Om Nylanders Mattor AB

Mattor online och i butik sedan 1966! Vi har alla typer av mattor, kolla in vår webbutik eller hälsa på oss i Dalsjöfors strax utanför Borås!

Mattor online och i Borås

Nylanders Mattor startade ursprungligen I Sundsvall 1966 men företaget flyttade till Borås år 2011 och i juni 2015 startade vi en butik i Dalsjöfors som ligger 15 minuter utanför Borås. Vi har sålt mattor online under de senaste 7 åren och i butik över 50 år. Vi är ett riktigt familjeföretag som är inne på den tredje generationen nu och under alla dessa år så har viktigast av allt varit att göra alla våra kunder 100% nöjda, och det tänker vi fortsätta med! Om du inte hittar den matta du söker eller kanske vill ha råd om en passande matta till ditt hem, ring eller kom till vår butik så lyssnar vi på dina behov och kan ge dig tips och råd om vilka mattor som skulle kunna passa.

Plastmattor tillverkade i sverige

Vävda plastmattor är den mest praktiska mattan till köket och hallen då de enkelt går att tvätta i maskin. Eftersom mattan bara innehåller plast så blir en plastmatta inte så tung i tvättmaskinen.

Alla plastmattor är vändbara och fläckar torkas enkelt bort med en trasa.

Barnmattor

En matta i barnrummet gör stor skillnad, den kan vara dekorativ, mjuk att ramla på eller helt enkelt en lekmatta som barnen kan busa på. Den idag vanligaste barnmattan är bilmattan, det är ofta en tuftad matta med gummerad (halksäker) baksida och ett tryckt motiv över en stad där barnen kan köra sina bilar eller bondgård. Barnmattorna här nedan är sådan som har ett motiv skapat för barn, men självklart fungerar andra mattor även lika bra i ett barnrum eller tonårsrum.

Bomullsmattor

Härliga vävda mattor som består till största del av bomull. Dessa mattor vävs i en vävstol vilket gör att mattan har en varp som sedan knyts till det som blir fransar på kortsidan. Den som är händig kan själv klippa av och knyta nya fransar och därmed få den längd som passar. Det går alltså att välja en matta som är längre än vad som behövs för att sedan själv korta av den. Dessa mattor passar i hela hushållet men vanligast så ligger de bredvid sängen, framför diskbänken eller under matbordet i köket eller matsalen. En vanligt typ av bomullsmatta är trasmattor.

Dörr- & entrémattor

Med en dörrmatta på insidan och/eller utsidan av ytterdörren så skyddar du bostaden mot den värsta smutsen som kan förstöra andra mattor eller i värsta fall golvet. Här hittar du både designade dörrmattor för hemmabruk till måttbeställda dörrmattor samt mattor som även klarar högre belastning (företag och andra offentliga platser).

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Nylanders Mattor AB Mattor, Borås - 1
  • Nylanders Mattor AB Mattor, Borås - 2
  • Nylanders Mattor AB Mattor, Borås - 3
  • Nylanders Mattor AB Mattor, Borås - 4
  • Nylanders Mattor AB Mattor, Borås - 5

Nylanders Mattor AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bert Nylanders Mattor Eftr AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.11.2007

Org.nr:

5567418511

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47531 Specialiserad butikshandel med mattor och annan vägg- och golvbeklädnad

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Erik Albin Mikael Lindholm

Verkställande direktör

Erik Albin Mikael Lindholm

Ledamot

Nils Oskar Hane

Ledamot

Erik Albin Mikael Lindholm

Suppleant

Sven Erik Larsson

Huvudansvarig revisor

Johan Oscar Larsson

Finansiell information

Omsättning

8 848 tkr

Vinstmarginal

2,1 %

Anställda

3