Om företaget

Under 20 år har vi hjälpt unga, medelålders och lite äldre att bli av med sina synfel för att kunna njuta av en tillvaro utan behov av glasögon eller kontaktlinser. Våra ögonkirurgers erfarenhet sträcker sig mycket längre än så...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
020-012 01...
Adress

Skeppargatan 30

11452 Stockholm


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

(10)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Under 20 år har vi hjälpt unga, medelålders och lite äldre att bli av med sina synfel för att kunna njuta av en tillvaro utan behov av glasögon eller kontaktlinser. Våra ögonkirurgers erfarenhet sträcker sig mycket längre än så och med hjälp av modern utrustning och kunnig personal har kunnat leverera skräddarsydda synfelskorrigerande behandlingar med utmärkta resultat.

Ögonlaser – LASIK (under 45)

ör Dig som är yngre än 45 rekommenderar vi olika typer av ögonlaserbehandlingar för att eliminera Ditt synfel. Det modernaste sättet med minst besvär och snabbast återhämtning är inLASIK (FS LASIK).

I de fall där av olika anledningar detta ingrepp inte är passande så använder vi LASEK-metoden. Vid grava synfel eller tunna hornhinnor rekommenderar vi ICL operationen.

Ögonoperationer – RLE (Över 45)

Även om man som ung har haft, medfödd eller opererat sig till, perfekt syn kommer man med all säkerhet att börja utveckla ålderssynthet (presbyopi*) kring 40 års ålder.

Ålderssynthet kallas oförmågan att fokusera på nära håll som leder till behovet av läsglasögon. Den mest accepterade teorin om ålderssynthetens uppkomst i ögonläkarkåren är den, som vidhåller att den mänskliga linsen i ögat som i unga år är mjuk, elastisk och rörlig, växer och successivt förlorar sin elasticitet, vilket leder till begränsad rörlighet och anpassningsförmåga.

Eftersom det är på den mänskliga linsen som förändringen uppstår så är det logiskt att metoderna som används mest för korrektion av olika synfel i kombination med ålderssynthet utförs på linsen. Dessa är RLE (Refractive Lens Exchange) med multifokal lins eller RLE med monofokal lins för monovision varianten. Monovision innebär att det ledande ögat korrigeras för att kunna se på långt håll och det andra ögat korrigeras för att kunna se på nära håll. Monovision kan även uppnås med ögonlasern.

Synfel

För behandling av de olika synfelen tillämpas olika typer av ingrepp som kallas refraktiva. Alla dessa ingrepp syftar till att ändra ögats brytningsförmåga så att ljusstrålarna ska kunna fokuseras på rätt plats, nämligen näthinnan.

För Din säkerhet använder vi dels modern ögonlaser med oslagbar precission samt alla andra beprövande metoder för synfelskorrigering. De olika ingreppen kompletterar varandra och tillåter valet av en skräddarsydd behandling för varje enskilt fall som syftar till bästa möjliga resultat beroende på de individuella förutsättningarna.

Valet av metod eller kombination av metoder avgörs först sedan man blivit grundligt undersökt av våra ögonläkare och alltid i samråd med dig.

De allra flesta blir av med sitt synfel helt och hållet. Man måste dock vara medveten om att hos ett fåtal personer kan resultatet mer eller mindre påverkas av individuella faktorer som har att göra med vävnadsreaktionen och läkningen.

Skulle i sådana fall en kompletterande behandling bedömas leda till märkbar förbättring av synen, görs denna kostnadsfritt.

Ögonlocksplastik

Novius ögonklinik har lång erfarenhet av ögonlocksplastik. Här kan du känna dig trygg – vi tar hand dom dig före, under och efter operationen.

När vi blir äldre förändras huden. Elasticiteten blir sämre och många av oss får ett tilltagande hudöverskott, vilket kan vara speciellt tydligt på ögonlocken. Den försämrade elasticiteten i vävnaderna gör att det fett som omger ögat kan bukta ut. För att slippa detta kan ögonlocksplastik vara ett bra alternativ. Det är ett estetiskt kirurgiskt ingrepp som skapar ett piggare och yngre utseende runt omkring ögonen.

Det finns olika anledningar att vilja genomgå en ögonlocksplastik. Du kanske upplever besvär med hudöverskott som försämrar sikten, eller önskar att genomföra operationen av rent estetiska skäl. Oavsett din situation hjälper vi dig.

Novius Ögonkliniks utvalda länkar

Omdömen

L

Linda

Mer än ett år sedan

Väldigt proffsig och trevlig personal. Min operation gick jättebra och jag kände mig trygg och väldigt väl...

P

Pelle

Mer än ett år sedan

Bra bemötande från första stund av både personal i telefonen, sjuksköterskor och läkare. Kändes tryggt och...

B

Britt Aviander

Mer än ett år sedan

Ett precisionsarbete utfört av proffsläkare i en lugn miljö gav mycket bra resultat.

A

Ann-Marie Sandberg

Mer än ett år sedan

På Novius får du ett fantastiskt bemötande från kunnig och glad personal i en positiv atmosfär. Slutresultatet av...

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Jag är väldigt nöjd med min operation av grå starr. Nu kan jag se sådant som jag inte kunnat se sen jag var barn!

M

Micke Tollin

Mer än ett år sedan

Jag är super nöjd med min gråstarr operation. Vänlig personal bra läkare . Samt att jag i idag läser utan glasögon.

Visar 6 av 10

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Novius Ögonklinik

Omsättning

4 007 tkr

Vinstmarginal

-6.20 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Novius Ögonklinik finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Meditro Aktiebolag

Org.nr:

5566065271

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

46460 Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

13.02.2001

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0200120101

02-001 201 01

020-012 01 01

0200-12 01 01

020-0120101

086632025

08-663 20 25

086-63 20 25

0866-320 25