Om Norrtåg

Vi är ett litet bolag med stort hjärta - möjligheternas järnvägsföretag. Vi bryr oss om våra kunder, trafikbeställare, personal.

Bildgalleri

  • Norrtåg Tågresor, tågtransporter, Umeå - 1
  • Norrtåg Tågresor, tågtransporter, Umeå - 2
  • Norrtåg Tågresor, tågtransporter, Umeå - 3

Norrtåg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Norrtåg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.05.2008

Org.nr:

5567583496

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2000000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49100 Järnvägstransport, passagerartrafik

reviews aboutName

J

Jesper Uddbom

moreThanAYearAgo

Pendlar en av deras sträckor dagligen. Finns otroligt många dåliga saker att säga. Bland det värsta är deras så kallade "IT-system". I samband med att de kontrollerar biljetter på tåget så är inte deras kortavläsare synkade med aktuella genomförda betalningar på resor och dylikt. Det står att denna synkning görs varje natt. Min upplevelse är att det sker kanske en gång per vecka. Det resulterar inte att man ständigt som resenär (som fyller på sitt kort) inte vet om man har resor på kortet eller om man måste betala extra. Man kan givetvis kringgå detta med att alltid fylla på kortet en vecka i förväg, dock är det inget man är medveten om innan man råkat ut för det. Kundupplevelse: 1 av 10.

Jenfan

moreThanAYearAgo

Så skönt att äntligen kunna åka tåg när man skall på läkarbesök i Umeå=). Mycket trevlig resa och mycket trevlig tägvärdinna=)

Missnöjd!

moreThanAYearAgo

Detta tågbolag är ett skämt. De ställer in resor som de känner för och har sedan mage att inte ens ersätta med buss.
Det ska tilläggas att resan hela tiden går att köpa helt utan information om detta. Otroligt klantigt skött! Min rekomendation är att om du kan välja ett annat bolag så gör det. Jag lovar dig att det är värt en 50 lapp extra. Om du vill spara pengar så rekomenderar jag buss vilket i de flesta fall går fortare. Mvh Niklas