Om NordChark AB

Smaker från Norrland. #nl#Det självklara valet när du vill njuta av närproducerade charkprodukter för alla tillfällen. Vi garanterar högkvalitativa smakupplevelser gjorda på svenska råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska, det goda och det kvalitativa.

Sortiment

Vi erbjuder produkter för alla tillfällen. I vårt sortiment hittar du allt från smakrika korvar och palt till grillade delikatesser.

Kvalitet

Vi är stolta och glada att ha möjligheten att erbjuda dig som kund högkvalitativa charkprodukter som är tillverkade av svenska råvaror. Vi strävar alla dagar året runt efter att vara din lokala charktillverkare som du alltid kan lita på. Vi är KRAV-certifierade och vår marknad är främst butiker i Norrbotten och Västerbotten.

Affärsidé

Nordchark vill erbjuda kunderna närproducerade charkprodukter av hög kvalitet till rätt pris. Råvarorna är svenska och tillverkningsprocessen är kvalitets- och hygiensäkrad. Nordchark är för kunden en trygg och säker charkproducent.

Bildgalleri

  • NordChark AB Charkuterivaror, Luleå - 1
  • NordChark AB Charkuterivaror, Luleå - 2
  • NordChark AB Charkuterivaror, Luleå - 3
  • NordChark AB Charkuterivaror, Luleå - 4
  • NordChark AB Charkuterivaror, Luleå - 5

NordChark AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Nordchark i Luleå AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.05.2001

Org.nr:

5566113287

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

10130 Charkuteri- och annan köttvarutillverkning, 10310 Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis, 56100 Restaurangverksamhet, 10112 Styckning av kött

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 10

reviews aboutName

Dr. Ake

moreThanAYearAgo

Jag tycker att Nordchark är - ursäkta ordvalet - skitbra!

Ulrika

moreThanAYearAgo

Supergod fläskfri palt :-) men varför har inte företaget någon hemsida där man kan få info om produkterna?? Ej heller någon fungerande mailadress :-( dåligt!