Om företaget

Vi är ett kontorshotell & kafé som ligger på Stortorget i centrala Östersund. Vi har valt att kallas oss N1 vilket står för “Nummer Ett” detta spelar an på våran adress som är Stortorget 1, men framförallt handlar det om vårt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
063-663 15...
Adress

Stortorget 1

83130 Östersund

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är ett kontorshotell & kafé som ligger på Stortorget i centrala Östersund. Vi har valt att kallas oss N1 vilket står för “Nummer Ett” detta spelar an på våran adress som är Stortorget 1, men framförallt handlar det om vårt mind-set och vår strävan efter att leverera något utöver det vanliga och våra medlemmar känner sig som nummer ett inom sitt företagande. Vi är ett litet team som jobbar med att skapa en unik miljö som är både trivsam och med hög mysfaktor. På kaféet är alla välkomna och vi satsar på att servera riktigt gott fika i modern tappning.

Vi har som målsättning att skapa en trivsam och inspirerande arbetsmiljö för småföretagare och kreatörer.

En trappa ner ifrån cafét erbjuder vi ett öppet landskap av kontorsplatser där medlemmar är välkomna. Vi erbjuder alla resurser som en modern arbetsplats bör ha. Vi har flera sorters medlemskap som anpassar sig efter vart du och ditt företag befinner er på er resa och sedan kan vi alltid skräddarsy något efter dina behov.

Det finns bokningsbara mötesrum och ett konferensrum som är fullt utrustat med all teknik som behövs för att hålla möten.

Du kan nyttja kaféets alla utbud till era möten. Antingen ett lunchmöte eller en eftermiddag med snacks, juicer, och fika.

Kontakta oss gärna för att boka en privat visning av våra lokaler, du är också välkommen att prova på en dag hos oss utan kostnad.

Välkommen till Kafé Nummer Ett

En varm kopp te eller vårt favoritkaffe från Åre kafferosteri? Hos oss ska man trivas, oavsett vem du är eller vad du tycker om. Därför har vi skapat en mysig och skön miljö att umgås i, där inspirationen är lånad från Norrland och skogarna – ett gediget hantverk med en twist.

I kafét finns alltifrån färskpressade smoothies till nyfixade poké bowls. Till kaffet finns många nyttiga skapelser att prova, men vi har inte glömt det riktigt syndigt goda, det måste man ju få unna sig efter hårt arbete (tycker vi i alla fall).

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

NummerEtt

Omsättning

4 561 tkr

Vinstmarginal

7.40 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från NummerEtt finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Number One i Östersund AB

Org.nr:

5565758884

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

56100 Restauranger

74103 Inredningsarkitektföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

15.09.1999

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0636631515

06-366 315 15

063-663 15 15

0636-63 15 15

063-6631515