Om NummerEtt

Vi är ett kontorshotell & kafé som ligger på Stortorget i centrala Östersund. Vi har valt att kallas oss N1 vilket står för “Nummer Ett” detta spelar an på våran adress som är Stortorget 1, men framförallt handlar det om vårt mind-set och vår strävan efter att leverera något utöver det vanliga och våra medlemmar känner sig som nummer ett inom sitt företagande. Vi är ett litet team som jobbar med att skapa en unik miljö som är både trivsam och med hög mysfaktor. På kaféet är alla välkomna och vi satsar på att servera riktigt gott fika i modern tappning.

Vi har som målsättning att skapa en trivsam och inspirerande arbetsmiljö för småföretagare och kreatörer.

En trappa ner ifrån cafét erbjuder vi ett öppet landskap av kontorsplatser där medlemmar är välkomna. Vi erbjuder alla resurser som en modern arbetsplats bör ha. Vi har flera sorters medlemskap som anpassar sig efter vart du och ditt företag befinner er på er resa och sedan kan vi alltid skräddarsy något efter dina behov.

Det finns bokningsbara mötesrum och ett konferensrum som är fullt utrustat med all teknik som behövs för att hålla möten.

Du kan nyttja kaféets alla utbud till era möten. Antingen ett lunchmöte eller en eftermiddag med snacks, juicer, och fika.

Kontakta oss gärna för att boka en privat visning av våra lokaler, du är också välkommen att prova på en dag hos oss utan kostnad.

Välkommen till Kafé Nummer Ett

En varm kopp te eller vårt favoritkaffe från Åre kafferosteri? Hos oss ska man trivas, oavsett vem du är eller vad du tycker om. Därför har vi skapat en mysig och skön miljö att umgås i, där inspirationen är lånad från Norrland och skogarna – ett gediget hantverk med en twist.

I kafét finns alltifrån färskpressade smoothies till nyfixade poké bowls. Till kaffet finns många nyttiga skapelser att prova, men vi har inte glömt det riktigt syndigt goda, det måste man ju få unna sig efter hårt arbete (tycker vi i alla fall).

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • NummerEtt Kontorshotell, industrihotell, Östersund - 1
  • NummerEtt Kontorshotell, industrihotell, Östersund - 2
  • NummerEtt Kontorshotell, industrihotell, Östersund - 3

NummerEtt, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNumber One i Östersund AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.09.1999
Org.nr:5565758884
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 56100 Restaurangverksamhet, 74103 Inredningsarkitektverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Karin Elisabeth Lif HagenOrdförande
Karin Elisabeth Lif HagenLedamot
Kim Oliver Lif HagenLedamot
Christoffer Alexander HagenLedamot
Kent Tommy HagenSuppleant

Möjliga telefonnummerformat

063663151506-366 315 15063-663 15 150636-63 15 15063-6631515