Om Northern Well

Northern Well, etablerad 2009, innovativ utrustning för ridsport och fritidsmarknader.Affärsidén är att utveckla och marknadsföra specialdesignade och innovativa produkter, som hänger och stöttar på ett smidigt och smidigt sätt, utan några extra verktyg eller andra fästen.VisionAtt få alla fästa!Ulrika Nordenstam är en ryttare och innovatör från Sverige som har löst några vardagsproblem med var man ska hänga sadlar och annan utrustning.

Berättelse

Allt började för några år sedan när Ulrika fick ta med sig sin sadel till olika kliniker och till vänners stall. Ofta fick sadeln bäras en bra bit från släpvagnsparkeringen och vid lokalen fanns det ofta ingenstans att hänga sadeln.

”Jag ville inte lägga min sadel på marken eller i bagageutrymmet på bilen där den lätt kunde repas och deformeras. Jag upptäckte också att många människor hade samma problem på utställningar och tävlingar.”

För att lösa problemet ville hon göra en multifunktionell lösning. Den ska vara lätt att ta med, smidig upphängning av sadeln och även skydda sadeln. En enhandslösning när du hänger och en handsfree-lösning när du bär. Ett omöjligt uppdrag?

”Ryttare bär mycket utrustning ändå så jag ville att denna sadelhängare skulle vara något som inte tillför någon extra vikt, krävde några extra verktyg eller gjorde någon skada på föraren eller hästen. Samtidigt ville jag designa något snyggt så att det skulle se stilrent ut. ”

Ulrikas lösning, kallad ” HITCH 3 in 1”, är en bärbar sadelhängare, sadelhållare och sadelöverdrag allt i ett. Den hänger hästsadeln i bilen, på en boxbar eller runt ett staket med de lätta specialdesignade klickbara karbinhakarna med bred grind och diameter. Den enda karbinhaken på marknaden som når runt lådor. Tanken är att sadelhängaren alltid ska finnas med sadeln redo att användas.

”Alla våra produkter är patenterade eftersom de är unika, nämner Ulrika Nordenstam. Det tar mycket tid, ansträngning och pengar att gå från en idé till att faktiskt producera en innovativ produkt.

Northern Wells utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Northern Well Mjukvara, programvara - Data, Härryda - 1
  • Northern Well Mjukvara, programvara - Data, Härryda - 2
  • Northern Well Mjukvara, programvara - Data, Härryda - 3
  • Northern Well Mjukvara, programvara - Data, Härryda - 4

Northern Well, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070738360007-073 836 00070-738 36 000707-38 36 00070-7383600