare och är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar honom gärna!
P-O

Anders Larsson

mer än ett år sedan

Snabbt och proffsigt jobbat. Fällde 2 granar och 1 björk på en förmiddag.
Rekomenderas.

Eva

mer än ett år sedan

Varför ens fundera på någon annan trädfällare än Nylanders!
Snabbt, enkelt till rätt pris.

Richard

mer än ett år sedan

Fick 5 träd fällda och två beskurna - och dessutom några buskar bortplockade. Det gick snabbt, problemfritt och de tre killarna var oerhört trevliga och flexibla. Kunde inte bli bättre!

Christina Kallin

mer än ett år sedan

Vi anlitade Nylanders för att ta ner en tall. De var snabba,effektiva och trevliga! Kommer att anlita dem igen!

Familjen Hallberg Lidingö

mer än ett år sedan

Vad roligt att se att vi inte är de enda som är enhälligt nöjda över Nylanders arbete! De flesta i vårt kvarter använder sig av Nylander. Idag fick vår kära gamla ek en välförtjänt vårputsning då Christian sågade bort några fallfärdiga grenar på vår käre vän.

Johan Tyresö

mer än ett år sedan

Anlitade dem för att ta ner 4st björkar nära huset varav en lutade mot/över huset. De arbetade snabbt och effektivt. Jag är jättenöjd med deras arbete och kan varmt rekommendera dem, väldigt trevliga, bra bemötande från första telefonkontakt till avslutat arbete. Jag kommer självklart anlita dem vid nästa trädfällning!

Paula på Lidingö

mer än ett år sedan

Det är andra gången vi anlitar Christian - och arbetet, servicen och bemötandet är lika gott idag. Det är prisvärt och firman är serviceminded! Mina bästa rekommendationer!!!

BRF Nyängen i Vendelsö

mer än ett år sedan

På en dag lyckades dom riva ner 12st 20-30meters höga popplar som låg väldigt illa till. Dom låg väldigt nära både elskåp och fastighet. Och dom gjorde detta utan en enda skada någonstans och minimalt med kvistar och ris runt omkring. Världsklass och vi kommer att anlita dom igen. Prisvärda och professionella.

Carina

mer än ett år sedan

Kul att kunna få sätta högsta betyg på ett anlitat företag!
Så snabbt och smidigt våran tall togs ner. Vi är väldigt nöjda med jobbet! Nylanders rekommenderas varmt!

Björn Sjöblom

mer än ett år sedan

Kanonservice. Snabba proffesionella och trevliga.
Rekommenderas varmt

Helena Wrande

mer än ett år sedan

Superproffsiga och himla trevliga! Sektionsfälde flera träd som stod knepigt till mellan oss och grannens hus. Allt gick snabbt och smidigt, de städade även upp efter fällning, tog med alla grenar/kvistar, kubbade upp träden som vi ville behålla till ved i lagoma bitar och stubbfräste. Allt detta till ett konkurrenskraftigt pris och i gassande sol. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem verkligen!

Liliann Ansätt Johansson

mer än ett år sedan

Stort TACK för hjälp med kort varsel en lördag, mitt i vintern!!! För mig kommer Ni alltid bli mitt val i framtiden!

Stefan Rune

mer än ett år sedan

Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjd. Rekommenderas.

Jan Ahlgren

mer än ett år sedan

Engagemang, snabbhet, proffesionella och dessutom trevliga.
Ett företag som varmt kan rekommenderas.

Gullevi Malmstrom

mer än ett år sedan

De tog ner en jätte, jättetall alldeles intill ett hus. Förutsättningarna var ytterst komplicerade. De var oerhört proffsiga och gjorde ett jättebra jobb.Snabbt, effektivt och bra pris. Vi kommer att rekommendera dem men också anlita dem själva igen om vi behöver.
Trevliga killar.

Birgit Biggan Lundhquist

mer än ett år sedan

Tre rara och trevliga killar De fällde tre Tallar på ett utsökt sätt. Samt rensade ur våra björkar på gårdar och gatan De hjälpte mig och kollade på träd som vi trodde skulle blåsa ner . Fick fina råd . De tog bort stockar och ris och gjorde fint efter deras arbete Seriösa och duktiga Rekommenderas varmt! Tack Grabbar hoppas ni får en fin skön jul .

Ros-Marie Ahlborg

mer än ett år sedan

Efter att ha fått diskutera med den mycket trevlige killen som kom och verkade mycket kunnig, fick vi tips, råd och förslag på vad som behövde göras. Hjälpen kom snabbt och blev snabbt utförd samt att vi uppskattade att han ringde och sa att han var något lite försenad. Mycket seriöst! Sådant uppskattar man som kund.

Stefan Sjöstedt

mer än ett år sedan

Snabbt proffsigt och ansvarsfullt-dessutom han de med att vara trevliga.
Kort sagt rekomenderas på det varmaste!

Lennart Sjöberg

mer än ett år sedan

Bra bemötande från första kontakt per telefon och därefter . Ett prisvärt kostnadsförslag och mycket professionellt utförande. Dessutom trevligt bemötande.

