Om Norbergs Bil AB, Sten

Med över 45 år i branschen så erbjuder vi såväl försäljning av nya och begagnade bildelar som hämtning och skrotning av bilar. Vi är även miljö- & kvalitetscertifierade av SBR och uppfyller höga krav på service, kunskap och tillgänglighet. Välkomna!

Bildemontering

Hos oss kan Ni skrota Er bil miljövänligt. Vi är medlem i SBR (Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund) och Svensk BilRetur. Företaget är SBR-certifierat enligt ISO 9001:2000 och ISO14001. SBR-certifieringen är ett frivilligt branschanpassat miljö- och kvalitetssystem som syftar till att det medlemsföretag som uppnått certifiering har kontroll över företagets miljöpåverkan, materialflöde och kvalitet på de produkter som levereras. En bildemontering som är certifierad av SBR uppfyller höga krav på service, kunskap och tillgänglighet. Dessutom har vi över 40 års erfarenhet i branschen. Det gör att det blir enkelt och tryggt för Dig som kund att återvinna Din bil hos oss!

Mer om oss

Sten Norbergs Bil AB är ett litet familjärt företag som grundades 1972 när bilreparatör Sten Norberg med sin fru Wivan flyttade till en förfallen bondgård i Mala utanför Hässleholm. Tanken var då att reparera och sälja begagnade bilar. Sten upptäckte efter en tid att det behövdes någonstans att göra av med skrotbilarna så han utökade rörelsen till att även innefatta demontering och skrotning av bilar. 1988 övergick rörelsen i Aktiebolagsform och är idag ett stabilt och modernt företag med datoriserad lagerhantering.

År 2009 tog sonen, Fredrik Norberg över företaget efter att ha jobbat här hela sitt liv och driver nu det vidare. Företaget har 5 anställda som sköter både demontering, försäljning och administration. Vi har alltid arbetat för att ha god ordning och reda, samt att värna om miljön. Sedan december 2012 är vi även SBR-certifierade enligt ISO 9001:2000 och ISO14001. SBR-certifieringen är ett frivilligt branschanpassat miljö- och kvalitetssystem som syftar till att det medlemsföretag som uppnått certifiering har kontroll över företagets miljöpåverkan, materialflöde och kvalitet på de produkter som levereras.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Norbergs Bil AB, Sten Bilhandlare, Hässleholm - 1
  • Norbergs Bil AB, Sten Bilhandlare, Hässleholm - 2

Norbergs Bil AB, Sten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

04511724604-511 72 46045-11 72 460451-172 46