Om företaget

Vårt konditori är en varm och välkomnande miljö i centrala Oskarshamn. Känn doften av nybakat blandas med aromen från vårt nybryggda kaffe. Kom in och njut av vårt rika utbud av bakverk och bröd, eller köp med dig något gott hem.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0491-101...
Adress

Köpmangatan 11

57230 Oskarshamn

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vårt konditori är en varm och välkomnande miljö i centrala Oskarshamn. Känn doften av nybakat blandas med aromen från vårt nybryggda kaffe. Kom in och njut av vårt rika utbud av bakverk och bröd, eller köp med dig något gott hem.

Kvalitet och tradition

Här bakas alla bröd och bakverk på traditionellt vis ända från grunden. På Nilssons Konditori & Bageri väljer vi alltid råvaror av högsta kvalitet för att smaken ska ha en perfekt balans och känsla.

Modernt och klassiskt

Utbudet av klassiska kakor, bakverk, tårtor och bröd kombineras med de allra senaste trenderna inom konditorivärlden.

En gedigen historia

Nilssons Konditori grundades på 1920-talet av Sture Nilsson och de nuvarande ägarna Anders Oskarsson och Martin Andersson förvärvade verksamheten 1998. De två unga konditorerna hade hunnit skapa sig gedigna erfarenheter från bland annat NK och genom en rad tävlingar där de hade placerat sig på topp placeringar. Bland annat blev Anders världsmästare i marsipan 1996. Så kom möjligheten att ta över Nilssons Konditori, något ingen av dem ville missa. Under åren som herrarna Oskarsson och Andersson drivit konditoriet har en större renovering av lokalerna genomförts och utrustningen i bageriet uppgraderats till de allra senaste maskinerna.

Utbudet har kontinuerligt utvecklats för att idag innhålla en blandning av traditionella bröd och bakverk samt bakverk av de senaste trenderna. Sedan 2007 driver ägarna till Nilssons Konditori bageriet på Ica Maxi i Oskarshamn. Nilssons Konditoris kvalitetsprodukter finns också på ICA Nära KåBe Hallen. År 2009 blev Nilssons Konditori utsett till Årets Konditori av stiftelsen Sveriges bästa bord, och Anders vann titeln Årets konditor 2015. I juli 2017 blev Anders utsedd till Världens bästa konditor av föreningen UIBC.

Nilssons Konditoris utvalda länkar

Omdömen

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Superbra ställe som har öppet väldigt länge på kvällen. Trevlig personal, fin lokal, bra toalett. Gott kaffe och...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Nilssons Konditori

Omsättning

13 426 tkr

Vinstmarginal

4.50 %

Anställda

16

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Nilssons Konditori finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Familjen Bullar & Bröd AB

Org.nr:

5565533741

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

10710 Bagerier

10830 Kaffe- och teindustri

11070 Mineralvatten- och läskedrycksindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

18.03.1998

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

049110167

04-911 01 67

049-11 01 67

0491-101 67