Om Norrtälje Hälsocentral

En nyöppnad, modern och välbemannad vårdcentral i Norrtälje med fokus på hög vårdkvalitet. Vi erbjuder gott om akuttider varje dag samt planerade utredningar med kort väntetid. Vi har en mycket hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi står under landstingsavtal och ett besök hos oss kostar som på alla andra landstingsanknutna vårdcentraler. Högkostnadsskydd gäller. Välj oss som din vårdgivare.

Akuttider

Varje dag har vi reserverade tider för akuta besök.

Välkomna att boka över telefon eller på webben.

Läkare

Trygga välutbildade läkare som eftersträvar god patientkännedom och erbjuder kontinuitet. Du skall kunna träffa samma läkare som är väl påläst om dig som patient. Vi ligger i framkant gällande det senaste inom modern sjukvård. Med vårt moderna journalsystem så har vi (med din tillåtelse) insyn i de flesta journaler i Storstockholm. Detta lägger grunden för ett tryggt och patientsäkert omhändertagande.

Distriktssköterskor/Sjuksköterskor

Våra sköterskor hör till de mest erfarna gällande omvårdnad och kan erbjuda spetskompetens inom vitt skilda områden såsom diabetesvård, behandling av sår, astma-KOL-mottagning, mätning av 24-timmars blodtryck, resevaccinationer, minnesutredningar, personlig rådgivning över telefon samt mycket annat. Patienten skall känna sig trygg genom hela vårdkedjan och våra sköterskor hör även till de mest kompetenta och omtyckta inom sin profession.

Psykosocialt team

Vårt psykosociala team består av välutbildade och erfarna psykologer, psykoterapeuter och kuratorer som kan erbjuda behandling vid själsliga svårigheter såsom tex depression, psykiska trauman, ångest, eller vid annan psykisk ohälsa.

Vi arbetar tätt inom teamen med samarbeten mellan läkare och behandlare. Ingen patient lämnas osedd och följs gemensamt regelbundet för att erhålla så optimal behandling som möjligt.

Fysioterapeutiskt team

Vårt fysioterapeutiskta team består av välutbildade och erfarna specialistsjukgymnaster från Norrtälje Rehab. Dessa kan hjälpa till med såväl muskler, leder som skelett och rehabiliterar rörelseapparaten.

Vi arbetar tätt inom teamen med samarbeten mellan läkare och sjukgymnast. På vårdcentralen finns också ett fullutrustat rehabiliteringsgym med utrustning för att kunna träna sig till en friskare kropp.

Laboratorium

På vårdcentralen finns också ett fullutrustat lab med hög kapacitet och erfaren personal. Vi skickar dagligen våra prover till Karolinska sjukhuset laboratorium för analys. Laboratoriet har öppet från kl 0730 till kl 1130 då budbilen åker iväg med proverna.

(I vissa fall kan prover lämnas även efter denna tidpunkt, prata med oss om frågor).

Miljöpolicy

På Norrtälje Hälsocentral arbetar vi miljömedvetet genom alla delar av verksamheten för att vi värnar om naturen och människors hälsa!

Vi tar hänsyn till hela livscykelperspektivet och arbetar aktivt med förebyggande hälso- och sjukvård. Vår betydande miljöpåverkan finns inom områdena läkemedel och avfallshantering och vi arbetar aktivt med att uppnå ställda miljömål.

Genom utbildning, utvärderingar och information utvecklas och förbättras miljöarbetet ständigt. Vi arbetar för att få alla våra medarbetare medvetna och engagerade i vårt miljöarbete.

På Norrtälje Hälsocentral arbetar vi för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som gäller för vår verksamhet.

Norrtälje Hälsocentral är miljödiplomerad.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 1
  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 2
  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 3
  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 4
  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 5
  • Norrtälje Hälsocentral Vårdcentral, hälsocentral, Norrtälje - 6

Norrtälje Hälsocentral, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDoktor.Se Norrtälje Hälsocentral AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.04.2016
Org.nr:5590577408
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Martin LindmanLedamot
Anna Maria Gners NivingerSuppleant
Johan Christian AnderssonHuvudansvarig revisor