Anonym

mer än ett år sedan

Christian Nylander och hans medhjälpare utförde mycket effektivt fällning, kvistning och kubbning av 7 stycken 10-12 meter höga lövträd samt bortforsling av kistar och grenar med hög kvalitet och med stort service mannaskap. Levde mer än väl upp till de högt ställda förväntningar jag hade enligt tidpigare mycket positiva omdömen/referenser. Kommer definitivt att anlita Christian Nylander nästa gång jag har liknande behov. Bra jobbat grabbar!

Annila

mer än ett år sedan

Tack för mycket väl utfört arbete!
Använde Servicefinder och fick kontakt med Johan på Nylanders trädfällning.
Mycket trevligt bemötander, snabb offert men ändå ingen stress. Vi fick vårt tre jättebjörkar nedtagna, snabbt och elegant. Riktiga professionella människor, det såg mycket välplanerat för oss som såg på.
Tre stora björkar lade sig snällt i bitar på gräsmattan, precis som det var tänkt. Riset lade sig snällt i en hög, lagom till lastbilen som skulle hämta riset kom.
Allt detta på en dag! Helt otroligt!
Trevligt att inte behöva störa grannarna mer än man behöver.
Vi är mycket nöjda, till och med vår hund som inte gilla främlingar är gillade dem, speciellt Johan!
Vi rekommenderar Nylanders trädfällning å det varmaste. Eftersom vi använde Servicefinder såg vi att priset är likartat på de firmor som besökte oss, säkert bra allihop, vi valde Nylanders och vi är mycket nöjda. Nylanders var mycket bra att ha att göra med, dessutom mycket hundvänliga,!
Det som fick oss att fastna för dem var förstås priset tillsammans med att man tar ner fågelholkar och kollar att det inte finns igelkottar el. andra djur i fällningsområdet. Vi ska använda Nylanders igen om vi behöver.
Med vänlig hälsning Annila och svarta vargen

Anna Hansson-Bittar

mer än ett år sedan

Trädfällare Christian Nylander är en stjärna! Bättre än så här blir det inte! Proffsigt, snabbt och vänligt! Vi är mer än nöjda!

Ann-Charlott Blid

mer än ett år sedan

Vi kan rekomendera Nylanders trädfällning å de varmaste. Ett fantastiskt bemötande, stor yrkesskicklighet och omtänksam service. Det är inte ofta detta finns i kombination men Nylanders lever upp till allt med råge.

CB

mer än ett år sedan

Jag ger Nylanders trädfällning 5 stjärnor! Supersnabb återkoppling, trevliga, otroligt välgjort arbete med att fälla en stor död tall på en villatomt utan att förstöra eller skada någonting, bortforsling av resterna. Mycket bra service och proffsiga, bra pris.

Tommy

mer än ett år sedan

Toppen killar glada trevliga snabba och det blev nästan som ett salsgolv efteråt. Vill verkligen rekommendera dessa till andra som skall fälla träd. Dom kom när dom skulle och gjorde ett jätte bra jobb med mina fyra stora granar.

bengan tungelsta

mer än ett år sedan

kanon bra

Camilla Wedholm

mer än ett år sedan

Kan inte annat än varmt rekommendera Christian och hans kollegor! Jag är väldigt petig av mig och hade 5 st olika företag här för att titta på träden och stubbarna som skulle tas bort.
Jag valde Christian företag och det var ett mycket bra val. De kom när de skulle, gjorde de dom skulle och det blev de pris dom sagt. Precis så jag vill ha det! Inget strul, inget krångel. Sen att dom var väldigt trevliga, proffsiga, nogranna och städade undan väldigt fint var ju bara plus i kanten!

Lena Rune Hemfosa

mer än ett år sedan

Vad skulle vi har gjort utan Christian´s super klyv. Under en vecka lyckades vi klya upp alla våra fällda träd, så nu har vi ved för hela livet (nämare 200kubik). Han arbetar både snabbat och säkert under 40 min så hade han och han killar fällt 16 tallar och en jätte stor asp. Christian får våra allra bästa rekomendationer.

Ingemar i Älta

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande av samtliga medarbetare från Nylanders som snabbt fällde mina granar utan skador på närliggande hus eller gräsmatta. Christian klättrade och släppte ner en gren i taget,snyggt jobbat.
Trevligt bemötande,prisvärt och bra utfört arbete vad mer kan man önska sig då man anlitar hantverkare ? Jag kan utan förbehåll verkligen rekomendera detta företag.

Göran Vendelsö

mer än ett år sedan

Mycket bättre blir det inte. Bra pris och kanonsnabb service. 3 knepigt placerade björkar inklusive bortforsling och stubbfräsning var borta en vecka efter första kontakt. Kanontrevlig och proffsig kille. Efter avslutat jobb fick jag låna en klyvyxa under en vecka för att klyva den ved jag valde att behålla - det kallar jag serviceminded! Rekommenderas till alla!

Frönäs Husvagnsförening

mer än ett år sedan

Ni gjorde ett fantastisk jobb med vår stora tall,
som stod mellan flera husvagnar.
Det var facinerande att se när ni jobbad och du Christian klättrade och som en "Apa"
Alla grenar och skräp städade ni bort.
Toppen.... rekommenderas till alla !

Möjliga telefonnummerformat

070655213507-065 521 35070-655 21 350706-55 21 35070-6552135