Om Nya Kikide AB

Vi på Kikide tar alltid god tid på oss och i schamponeringen bjuder vi alla kunder på en avkopplande massage. Varje person och hår är unikt gällande behov, struktur och längd. För att vi på bästa sätt ska kunna uppnå just dina önskemål är det viktigt med tid för en grundlig konsultation, innan vi påbörjar våra behandlingar.

Alla som arbetar på Kikide har en gedigen utbildning med Gesällbrev eller motsvarande som grund.

Vår prissättning baseras på frisörernas erfarenheter inom yrket, därav olika prisnivåer beroende på vilken frisör du väljer att komma till.

Alla våra priser är frånpriser eftersom tid och materialåtgång kan vara väldigt olika. Om du vill göra en stor färgförändring, tex från mycket ljus till mörk behöver vi alltid extra tid. Ring eller kom in så gör vi en kort konsultation för rätt tidsbokning.

Avfärgning inkl. infärgning från 2600:-

Om Kikide

Klippoteket i Norrtälje, KIKIDE har sina rötter i Klippoteket ”originalet sedan 1970”, som låg på Riddargatan 6 i Stockholm där jag Kicki började som frisörelev 1981.

Klippoteket var då Sveriges största salong med ett sextiotal frisörer. Salongen var en ledstjärna i frisörbranschen där många av dagens stjärnfrisörer fått sin utbildning.

Efter utbildningen arbetade jag, som anställd frisör på Klippoteket och senare som hyrstolsfrisör i många år. År 2001 blev jag anställd som ansvarig för salongen och 2003 erbjöds jag att ta över hela driften av Klippotekets salong. Klippoteket har flyttat och ligger idag i ljusa och fräscha lokaler på Sibyllegatan 32 på Östermalm i Stockholm. Även jag har flyttat – till Norrtälje kommun, där jag upptäckte en spännande stad med stora möjligheter.

Ny lokal, ny salong

Tidigare erfarenhet och potentialen i Norrtälje har lett till att jag hittat en fantastisk lokal där jag i samarbete med hyresvärden renoverat och byggt upp en ny salong KIKIDE. Maj månad 2008 slog vi upp portarna. Bemötandet från omgivning och kunder har varit mycket positivt och de första åren har gått över förväntan vilket gör det väldigt roligt och inspirerande att arbeta.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nya Kikide AB Frisör, Norrtälje - 1
  • Nya Kikide AB Frisör, Norrtälje - 2
  • Nya Kikide AB Frisör, Norrtälje - 3
  • Nya Kikide AB Frisör, Norrtälje - 4

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

01761828001-761 82 80017-61 82 800176-182 80