Om Nybohovs Festlokal

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Nybohovs Festlokal, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNybohovs Restaurang AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.03.1973
Org.nr:5561783647
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56210 Cateringverksamhet vid enskilda evenemang, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Nils Henrik PetterssonLedamot
Lisa Kristin CederbladSuppleant

Omdömen om Nybohovs Festlokal

Ewa Lundberg

mer än ett år sedan

Jag är nöjd med hela festen, maten var god, flera av mina gäster kommenterade att maten var toppen, personalen trevlig och bra, lokalen bra med en fantastisk utsikt!! Madeleine ett väldigt proffsig och ett mycket bra stöd i planeringen. Tack för allt! Rekommenderar varmt att hyra lokalen.

Daniel Marmgård

mer än ett år sedan

Vi hyrde lokalen och hade bröllopsfest för 79 personer. Service och mat var tip-top och vi var otroligt nöjda med vår kväll! Det märktes verkligen att Madelene och Mario, som driver restaurangen, är riktigt rutinerade i branchen. Stort plus för enorm flexibilitet, man kan hyra bara lokalen och ta med egen mat, eller få full service genom hela festen, eller en kombination däremellan. Området utanför kan se lite ruffigt ut, men lokalen är mysig och vinner på att den är lite "tajt" så att gästerna inte sprids i för många rum. Kan varmt rekommenderas för en bekymmersfri fest!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi hade våran bröllopsfest där i aug -10- så himla nöjda, Maten var helt suverän, gästerna & vi var helnöjda!

Jakob

mer än ett år sedan

Vi hade vår bröllopsfest i Nybohovs festlokal på nyårsafton 2009.
Det blev en fantastisk kväll och vi är supernöjda med valet av lokal. Den ligger på en höjd i Liljeholmen med jättefin utsikt in mot city.
Lokalen var prisvärd, lagom stor för oss med 50 gäster, välutrustad med exempelvis dansgolv, och såklart möjligheten att ta med egen dryck.
Deras mat är vi också mkt nöjda med, det var det flera gäster som kommenterade.

Som bonus är ägarna väldigt trevliga och hjälpsamma, inga frågor var för jobbiga.

Maria & Thomas

mer än ett år sedan

Vi är så nöjda och tacksamma, vi hyrde allt (lokal, mat, personal, dukning) och det blev så himla bra! Madeleine var ett bra stöd i vår planering - tack för det!
Under hela festen kunde vi bara slappna av och delta för personalen var så proffsiga!

Vi hade en 50 års-fest (x2) vi var 69 personer och lokalen är helt perfekt, lagom stor!
Som sagt - rekommenderas!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bokade lokalen för ett 50års kalas. Utanför ser det lite ruffigt ut men när vi väl kommer in i lokalen är allt perfekt. Fint dukat, jättegod italiensk buffé, vacker utsikt. Till och med fakturan var EXAKT så stor som vi hade räknat med. Allt var lite bättre än vad vi räknat med. En perfekt fest. Enda problemet var att kvällen gick fruktansvärt fort, men det kan vi inte skylla på någon.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi hade en gemensam 50 års fest här och det blev en härlig kväll. Maten uppskattades av alla gäster (tack Mario) och vi fick mycket bra hjälp av Madeleine att organisera allt. Vi kan verkligen rekommendera detta ställe!!!!