Noi's Thaibutik & Nordiska Delikatesser logo

Noi's Thaibutik & Nordiska Delikatesser

Om företaget

Hos oss kan du finna det mesta, vi har ett stort utbud av både det thailändska och av det finska produkter.Vi erbjuder det mesta ur vårt sortiment.Hos oss kan du finna ett stort urval bladgrönsaker, färska kryddor, bönor och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0243-79 34...
Adress

Hantverkargatan 16

78171 Borlänge

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Hos oss kan du finna det mesta, vi har ett stort utbud av både det thailändska och av det finska produkter.Vi erbjuder det mesta ur vårt sortiment.Hos oss kan du finna ett stort urval bladgrönsaker, färska kryddor, bönor och mycket mycket mer.

Noi's Thaibutik & Nordiska Delikatesser

Varje tisdag och torsdag levereras färskvaror till butiken.

Personalen hjälper dig gärna att hitta rätt bland alla påsar, burkar och flaskor. Vi hjälper er gärna, och kan svara på era frågor om maträtter, ingredienser och tillagningsmetoder

Noi´s thaibutik säljer också en del kokböcker, wokar, ångkokare och enklare porslin etc.

Hos oss ska alla kunna hitta något gott att äta.

Noi's Thaibutik & Nordiska Delikatessers utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0243793454

02-437 934 54

024-379 34 54

0243-79 34 54

024-3793454