Om företaget

Bäst på gardiner? Ja många tycker det. Vi är ett företag med personlig service. Vår största del är gardintyger av hög kvalitet. Vi säljer på metervara samt syr upp om så önskas till mycket rimliga priser. Över 800 olika...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
019-18 33...
Adress

Storgatan 12A

70361 Örebro

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Bäst på gardiner? Ja många tycker det.

Vi är ett företag med personlig service. Vår största del är gardintyger av hög kvalitet. Vi säljer på metervara samt syr upp om så önskas till mycket rimliga priser.

Över 800 olika gardintyger i lager, vid större order kan vi ordna allt: uppsyning, mätning, montering mm. Vi har självklart alla tillbehör.

Vi har även en presentavdelning, mer än 7000 knappar, handdukar, förkläden mm

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

019183366

01-918 33 66

019-18 33 66

0191-833 66